Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΙ ΚΟΜΟΥΡΤΖΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ...!

    Μην περιμένετε "λαγούς με πετραχήλια" σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη με δεδομένο και τις τελευταίες κακές εξελίξεις στα διοικητικά... 



    Τις τελευταίες 2-3 μέρες...των Χριστουγέννων δηλαδή, δεν είχαμε αναρτήσει κάποιο νέο άρθρο-είδηση.Θέλαμε η ομάδα του  Greenarea13  να αφήσουμε το άρθρο του GREENSNIPER ψηλά στην "επικαιρότητα" για να σας δείξουμε  ότι τα πράγματα στην ομάδα είναι πολύ χάλια, με ότι αυτό συνεπάγεται και στις μεταγραφές του Γενάρη.
    Δεν θέλαμε να σας γράψουμε ότι παραπληροφόρηση-ονοματολογία υπάρχει, αραδιάζοντας σας  δήθεν μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού, όπως σας τα παρουσιάζουν τα υπόλοιπα Sites...έτσι για να υπάρχουν θέματα για κατανάλωση...χωρίς στην πραγματικότητα να υπάρχουν.

    Διαβάζετε καθημερινά πάρα πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών από πολλές ομάδες του εξωτερικού...τη Σάρα και τη Μάρα δηλαδή, κρατήστε μικρο καλάθι...!

    Για να σοβαρευτούμε και λίγο...
    Στον Παναθηναϊκό θα γίνουν από 2 έως 3 μεταγραφές όπως σας έχουμε αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις.Οι μεταγραφές αυτές θα είναι από χαμηλού έως μετρίου επιπέδου και όχι από το πάνω ράφι όπως άλλες χρονιές..., αν και η ΠΑΕ θα παλέψει μια καλή περίπτωση μεσοεπιθετικού, άλλα με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα ...είναι άδυνατον.

    Οι παίχτες που θα έρθουν θα είναι κυρίως από τα πρωταθλήματα της Πορτογαλίας και της Ισπανίας, το όλο "έργο" της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας περνάει εξολοκλήρου στον Κάρλος Φρέιτας, γιατι σύμφωνα με πληροφορίες του Greenarea13, ο Κώστας Αντωνίου στο προσεχές ραντεβού με τον Δημήτρη Γόντικα θα παραιτηθεί ή θα τον "παραιτησουν"..., το λέμε αυτο καθώς θα έχει δύο επιλογές... να δεχτεί μειωμένες αποδοχές και παράλληλα αρμοδιοτητες, σε σχέση με αυτές που είχε επί προεδρίας Νικόλα Πατέρα ή να αρνηθεί και να παραιτηθεί, εκτός απροόπτου θα γίνει το δεύτερο...!

    Υ.Γ. Με Κομουρτζίδες και Πέτσκους δεν γίνεται δουλειά... ούτε επίσης θα  βρεί το δρόμο της η ομάδα κύριοι εκεί στην ΠΑΕ, επειδη όμως δεν ειναι διαθετιμένοι οι όποιοι μέτοχοι να ρίξουν χρήματα για μεταγραφές το Γενάρη, το θέμα ειναι ένα... οι υπάρχοντες ποδοφαιριστές  να βρούν τον περσινό καλό τους εαυτό και να παίζουν  με πάθος σε κάθε ματς για τη νίκη μήπως σωθεί η χρονιά...! Όλα τα άλλα ειναι μπούρδες...!!!

    5 σχόλια:

    1. ti egine re pousth mou k dialy8hke ayth h omada sta kala ka8oumena?MA STA KALA KA8OUMENA.XWRIS LOGO.Den mporw na katalavw me tipota.sto telos den 8a meinei KANEIS k 8a travame ta vyzia mas.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Οπος και να ΄χει αυτη η χρονια δεν προκειτε να παει χαμενη! Αν χαθει ο πρωτος μας στοχος που ειναι το πρωταθλημα πραγμα που το απευχωμαι μενουν ακομα δυο εξωδος στην ευρωπη και το κυπελο! Σε αντιθεση με τον αιωνιο gay που ετσι και χασει αυτη τη χρονια βλεπω να χανει την γη κατω απο τα ποδια του και αυτος ειναι ο λογος που εχει λυσσαξι ο Μαρινακις απο την αρχη της σεζον. Λετε να ειναι τυχαιο που ξαυνικα μειναμε χωρις διοικηση η αυτο εχει να κανειμε την υιλια των δυο η με αλλες επαγγελματικες δραστιριοτιτες που εμεις δεν μπωρουμε κ δεν κανει να γνωριζουμε!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. BRAVO paidia gia allh mia fora...oi plirofories sas htan swstes,me sigouria eipate oti o antwniou paraithte prin kan ginei to ratevou...enw oi alloi afinan pithanothta na mhnei.Gia thn omada ti na poume...ola einai skoura kai ayto den vlepw na allazei syntoma.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. NA FYGEI NA PAEI STO KALO O KOLOGAYROS, DEN XEXNAEI POTE H 13 TH FRASEI KWSTAKI POU EIXES PEI OTAN PIGES STO GAYRO..."OYTE NEKROS DEN XANAGYRIZW STON PAO",TELIKA EISAI MEGALOS XEFTYLAS KAI AXRHSTOS.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΦΙΛΕ GREEN ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ 49% ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!ΤΟ ΑΛΛΟ 51% ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΌΣΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΚΘΕΣΕΙ!ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!ΑΛΛΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ: "ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΜΕΤΑ"???

      ΜΑΡΟΥΛΙΟ

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad