Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΟΚΛΗΣΤΙΚΟ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΠΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

    Από την Κυριακή το βράδυ άρχισε το μαγείρεμα από τους ανθρώπους της ΚΕΔ για το ποιος θα σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου που κρίνει και το πρωτάθλημα...







    Οι υπάλληλοι του ΚατΜαρ με μπροστάρη τον Γκαγκα "πιέζουν" με παρασκηνιακές μεθόδους(είναι μανούλες σε αυτό..) ώστε διαιτητής στο ντέρμπι να είναι ο Ηλίας Σπάθας.
    Ο φόβος των λιμανίσιων παραμένει μεγάλος μετά και τις σπουδαίες εμφανίσεις του Τριφυλλιού στα τελευταία ντέρμπι, δεν είναι σίγουροι ακόμα για την ομαδούλα τους ότι εχει πάρει το πρωτάθλημα πάρα την ασφαλή διαφορά των 7 βαθμών από τον δεύτερο στη βαθμολογία.

    Ο Ηλίας Σπάθας είναι γιος του Γιάννη Σπάθα πρωην προέδρου του συνδέσμου διαιτητών Πειραιά και ενός από τα πρωτοπαλίκαρα της κόκκινης παράγκας του "Θείου" που κατακρεούργησε επί χρόνια (ακόμα και σήμερα έχει κατάλοιπα...) το Ελληνικό ποδόσφαιρο. 'Ολοι θυμόμαστε τον Γ.Σπάθα για την περίφυμη φράση του..."Ο ολυμπιακός και το Αιγάλεο να κερδίζουν και όλοι οι αλλοί να πάνε να γα.....ούνε",ο συγκεκριμένος "κύριος" παραμένει ατιμώρήτος μέχρι και σήμερα για τα όσα έκανε και δηλωνε στο παρασκήνιο...!

    Ελπίζουμε οι άνθρωποι της Παε Παναθηναικός να μην επιτρέψουν μαγειρέματα πίσω απο την πλάτη της ομάδας, έχουμε μια τελευταία ελπίδα να φέρουμε "τούμπα" το πρωτάθλημα και να παιχτεί (αν μας αφήσουν...) μέχρι τέλους αγχώνοντας ακόμα πιό πολύ τους λιμανίσιους.

    Υ.Γ.: Υπαρχεί και ενα δεύτερο όνομα που συγκεντώνει πιθανότητες να σφυρίξει στο μεγάλο ντέρμπι... αυτό είναι του Δημήτρη Καλόπουλου,ο Μακεδόνας ρέφερι δεν είναι επιθυμητός απο τους λιμανίσιους για να είναι ο "αρχων" στο ντέρμπι του Σαββάτου. 'Ιδωμεν...!


    Editorial: ANTIred

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    6 σχόλια:

    1. Apo toys dyo kalyteros diaithths o kalopoulos, isws ayto exigei kai thn antirhsh twn gayrwn.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΦΟΥΣΤΑ ΕΒΑΛΕ Ο ΤΖΙΜΠΡΙΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΜΟΥ....ΝΙΑ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΛΑΓΟΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΤΕ........ΘΑ ΝΑΙ ΨΩ....ΛΗ ΧΟΝΤΡΗ ΨΩ....ΛΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ Η ΨΩ....ΛΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΞΕΙ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ ΣΑΝ ΕΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩ....ΛΑΡΑ(ΣΑΣ) ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥ.....ΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Ειμαι σιγουρος οτι το μοναδικο ματς που ο Γαυρος δε θελει την ευνοια της διαιτησιας θα ναι αυτο!
      Φοβαται το ρεζιλεμα και δε το θελει.
      Αλλα πραγματα σκοπευουν να κανουν στο ντερμπυ.
      Προσπαθουν να το κανουν ριζουπολη αφου ξερουν οτι αλλιως δε κερδιζουν!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ -7 ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΟΥΡΙΑ!ΓΙΑΤΙ ΝΟΟΜΙΖΕΤΕ ΠΗΓΕ Ο ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ?ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΡΕΛΑ?ΕΝΟΨΕΙ ΝΤΕΡΜΠΥ ΠΗΓΕ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟΣΠΙΤΟ ΕΔΕΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ!ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΗ ΔΕΣΕΙ?...ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ! ΑΥΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ!ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ... ΔΑΣΚΑΛΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟ (ΓΚΑΓΚΑ)!ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ... ΓΑΥΡΟΥΣ, ΖΟΥΓΚΛΑ, ΚΟΡΑΚΙ...ΟΛΟΥΣ!ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ ΓΕΡΑ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. @jimmakos
      An file mou ftasoun nakanoun rizoupoli 2 kai einai kai sto +7 tote einai astana pane,den nomizw omws se tetoio endexomeno h omadan agwnistei opws tote...tha fygei olh h apostolh.

      Symfwnw kai me esena Picolo, an to pistepsoun oi pixtes kai den masisoun apo thn tromokratia tote tous exoun aneta mesas to gayrospito opws les.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. POLY KALO TO ANTIPROPAGANTISTIKO ARTHRO SOU ANTIRED, OI GAYROI MAS TA ZALIZAN ME TIS FILLLADES TOUS OLH TI VDOMADA GIA TON PRASINO KALOPOULO.MHN AFINETE TIPOTA NA PEFTEI KATW,STH LASPH POU PETANE OI LIMANISIOI.

      TELIKA TO ARTHRO HTAN KAI ME PROPAGANTISTIKO MHNYMA KAI SWSTO STHN PLHROFORISH,KALOPOULOS O ARXWN TOU AGWNA,GIA NA DOUME TI THA DOUME...AN KAI TO PROVLHMA THA EINAI OI EPOPTES(SARAIDARHS,TRIFWNA(EIXE FAEI TO KERMA STO KEFALI STO MATS KYPELOU GAYROS-PAOK).

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad