Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ"

    Συνεχίστηκαν τα άσχημα αποτελέσματα που έχουμε κόντρα στην Αεκ όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι σε φάση του κυπέλλου...






    Στο πρώτο ημίχρονο ήταν παιχνίδι κέντρου περισσότερο, με επελάσεις Λετο από αριστερά και Νινη από το κέντρο προσπαθώντας να "βρουν" τον Σισέ που ήταν στην κορυφή της επίθεσης μόνος του  χωρίς όμως αποτέλεσμα, μετά το 35' λεπτό ανέβηκε λίγο η ομάδα πιέζοντας,κάνοντας κάποιες φάσεις να πετύχει ένα γκολ αλλά  στη τελική προσπάθεια δεν τα κατάφερναν...μια με Σπυρόπουλο από τα αριστερά και τον Καραγκουνη που για άλλη μια φορά ήταν υπερβολικός στο κράτημα μπάλας δεν έδινε στο σωστό χρόνο την πάσα στην περιοχή, αλλά η πιο μεγάλη ευκαιρία του ημιχρόνου χάθηκε στο 44' λεπτό όταν ο Μαρίνος κάνει το "τρίγωνο" με τον Σισέ , με τον πρώτο να σουτάρει δυνατά και τον Σάχα να αποκρούει στέλνοντας την μπάλα στο Λέτο, με τον Αργεντινό  να μην πιάνει καλό σουτ και τον Σάχα  πάλι να αποκρούει.

    Στην επανάληψη στο δεύτερο μέρος η ομάδα μπήκε τελείως νωχελικά  σαν να βαριόταν οι παίχτες να παλέψουν το ματς με  την άμυνα να πελαγοδρομεί πανικόβλητη στις αντεπιθέσεις της Αεκ, στο 64 λεπτό και μετά από αναμπουμπούλα στη άμυνα και κόντρες ο Λυμπερόπουλος στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 0-1, εκεί η ομάδα κλάταρε για τα καλά χωρίς να έχει τα ψυχικά αποθέματα να πετύχει γκολ, ο Φερέιρα κάνει αλλαγές περνώντας στον αγώνα τους  Κατσουράνη και Χριστοδουλόπουλο στις θέσεις των Μαρίνο και Καραγκούνη μήπως βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, αλλά δεν έγινε... και σαν να μήν έφτανε αυτό στο 80' λεπτό ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λυμπερόπουλου και την μπάλα να κοντράρει (πάλι) στο τοίχος γίνεται το 0-2 για την Αεκ  που ηταν και το τελικό σκορ, χωρίς να σημειοθεί κάτι αξιοσημείοτο στο τελευταίο δεκάλεπτο για τον Παναθηναικό.

    ΣΥΝΟΨΗ...
    Έσπασε το σερι θετικών αποτελεσμάτων για την ομάδα με μέτρια αυτή τη φορά απόδοση, δεν έχει κανένα φταίξιμο ο Φερέιρα για την ήττα απο την Αεκ, νομίζω πως ήρθε η ώρα οι ποδοσφαιριστές για μία και τελευταία φορά φέτος να πάρουν την κατάσταση πάνω τους (στα πόδια τους) μέχρι το τέλος της σεζόν, δεν γίνεται να φταίει πάντα ο προπονητής, προπονητή αλλάξαμε...ήρθε η ώρα λοιπόν να δείξουν οι παίχτες τι πραγματικά αξίζουν σαν σύνολο και οχι μεμονωμένα .
    Δεν μπορώ να πώ πως η Αεκ άξιζε τη νίκη σήμερα ή ήταν καλύτερη στο  γήπεδο απο τον Παναθηναικό, δεν παύει όμως έστω και μετά απο δύο τυχερά γκολ οι κιτρινόμαυροι να εχουν σημαντικό πλεονέκτημα  πρόκρισης στην ημιτελική  φάση του κυπέλλου, επειδή όμως η μπάλα είναι αυτή που είναι και το ποδόσφαιρο απρόβλεπτο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε απο τώρα το ενδεχόμενο η ομάδα να ανατρέψει στον επαναληπτικό την κατάσταση..., για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει η εικόνα της ομάδας στο σύνολο να είναι συμαντικά βελτιωμένη σε σχέση με τον σημερινό αγώνα. 

    Υ.Γ: Για έναν ακόμα αγώνα... δεν το αναφέρω επειδή χάσαμε, καποιοί παίχτες είναι οι αδύναμοι κρίκοι στην ομαδα-11αδα και δεν έχουν θέση σε αυτή. Το καλοκαίρι πρέπει να γίνει ριζικό ξεσκαρτάρισμα, θα αναφέρω μερικά ονόματα...Καραγκούνης, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Σαριέγκι, Καντέ, Γιούρκας  κλπ, αυτό όμως είναι θέμα των αρμοδίων και πιστεύω πως έχουν καταλάβει τι γίνεται...!

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    10 σχόλια:

    1. Greenarea...
      en merh dn symfwnw gia fereira oti den exei efthynh smr...sto derby vrhke na kanei dokimes?Shmera vrhke na valei seitaridh?Shmera vrhke n'allaksei ton Tzorva???Yparxei kanenas oros oti se olous tous agwnes kupelou tha paizei o Karnezhs???Htan tyxaio pou o gavros shmera evale ton khpouro terma..?Den nomizw oti to phre sovara to paixnidi,afth thn eikona eisepraksa...H endekada den htan h endedeigmenh...kai to vriskw ypervoliko na profylaksei osous profylakse...den paizame me B ethnikh oute diadikastiko htan to paixnidi...Proswpikh mou apopsh, afth th fora ftaiei o proponhths...ti koitakse?th seira katatakshs ths AEK ston vathmologiko pinaka? Den hksere, de rwtage???Dyo khdeies fetos paei poly...to den ksenerwnoume pote prepei na epektathei...'...kai den hsyxazoume pote..!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Μας κροιδευουν ολοι απο τη διοικηση και τους πλουσιους μεχρι τον τελευταιο φυλακα της παιανιας.η ομαδα ειναι διαλυμενοι και να σας πω και κατι γιατι δεν παμε 2.000 και πανω χωρις μηχανακια απο το πεδιο πορεια στη ν.σμυρνη οπως καναμε παλια και να παρουμε το ματς μονοι μας γιατι για να σε σεβονται πρεπει να σεβεσαι εσυ τον εαυτο σου!και δεν σεβονται τον κοσμο, μας κοροιδευουν οσο για τους λιγους που τους μπηκαν μεσα τηλεοπτικη εκμεταλευση απο τους λεφταδες καταφεραν να πετυχουν.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. giati sto prwto htan?hahahahahhahaha afhste re mages o pao fetos den 8a parei tipota gia mena phge alla mia xronia tzaba

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Paidia htan ntroph ayto pou egine me thn aek, mia omada pou exei xilioa provlhmata kai mas nikhse me dyo goal apo konta, oyte kan dika tous den htan, aytes tis dyo faseis ekanan kai valane dyo goal.
      Symfwnw me to kommati tou arthrou pou leei... δεν έχει κανένα φταίξιμο ο Φερέιρα για την ήττα απο την Αεκ, νομίζω πως ήρθε η ώρα οι ποδοσφαιριστές για μία και τελευταία φορά φέτος να πάρουν την κατάσταση πάνω τους (στα πόδια τους) μέχρι το τέλος της σεζόν, δεν γίνεται να φταίει πάντα ο προπονητής, προπονητή αλλάξαμε...ήρθε η ώρα λοιπόν να δείξουν οι παίχτες τι πραγματικά αξίζουν σαν σύνολο και οχι μεμονωμένα .

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. suker??? Twra den ftaiei o proponhths enw o Nioplias eftaige pantou kai panta...oti theloume leme ee?? Anti na diathrhsei ton idio kormo sthn omada(afth pou diafainotan oti exoun vrei mia xhmeia metaksy tous) phge kai mou allakse th mish endekada!!!Peiramata dhladh les kai paizame mr ton Diagora!H AEK mporei na exei xilia provlhmata alla exei apodeiksei oti sta dyskola metallasetai...to 'xoume ksanadei to ergo eee????
      P.S. Pio tyxera goals den exoun ksanampei...dyo kontres,eleosss...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. @Anwnymos
      Gia poio kormo kai pia xymeia milas?
      Pou ekanan oti hthelan sta apoditiria oi legomenoi k' mh exereteoi tis klikas? omomata xeroume oloi...!
      Den ekane peiramata o fereira, aytous eixe aytous evale, siga trhs allages pou ekane, meto aekaki epaize oxi me th real, mhn ta ysopedonoume ola.
      Epanalamvanw gia allh mia fwra symfwnw me to kommati tou arthrou pou ekana copy sto parapanw mou sxolio.

      Y.G:Toulaxiston symfwnoume oti kai ta dyo goal ths aek htan Tyxera.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. suker,
      den m'endiaferei ti ginotan st'apodythria...meta thn diakoph,h omada kerdize kai veltiwnotan paixnidi me paixnidi.Eixan vrei ena rythmo pws to lene.Yphrxe mia synoxh.Ki erxetai o Fereira kai trwei mia flasia-sfaliara kai karatomei thn endekada...ki ante geia...Kai, telos, den m'endiaferei an epimeneis sthn apopsh sou giati ki egw epimenw sth dikh mou!!!! xexe :-)

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. http://www.leoforos.gr/blog/13156/e-megalutere-podosphairike-elithioteta-tes-sezon

      H hlithiothta ths season!!!! Den ta lew mono egw!!!!Shmerino arthro...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. @Anwnymos
      Dikaioma sou na exeis thn apopsh sou, eisai lathos pantos,teleiwnei edw kontra kouventa mas.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad