Header Ads

  • Breaking Green News

    ΓΑΛΛΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ...!

    Άλλη μια επαγγελματική νίκη για τον Παναθηναϊκό που τον διατηρεί μόνο πρώτο στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τις Super League...(video)




    Για πολλοστή φόρα η ομάδα δεν μπέικε δυνατά στο παιχνίδι από την αρχή..., παρόλο που κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς μόλις στο 16' λεπτό με κοντινή κεφαλιά του Μπουμσόνγκ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου. Από εκεί και πέρα οι πράσινοι απειλήθηκαν σημαντικά από τις επιθετικές προσπάθειες των παιχτών του Πανσερραικού με πολύ καλές φάσεις για γκολ.

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φερέιρα έκανε τις σωστές αλλαγές για να βελτιώσει  την πολύ κακή εικόνα του κέντρου, περνώντας στον αγώνα τον Σιμαο στη θέση του Πλεσί και τον Μαρίνο στη θέση του Γκοβού.
    Οι πράσινοι απείλησαν στο 67' λεπτό την άμυνα του Πανσεραικου, όταν ο Σειταριδης έκανε την "κούρσα" από δεξιά βγάζοντας στον επερχόμενο Χριστοδουλόπουλο, με τον τελευταίο να σουτάρει άτσαλα άουτ...! Δυο λεπτά μετά, στο 69'  το Τριφύλλι "καθαρίζει το παιχνίδι, όταν ο Σπυρόπουλος έβγαλε στον Χριστοδουλόπουλο, αυτός "παίδεψε" τον Μαβενέ και έκανε το παράλληλο γύρισμα για τον Γάλλο παιχταρά Σισέ, που απλώς την έσπρωξε στα δίχτυα σαν σε προπόνηση κάνοντας το 2-0 που ανακούφισε τον πράσινο πάγκο και την εξέδρα. Ο Γάλλος έφτασε τα 13 γκολ σε 12 αγώνες πρωταθλήματοςς παραμένοντας μόνος πρώτος στον σχετικό πίνακα τον σκόρερ...!

    Σε γενικές  γραμμές η ομάδα δεν ικανοποίησε με τη εμφάνιση της..., όμως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε όλοι πως ο Φερειρα έχει βελτιώσει-βελτιώνει σιγα σιγα την ομάδα χωρίς καλά καλά να εχει γνωρίσει του παίχτες...! Αξίζει να στηρίξει ο κόσμος και η διοίκηση τον Πορτογάλο γιατι εχει την εμπειρία και τη γνώση μετά απο κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα που ειναι λογικό να χρειάζεται καθός ειναι νέος στην ομάδα, μαζί και με τις 2-3  κατάλληλες μεταγραφικές προσθήκες του Γενάρη να δημιουργήσει μια ομάδα που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο.
      
    Υ.Γ.1) Ως αστεία μόνο μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την ανακοίνωση διαμαρτυρίας του προέδρου του Πανσερραικού Πέτρου Θεοδωρίδη περί "αλλοίωσης" αποτελέσματος απο τον διαιτητή Μάνταλο.
    Για να μην τρελαθούμε εντελώς ετσί, το πέναλντι που ζητάνε στο χέρι του Πλεσί δεν δίνετε ούτε στο πρωτάθλημα του Κατάρ, ειναι φανερό πως δεν είχε πρόθεση να "διώξει" τη μπάλα με το χέρι, άρα ειναι "ακούσιο" σε μία διεκδικήσημη φάση. Τα φερέφωνα του ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟΥ δεν άργησαν να "λαλήσουν"...και σαν να μην έφτανε αυτο, τολμάνε να συγκρίνουν το χέρι... του Πλεσί, με αυτο που είχε κάνει ο Μέλμπερκ στο περσινό παιχνίδι με την Αεκ,οταν ο συγκεκριμένος είχε "απλώσει" το χέρι στη μπάλα με πρόθεση να την "απομακρύνη" λες και κράταγε "ρακέτες του τέννις"...!
    Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν άφησε αναπάντητη την  ανακοίνωση του Πανσερραικού, ένα μικρό απόσπασμα της απάντησης που τα λέει όλα <<...συστήνουμε στον Πρόεδρο του Πανσερραϊκού να μην παρασύρεται από το νέο του φίλο>>, ο νοών νοείτω κύριοι...!!!

    Υ.Γ.2) Γράφονται πολλά ονόματα παιχτών για μεταγραφές στις διάφορες φιλλάδες...,εμεις στο Greenarea13 σας "συμβουλεύουμε" να προσέχετε τη ακούτε και τη διαβάζετε καθημερινά, και να είστε βέβαιοι φίλοι αναγνώστες αυτού εδώ του πράσινου ιστότοπου οτι θα σας ενημερώσουμε έγκύρα για οτι σημαντικό γίνεται στην ομάδα όπως σας το έχουμε αποδείξει απο την αρχή αυτης εδώ της προσπάθειας....!!!

    VIDEO TOY ΑΓΩΝA :


    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    5 σχόλια:

    1. I omada tha strosei siga siga me ton Portogalo k den tha exoume tetopio zori me tis mikres omades. asxeta pou mas ta parousiazoun allios oi efimerides. symfono se polla me to parakato keimenaki

      http://www.sportsecrets.gr/?p=1894

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. provlhmatise h omada..opws leei kai to arthro, alla o fereira kanei kalh douleia.
      o gallos partener synexeizei na prokalei tromo stous limanisious.
      o p.theodoridhs kalo tha htan na mhn dixnei toso poly ti gayroshnh tou.

      panatha gera protathlhma gia deyterh seri xronia.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.
      ΦΕΡΕΙΡΑ ΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.

      Ο ΒΟΟΜ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ,ΣΙΣΕ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ...ΑΣ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΦΕΡΕΪΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΕΡΓΟ!ΜΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑΣ!ΥΠΟΜΟΝΗ!ΥΛΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!

      ΜΑΡΟΥΛΙΟ

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad