Header Ads

  • Breaking Green News

    "Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ OFF ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ"

    Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος καθαίρεσε από τη θέση του τον αναπληρωτή αντιπροέδρο Βασίλη Χατζηαποστόλου στο Δ.Σ το οποίο τώρα είναι σε εξέλιξη...

    Ο κ.Πιλάβιος τον τελευταίο καιρό είχε έντονες αντιδράσεις για της θέσης που έπαιρνε δημοσίως ο αναπληρωτής πρόεδρος σε θέματα διαιτησίας αλλά και υπέρ τοποθετήσεις σε πολλά ζητήματα της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, μην ξεχνάμε πως ο Β.Χατζηαποστόλου ήταν πολλά χρόνια στέλεχος της ΕΠΟ και δε ξι χέρι του Γκαγκάτση, αυτό νομίζω τα λέει όλα...!

    Όπως σας είπαμε σε εξέλιξη βρίσκεται το Δ.Σ. της ΕΠΟ στο οποίο τέθηκε "πρόταση μομφής" κατά του αναπληρωτή προέδρου, Βασίλη Χατζηαποστόλου, λόγω των δημόσιων τοποθετήσεών που έκανε,που έρχονταν σε αντίθεση με την "πολιτική" της Ομοσπονδίας γενικά, αμφισβητώντας και τους χειρισμούς του Σ. Πιλάβιου.

    Το θέμα μπήκε σε ψηφοφορία και με ψήφους 15 υπέρ και 1 λευκό ο κ. Χατζηαποστόλου καθαιρέθηκε από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου. Μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν αποκλείεται να υπάρξει και η πρώτη επίσημη αντιπολίτευση στους κόλπους της Ομοσπονδίας, καθώς πολλά άτομα του 'κοκκινου συνεταιρισμού" έχουν μείνει ακόμα στην ΕΠΟ.

    Τη θέση του αναπληρωτή προέδρου θα πάρει ο μέχρι πριν από λίγο καιρό εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, Γιάννης Οικονομίδης.

    Editorial:(greenarea team)


    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    3 σχόλια:

    1. O PILAVIOS TO EKANE AYTO? PWWS TO PATHE?MALLON GIA XECARFWMA EGINE...DEN TON EMPICTEVOMAI!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Ρέ παιδιά μιά ερώτηση. Το χατζηαποστόλου βγαίνει απο το απόγονος του στόλου(ΧΑΤΖΗ-ΑΠΟγονοςΣΤΟΛΟΥ) και λέγετε έτσι για συντομία; Το ξέρω πως είναι χαζή η ερώτηση αλλα θα ήθελα μιά απάντηση.

      Καιρός πάντως να ξεκινήσει μία κάθαρση στην επο(Εταιρία Προστασίας Ολυμπιακού) γιατί πολύ σαβούρα έχει μαζευτεί εκει μέσα για πολύ καιρό.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. @greenjuri

      XAXAXAXAXA...KALA TO ETHESES TO THEMA APO TO STOLOS BGENEI...AXAXAXAX

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad