Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΕΤΣΙ ΧΑΘΗΚΕ ΦΕΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ..."

    Με αφορμή την τραγική εμφάνιση του Παναθηναϊκού και την ήττα από τον Πανσερραικο την περασμένη Κυριακή, ας θυμηθούμε τις γκέλες-δώρα που έκαναν οι Πράσινοι...

    Φέτος ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το πρωτάθλημα ως δίκαιος πρωταθλητής και κυπελλούχος πέρσι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι σε τραπέζια γραφείων. Μια χρονιά που όλος ο κόσμος του Τριφυλλιού περίμενε να εξελιχθεί καλύτερα και η ομάδα να κάνει μια νέα "δυναστεία" με σερί πρωταθλημάτων γιατί μπορούσε να το κάνει...αλλά ποτέ δεν έγινε. 

    Η αποτυχημένη χρονιά για τον Παναθηναϊκό φέτος στο πρωτάθλημα με τραγελαφικές εμφανίσεις που έκριναν κατά μεγάλο ποσοστό τον τίτλο, χωρίζετε σε δυο μέρη...και είναι τα εξής:


    α) Από την αρχή του πρωταθλήματος μέχρι και πριν το ντέρμπι στο τηγάνι...!
    β) Από το ντέρμπι της ντροπής και μετά...!

    -Αναλυτικά...
    α) Με την έναρξη της χρονιάς η ομάδα άρχισε τα "δωράκια"... 1. Ισοπαλία(1-1) μέσα στη Λεωφόρο πρώτη αγωνιστική με Ξάνθη, 2. Ισοπαλία(2-2) εκτός έδρας με την Καβάλα, 3. Ισοπαλία (1-1) μέσα στο ΟΑΚΑ με τη Λάρισα, 4. Ισοπαλία(0-0) με το κόκκινο παράρτημα τον Αστέρα στην Τρίπολη, 5. Ήττα(0-1) από τον Γαύρο του Βόλου στο ΟΑΚΑ, 6. Ισοπαλία(1-1)στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, όλα τα παραπάνω ήταν καταστροφικά-μη αναστρέψιμα μετά και του στοίχισαν πολύ ακριβά...!

    β) Στο ντέρμπι οι πράσινοι πάνε με τη διαφορά στο -7, ο Παναθηναϊκός ήταν ο δίκαιος νικητής στο χορτάρι με σκορ 1-2...και ο Λιμανισιος νικητής 2-1στο τέλος με λαμογιά-κλεψιά, όμως μέτρησε το δεύτερο...! Αν οι πράσινοι έφευγαν νικητές όπως τους άξιζαν και όχι ηττημένοι από τα αρχιτεκτονικά έργα του Καλόπουλου company, τότε η διαφορά θα ήταν στο -4 και να απομένουν 7 αγωνιστικές για το φινάλε. Μετά από όλα αυτά και την διαφορά από την κορυφή στο -10 οι παίχτες σωστά ένιωθαν πως τους έκλεψαν το πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να χάνουν με κάτω τα χέρια...1. Ισοπαλία(1-1) με Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, 2. Ήττα (2-0) εκτός με Λάρισα και 3. Ήττα(1-0) απο τον Πανσερραικό εκτός έδρας που έχει ήδη υποβιβαστεί στη β' κατηγορία, τραγικές καταστάσεις δηλαδή με τη διαφορά να φτάνει τσάμπα στο -13 δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, ας σοβαρευτούν λίγο οι ποδοσφαιριστές για να μην χάσουμε και το πλεονέκτημα ενόψει play off για τα προκριματικά του Champions League...!

    Για να καταλήξω...το πρωτάθλημα φίλοι μου ο Παναθηναϊκός το έχασε και από τις επαρχιακές ομάδες σε μεγάλο ποσοστό είτε το πιστεύουμε είτε όχι. Και σε αυτό δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση, πόσο μάλλον όταν η "γλώσσα" των αριθμών-αποτελεσμάτων μιλάει από μόνη της. Η ομάδα του Φερέιρα μπορεί να πέρασε με το επιβλητικό 3στα3 από τη Θεσσαλονίκη, μπορεί να ήταν η καλύτερη ομάδα(και ήταν!) από τον Γαύρο και το Αεκάκι στα ντέρμπι, αλλά όταν αφήνεις-χαρίζεις 17 βαθμούς παρακαλώ στην επαρχία δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις ούτε να ζητάς πολλά...! Ο Παναθηναϊκός πέταξε στα σκουπίδια 7 βαθμούς στο ΟΑΚΑ και 10 βαθμούς εκτός Αθήνας.

    Για όλα αυτά... καλό θα ήταν στη διοίκηση να τα προσέξουν με σοβαρότητα και να φροντίσουν από τώρα για τη νέα χρονιά ώστε να εξαλειφθεί το αρνητικό "φαινόμενο" στην επαρχία που στοίχισε ακριβά, μήπως από του χρόνου γίνει και ένας σωστός προγραμματισμός της ομάδας...!

    Editorial: DoctorGreen 

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad