Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ ΕΚΤΟ...ΣΤΕΜΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ!

    Θα μπορούσε ο τίτλος του σημερινού άρθρου να είναι..."Fotsis For The Six", απόψε λοιπόν το «έκτο» ήρθε λίγο πιο κοντά. Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έδωσε μια σκληρή μάχη με την Κάχα Λαμποράλ και τελικά κατάφερε να κερδίσει...  


    Δεν κάλυψε τη διαφορά του προηγούμενου παιχνιδιού με τους Ισπανούς. Ουσιαστικά αυτή η νίκη κοστίζει πολύτιμους βαθμούς και πλέον μόνο με αυτοκτονία δεν θα κατακτήσουμε την πολυπόθητη πρώτη θέση στον όμιλο, η οποία θα μας επιτρέψει το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. Και μετά …Final Four, αλλά ας το αφήσουμε προς το παρόν αυτό.

    Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο μπήκε καλά και πήρε μια καλή διαφορά αλλά η απίστευτη ευστοχία των Ισπανών στα τρίποντα δεν μας άφησε να πάρουμε από νωρίς ένα καλό προβάδισμα. Επίσης τα τρία φάουλ του Διαμαντίδη (τα δύο τουλάχιστον «κουφά») επηρέασαν αρνητικά. Για άλλη μια φορά όμως φάνηκε ότι η ομάδα έχει έξι με επτά το πολύ παίχτες επιπέδου. Καλάθης, Τέπιτς και Βουγιούκας δεν μπορούν, δυστυχώς.

    Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από ένα φοβερό τρίτο δεκάλεπτο, η ομάδα μπλόκαρε ενώ οι αντίπαλοι συνέχιζαν να είναι εύστοχοι από τη γραμμή των τριών πόντων. Κρατάμε μόνο την καλή προσπάθεια και τη νίκη. Μάτς με μάτς, να τελειώσουμε τον όμιλο και μετά προημιτελικά. Σιγά σιγά όλα θα έρθουν, έτσι όπως μας έχει συνηθίσει μόνο ο «πεντάστερος».

    Editorial: Marulio

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ) 

    2 σχόλια:

    Post Top Ad