Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΥΝΕΧΕΙΑ... ΣΤΗΝ ΑΓΓΑΡΕΙΑ!

    Δεν έδειξε κάτι το τρομερό στον αγώνα με την Κέρκυρα, η ομάδα δεν ήταν καλή, άπλα αγωνίζεται περιμένοντας τα play off...(video)

    Σε ένα 5 λεπτό κρίθηκαν όλα γι τον Παναθηναϊκό καθώς σε αυτό το διάσημα πέτυχε και τα δυο γκολ, η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και υπήρχαν στιγμές που κινδύνευσε να ισοφαρίσει από την ομάδα των Φαιάκων, κάτι που ποτέ δεν έγινε από τους φιλοξενούμενους, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο του υποβιβασμού.  

    Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έκανε αυτό που έδειχνε όλη την βδομάδα στις προπονήσεις και διατήρησε και κόντρα στην Κέρκυρα το σύστημα που είχε παρατάξει στο προηγούμενο αγώνα με τον Ηρακλή, δηλαδή 4-4-2.

    Το πρώτο ημίωρο του αγώνα πέρασε πολύ τσάμπα.... αφού οι παίκτες του Φερέιρα αναλώνονταν σε "γεμίσματα" προς το κεφάλι του Πετρόπουλου αλλά και εύκολα γινόταν τα λάθη στην μεσαία γραμμή. Καραγκούνης και Ζιλμπέρτο ήταν εκτός παιχνιδιού με συνέπεια το Τριφύλλι παρά την κατοχή της μπάλας δεν μπόρεσε μέχρι εκείνο το σημείο να "δημιουργήσει" κάτι σημαντικό μπροστά από την εστία των φιλοξενούμενων.

    Στη συνέχεια και στο 34΄λεπτό ο Χριστοδουλόπουλος με ένα εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό "παραθυράκι" του ανήμπορου να αντιδράσει Κωνσταντοπουλου.

    Το καλύτερο για τον κόσμο του Τριφυλλιού ήρθε μετά από λίγα λεπτά(στο 59') από τον Σισέ! Από προσπάθεια του Χριστοδουλόπουλου, ο Γάλλος ξεκίνησε μια από τις γνωστές επελάσεις, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πολύ καλό πλασέ, έφτασε τα 50 γκολ στο πρωτάθλημα και το πανηγύρισε πηγαίνοντας στο πέταλο της 13.

    Οι πράσινοι μετά το 2-0 χαλάρωσαν σημαντικά, έτσι οι Φαίακες κέρδισαν "μέτρα" στο γήπεδο προσπαθώντας να πετύχουν κάτι καλό στην αντεπίθεση εκμεταλλευόμενοι την ταχύτητα του Επστάιν χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι το εξαιρετικό μέχρι το σημείο που ο Στολτίδης έβαλε την ομάδα του  στο παιχνίδι κάνοντας στην εκπνοή (45') του πρώτου ημιχρόνου το 2-1.

    Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε κάτι το εξαιρετικό,ο Παναθηναϊκός έδειξε να αρέσκεται στο 2-1 και δεν πίεσε σημαντικά  για να φτάσει και στο 3ο γκολ που θα "τελείωνε" τον αγώνα.

    Στο 66' λεπτό η είσοδος του Λέτο στη θέση του Πετρόπουλου, με το σύστημα να μετατρέπετε σε 4-3-3, αγωνιστικά ανέβηκαν οι πράσινοι. Μεγάλη διπλή ευκαιρία με δοκάρι του Σισέ και με πλασέ στην επιστροφή της μπάλας στο 79' λεπτό, γκολ όμως δεν ήρθε.
    Στη συνέχεια μέχρι και το τέλος του αγώνα υπήρξε άγχος τόσο στην ομάδα όσο και στον κόσμο, αλλά δεν άλλαξε κάτι δραματικό,τελικό σκορ 2-1.


    -VEDEO: Φάσεις και γκολ του αγώνα...



    Editorial: (greenarea team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)
    ==================================================
    Διαβάστε ακόμα...
    > CISSE: "ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ"
    >> Θ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:"ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ Η' ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΠΑΝΑ..."
    >>> "ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 13 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΞΙΖΑΝ..." 
    ==================================================

    3 σχόλια:

    1. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑΛΙΓΚ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Agareia opws to eipes, tipota parapanw....tipota parakatw.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad