Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Δ.Σ...ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!

    Ο Αδαμάντιος Πολέμης μίλησε πιο πολύ απ΄ολους σχετικά με το Δ.Σ κατά την έξοδο του, ήταν πολύ απογοητευμένος σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν...


    -Δηλωσε χαρκτηριστικά...

    "Αποφασίστηκε ΑΜΚ 15 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί αυτά τα χρήματα δεν φτάνουν και δεν γίνεται να ζητάς συνεχώς χρήματα από τους μετόχους για να λειτουργεί η ΠΑΕ."

    "Κατά την ταπεινή μου άποψη δεν είναι αρκετό για να λύσει τα προβλήματα. Υπάρχουν ενδείξεις ποιοι θα βάλουν και ποιοι δεν θα βάλουν, αλλά όχι δεσμεύσεις. Αυτά τα χρήματα δεν θα φτάσουν. Επέμενα να μπει ένα όριο μέσα στον Απρίλιο για το πότε θα μπουν, αλλά τελικά αποφασίστηκε στις 6 Μαΐου. Θα πρέπει να κάνουμε μια καλύτερη διαχείριση, δεν συζητήθηκε κανένα όνομα για πώληση. Είναι εύλογο να γίνουν ορισμένες αποδεσμεύσεις για να μαζευτεί το έλλειμμα. Έχουμε κληρονομήσει ένα ακριβό ρόστερ που έτυχε φέτος και δεν πήγε καλά στο πρωτάθλημα με το οποίο πρέπει να ζήσουμε. Του χρόνου θα πρέπει να κάνουμε σωστή αναδιάρθρωση για να μπορέσουμε να βγάλουμε πέρα. Το μπάτζετ πρέπει να μειωθεί. Αυτά είναι γνωστά".

    ---------------------------------------------------------------------
    Ο Δημήτρης Γόντικας γνωστοποίησε τα εξής:

    "Αποφασίστηκε να μπουν 15 εκατομμύρια ευρώ. Υπάρχει μια σύντομη προθεσμία στις αρχές Μαΐου και θα δούμε στη συνέχεια τι θα κάνουμε. Συζητήσαμε θέματα οικονομικής υφής...
    Θα χρειαστούν και άλλες σημαντικές ενέργειες. Το μήνυμα που έχω λάβει είναι ότι από μόνο του δεν μας λύνει το πρόβλημα. Θα έχουμε πολύ σοβαρές ενδείξεις γύρω στα μέσα Μαΐου".

    -Μετά απο ερωτήσεις είπε:

    Θα μπουν όλοι οι μέτοχοι στην αύξηση...?
    "Νομίζω πως ναι."
    Πότε θα ξέρουμε περισσότερα...?
    "Σε 2μιση εβδομάδες θα έχουμε κάποιες σοβαρές ενδείξεις για τις προθέσεις των μετόχων. Κατά την ταπεινή μου άποψη αυτό το νούμερο δεν επαρκεί για να μας λύσει το πρόβλημα. Έχουμε σοβαρότερα ζητήματα αναδιοργάνωσης."

    ----------------------------------------------------------------------

    Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠOΥΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕ...

    "Εγώ λέω πάντα την αλήθεια στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Είναι ζοφερό το μέλλον της ομάδας.. Υπήρξαν έριδες, διχογνωμίες κι ο καθένας ήθελε να περάσει τη δική του γραμμή. Ο ΠΑΟ θέλει ενωμένες δυνάμεις. Αυτό δεν γίνεται. Το θέμα δεν είναι αγωνιστικό, θέλει λεφτά η ομάδα".


    Editorial:(greenarea team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad