Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!

    Συνεχίζει να βελτιώνετε παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα και αυτό είναι πολύ ευχάριστο καθώς στη συνέχεια έρχονται δύσκολοι αγώνες...




    Το ματς δεν ξεκίνησε καλά και με το καλήμερα...στο 3΄ λεπτό η Καβάλα κάνει το 0-1, μετά από λάθος απομάκρυνση της μπάλας από τον Σαριεγκι.Οι παίχτες γρήγορα έδιωξαν το "σοκ" από το απρόσμενο γκολ που δέχτηκαν και πίεζαν να ισοφαρίσουν, αυτό ήρθε άμεσα μετά από κεφαλιά του Σισέ προς τον Κατσουράνη και αυτός με ευκολία σημειώνει το 1-1 στο 12' λεπτό.
    Το 2-1 υπέρ των πράσινων  δεν άργησε και στο 31' λεπτό μετά από κάθετη πάσα του Κατσουράνη
    αυτή τη φορά για το Σισε, με το Γάλλο να σκοράρει ύστερα από διπλή προσπάθεια, από εκεί και πέρα η ομάδα χαλάρωσε επικίνδυνα καθώς το ημίχρονο έφτανε προς το τέλος του με την Καβάλα να κερδίζει πέναλτι(?) κλίνοντας το πρώτο μέρος με σκορ 2-2. 

    Στην επανάληψη του δευτέρου ημιχρόνου η 11αδα παραμένει ίδια όπως το πρώτο μέρος, οι πράσινοι πρεσαράν ψηλά κάνοντας λίγες φάσεις χωρίς αποτέλεσμα, με τον Φερέιρα  να προχωράει στο 60' λεπτό σε διπλή αλλαγή...οι Μαρίνος και Χριστοδουλόπουλος στις θέσεις των Γκοβού και Λουίς Γκαρσία. Η πίεση για το 3-2 γίνεται μεγάλη και στο 64' λεπτό ο Κατσουράνης κάνει την κάθετη πάσα για τον Νίνη μέσα στη περιοχή με τον τελευταίο να ανατρέπεται απο τον Θεοδωρόπουλο, την εκτέλεση ανέλαβε ο Σισέ πετυχαίνοντας το 2ρο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι.Ο Νίνης γίνεται αλλαγή περνώντας στη θέση του ο Καραγκούνης, κίνηση τακτικής από τον Πορτογάλος που ήθελε έτσι να κοντρολάρει περισσότερο το κέντρο.
    Στο 83' λεπτό γίνεται το 4-2 ύστερα  από δεξιά εξόρμηση του Σισέ , γυρίζει τη μπάλα προς το σημείο του πέναλντι, όπου εκεί καραδοκούσε ο Λάζαρος σημειόνοντας το τελικό 4-2.

    ΣΥΝΟΨΗ...
    Το Τριφύλλι βελτιώνεται διαρκώς και αρχίζει να γίνεται πιό ομάδα... με καλό ποδόσφαιρο, ορθή ανάπτυξη και ψυχικά αποθέματα από την ανατροπή του σκορ σημερα. Η συνεχής πολύ καλύ εικόνα που παρουσιάζει η ομαδα ειναι αποτέλεσμα  του Ζεσουάλδο Φερέιρα  με τη δουλεία του να φαίνεται...η ψυχραιμία-αντιδρασή που δείχουν οι ποδοσφαιριστές στα κατά γκολ και η ορθολογική πράξει του passing game, αποδεικνύουν τη σοβαρή δουλεία που κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός στη Παιανία.
    Οι διακριθέντες του αγώνα...ο Τζιμπριλαρος σκοράροντας και μοιράζοντας 2 ασίστ,ο Κατσουράνης με πολύ καλή εικόνα στο δημιουργικό κομμάτι  του παιχνιδιού  της ομάδας  πετυχαίνοντας και 1 γκολ, ο Χριστοδουλόπουλος για ένα ακόμα αγωνα σαν αλλαγή και ο Βύντρα στα αμυντικά του καθηκοντα, επίσης μια ακόμα καλή προσπάθεια και σήμερα απο τον Γκοβού.

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ)






    VIDEO: Με τις φάσεις και τα γκολ..

       

    9 σχόλια:

    1. makari h synexh veltiwsh na exei diarkeia gia poly akoma.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Den kserw an h anakampsi ths omadas ofeiletai sto aisthima aftosynthrhshs twn paixtwn h sto systhma tou fereira...h sto adeio oaka...(fantasteite gemato to OAKA,na exoume faei goal ap'to 3o lepto...den kserw ap'ta kraksimata an tha mporouse na gyrisei to mats...)alla h veltiwsh einai gegonos ki afto metraei gia thn wra!Isws h apanthsh na dothei ekei gyrw sto Maio pou ola tha exoun krithei...Alla,eprepe na ftasoume ws edw???Giati prepei panta ta efkola na ginontai dyskola kai to antistrofo???Ti diaolo arrwsthmenh nootropia ein'afth?tespa,exoume polu dromo na dianysoume...vhma-vhma kai vlepoume...ola einai reysta.... Thn tetarth me thn AEK tha mporoume na vgaloume akomh pio xrhsima symperasmata...proxwrame kai pame...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. @Anwnymos
      File exeis dikio k' egw amfivalw an tha antidrouse etsi h omadameta to 0-1 an eixe 30.000 kosmo to ghpedo,alla me ypotheseis den ginetai tipota.As xaroume thn kalh eikona ths omadas mas kai na pernei ta apotelesmata pou xriazete gia na ftasoume ton arouraio.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. πολυ καλο το αθρο κ τα σχολια μου αρεσουν κ συμφωνω. δυο χρονακια χωρις προπονητη μας φερανε σε αυτη τη κατασταση! καλιο αργα παρα ποτε! ειναι μαγκας ο Φερειρα και συγουρα θα θελει να τελιωσει με επιτυχιες την καριερα του!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. eimaste kalyteroi ontws alla den pana kanoume 10 nikes seri sto telos pali ta arxidia tou karabela 8a paroume dystyxws giati apla den exoume to 8eo mas

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΛΟ ΣΚΟΡ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Π...ΤΣΟ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΝΤΑΜΠΛ!Η ΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ!ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ!

      ΜΑΡΟΥΛΙΟ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. etsi giati kapoioi mou fainetai exoune meinei akoma ston a'gyro!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad