Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ..."

    Μια μέρα πριν το πιο κρίσιμο Δ.Σ του Παναθηναϊκού και κανένα θετικό σημάδι δεν φαίνεται στον ορίζοντα από κανέναν μέτοχο-αμέτοχο...

    Τις τελευταίες μέρες πολλά δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ανέφεραν πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος είναι "ζεστός" στο να πάρει το 25% του Τζίγγερ αναλαμβάνοντας έτσι και το τιμόνι του ποδοσφαιρικού τμήματος.

    Σαν Greenarea δεν βιαστήκαμε να πούμε πολλά...γιατί δεν υπάρχουν πολλά... Η αλήθεια και η πραγματικότητα είναι άλλη και καθόλου ευχάριστη για τον κόσμο που έχει κουραστεί με τα "φαγώματα" μεταξύ των μετόχων.

    Το αυριανό Δ.Σ περισσότερο ξεκαθάρισμα "λογαριασμών" παρά συναινετικό για το μέλλον της ομάδας, διότι ο Π. Γιαννακόπουλος θα κατηγορήσει "ευθέως" τον Ανδρέα Βγενόπουλο και Νικόλα Πατέρα για τα 2 χρόνια προεδρίας του και τις μεγάλες σπατάλες που έγιναν σε παίχτες σαπάκια...ρίχνοντας παράλληλα και "καρφιά" στον Κώστα Αντωνίου.

    Ο Νικόλας Πατέρας με τη σειρά του αν παραβρεθεί τελικά στο Δ.Σ, θα ζητήσει εξηγήσεις από τον Παύλο Γιαννακόπουλο για της δημόσιες μπηχτές προς το πρόσωπο του μετά τη λήξη του ντέρμπι (όπου σφάχτηκε η ομάδα) ότι χάρηκε που έχασε μαζί με τον Βγενόπουλο, επίσης ο πρώην πρόεδρος της ομάδας θα εκφράσει τα παράπονα του ότι δεν στηρίχτηκε από τον Τζίγγερ και Γιαννακόπουλο όταν επέστρεψε το Σεπτέμβρη καθώς δεχόταν καθημερινά κατηγορίες από της δυο εφημερίδες (Derby & Πράσινη) που ελέγχουν...!   

    Οι υπόλοιποι μικρομέτοχοι φαίνονται αναποφάσιστοι περιμένοντας τις εξελίξεις μεταξύ των μεγαλομετόχων, ο Πολέμης είναι θετικός να γίνει αύξηση κοντά στα 20 μύρια με "σφιχτή" οικονομική πολιτική για του χρόνου και να υπάρχει μια ηρεμία στο μέλλον ανάμεσα αυτών που θα διοικήσουν για το καλό της ομάδας και την ηρεμία στον κόσμο...!

    Υ.Γ.1) Σε συνέντευξη του ο Παύλος Γιαννακόπουλος σε αθλητική εφημερίδα δήλωσε πως με τα τελευταία σκάνδαλα [Greek Calciopolis] στο ποδόσφαιρο είναι διστακτικός να αναλάβει ενεργό ρόλο γιατί οργιάζει το παρασκήνιο, ενώ θέτει και όρους...ο Βγενόπουλος και Πατέρας να πληρώσουν μέρος από το έλλειμμα των 25 μυρίων γιατί τους θεωρεί υπεύθυνους και επίσης θέλει ο Τζίγγερ να συνεχίσει να έχει ρόλο εγγυητή στην ΠΑΕ έστω και με το 29% που επιθυμεί να έχει και να λειτουργεί στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου.

    Υ.Γ.2) Ίσως σήμερα γίνει μια προσπάθεια ακόμα από τον  Τζίγγερ να πείσει τον Παύλο να βγει μπροστά και να αναλάβει τον προεδρικό θώκο της ομάδας. Εδώ θα είμαστε  για να σας μεταφέρουμε τις όποιες εξελίξεις που αφορούν το Δ.Σ και όχι μόνο...!


    Editorial: (greenarea  team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    7 σχόλια:

    1. ΠΟΥ...ΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ!ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. RE MALAKES TON PANATHINAIKO VALTE MIA FORA PANW APO TA SYMFERONTA SAS...MIA MONO!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ο Παυλος τα ιδια εκανε και με τον Βλαση στο βολευ ,τον εφαγε και δειτε που καταντησε σημερα το βολευ.
      Τα ιδια κανει τωρα και με τον Πατερα!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Mia apo ta idia...an ginoun etsi opws ta leei to arthro...katholou apythano den to exw.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. @jimmakos
      Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε,ο Παύλος και γιος του ο μαλάκας φταίνε για το κακό που έχει γίνει στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια. Παρακαλάω ο Πατέρας σήμερα να τα φέρει όλα τούμπα και να πάρει αυτός το 25% του Τζίγγερ χωρίς τη βοήθεια του Βγενόπουλου, ξέρω όμως ότι είναι σχεδόν απίθανο να γίνει αυτό το σενάριο.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad