Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΝΙΚΗ... ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ..."

    Πολύ κακοί οι Πράσινοι για έναν ακόμα αγώνα...νίκησαν κάτω από πολλές αποδοκιμασίες από τον κόσμο για το κακό θέαμα που παρουσίαζαν...(video)

    Διπλή σημασίας νίκη γιατί πρώτον... νίκησε και μόνο σαν ηθικό αποτέλεσμα μετράει τουλάχιστον για τους ποδοσφαιριστές διότι είχαν μείνει για ένα διάστημα εκτός της νίκης και κατά δεύτερον με την σημερινή νίκη έστειλε τον Αστέρα Τρίπολης στη β' κατηγορία  σαν κόκκινο παράρτημα που λειτουργούσε κάτω από της διαταγές του Μποροθρήνου...!

    -Ας δούμε αναλυτικά τον αγώνα...

    Ο Πορτογάλος τεχνικός παρέταξε την ομάδα με 5 αλλαγές σε αντίθεση με το προηγούμενο ματς  με τον Πανσερραικό. Τα νέα πρόσωπα στην εντεκάδα ήταν οι Τζόρβας, Ιωαννίδης, Σαριέγκι, Καραγκούνης και Σισέ. Το Τριφύλλι ξεκίνησε νωχελικά το παιχνίδι του, από το 20' λεπτό ως το 30' είχε ένα καλό δεκάλεπτο κάνοντας τρεις φάσεις για γκολ με πιο σημαντική αυτή στο 22' λεπτό, όταν ο Σισέ εκτέλεσε δυνατά το φάουλ, με τον Ντεγκρά να μην συγκρατεί τη μπάλα...ο επερχόμενος όμως  Σαριέγκι σε κενή εστία πλάσαρε άτσαλα άουτ! Στο 25' λεπτό ο Λάζαρος σούταρε άουτ, ενώ στο 29' λεπτό από γύρισμα του Λέτο στον Κατσουράνη και με τον τελευταίο να σουτάρει προς την εστία, αλλά αμυντικός του Αστέρα "έδιωξε" την μπάλα σώζοντας την ομάδα του.

    Στη συνέχεια οι πράσινοι δεν πίεζαν για κάτι καλύτερο...έτσι ο Αστέρας ανέβηκε αγωνιστικά και είχε δυο καλές φάσεις για γκολ, μια στο 30' λεπτό με τον Πιπίνη να πλασάρει και η μπάλα να περνά ακριβώς δίπλα από το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 44' λεπτο μετά από φάση διαρκείας στην πράσινη περιοχή, ο Ματούσιακ κάνει την προβολή και ο Τζόρβας απόκρουσε. Μάλιστα οι του Αστέρα διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι γιατί λέει...στη φάση η μπάλα πήγε στο χέρι του Βύντρα όπου ήταν πεσμένος στο χορτάρι..., τέλος ημιχρόνου 0-0!


    Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι πράσινοι μπήκαν πιο κινητικοί στον αγώνα, καθώς είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έκαναν κάποιες φάσεις, αλλά αυτές οι φάσεις δεν έφεραν το γρήγορο γκολ. Στο 57' λεπτό ο Λέτο έβγαλε τετ α τετ τον Λάζαρο στο τέρμα αλλά ο κίπερ του Αστέρα Ντεγκρά απέκρουσε, μετά από λίγα λεπτά ύστερα από παράλληλη μπαλιά  του Βύντρα, ο Ζιλμπέρτο σούταρε άουτ φάτσα κάρτα με το τέρμα που λέμε...!

    Βλέποντας την αδυναμία της ομάδας του...ο Φερέιρα πέρασε στον αγώνα κατα σειρά τους Νίνη, Κλέιτον και Γκοβού, δίνοντας έτσι πιο επιθετικό σχήμα στον Παναθηναϊκό που ήθελε το γκολ,το οποίο άργησε 80' λεπτά να έρθει με τους φιλοξενούμενους με 10 παίχτες , αλλά το κατάφερε στο 81' όταν από κόρνερ του Κλείτον έστω κι αν ο Σαριέγκι πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, πιάνει την κεφαλιά...και πάνω στην προσπάθεια ο Πιπίνης να διώξει τον κίνδυνο-το γκολ, στέλνει πιο γρήγορα την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Μέχρι εκείνο το σημείο ο Τζιμπριλαος μαρκαρισμένος από 2-3 παίχτες δεν είχε απειλήσει τους φιλοξενούμενους στα τελευταία λεπτά όμως έχασε τρεις ευκαιρίες για να πετύχει  το 20ο του γκολ για φέτος, παρ' όλα αυτά...το ματς έληξε με τελικό σκορ 1-0 υπέρ του Παναθηναϊκού.

    ===================================================================
    -ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΆΛΛΑ....

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη..."

    Δήλωσε χαρακτηριστικά... "Ο αγώνας ήταν δύσκολος. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που ήθελε πόντους για να παραμείνει στην κατηγορία. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλα γκολ αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ομάδα έδειξε ότι πάσχει από έλλειψη εμπιστοσύνης. Την επομένη Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο αγώνα κόντρα σε μία ομάδα η οποία μπορεί να πάρει μέρος στο πλέι οφ και πιστεύω ότι ο αντίπαλος μας θα συμμετέχει στο παιχνίδι περισσότερο από τον σημερινό.
    Αυτό που πρέπει να κάνω εγώ στην εβδομάδα που απομένει, είναι να προσπαθήσω να ανακτήσουν οι ποδοσφαιριστές την εμπιστοσύνη τους. Διότι πραγματικά είδαμε μία ομάδα που παλεύει τα ματς, αλλά πάσχουμε από έλλειψη εμπιστοσύνης".
    ---------------------------------------------------------------
    -ΜΕΙΩΣΕ Η ΑΕΚ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFF:

    Μετα και τα σημερινά αποτελέσματα η βαθμολογία έχει ως εξής...

    Παναθηναϊκός: 60 ------>3
    ΑΕΚ: 49------------------>1
    ΠΑΟΚ: 45-------------->0
    Ολυμπιακός Β.: 44 ------->0

    Για να αποκτήσει ξανά ο Παναθηναϊκός τη διαφορά των 3ων βαθμών από την Κούλα θα πρέπει να νικήσει την επόμενη και τελευταία αγωνιστική τον Γαύρο του Βόλου εκτός έδρας και ο 'Αρης να νικήσει επίσης την Ξάνθη εκτός παίρνοντας παράλληλα έτσι η ομάδα της θεσσαλονίκης την θέση του Γαύρου του Βόλου στα Play offs.
    -----------------------------------
    -ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΑΕ...

    To κρίσιμο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ θα γίνει οριστικά  την Τρίτη 12/4, ύστερα από πρωτοβουλία που πήρε ο προεδρεύον της επιτροπής Δημήτρης Γόντικας. Στο συμβούλιο η διοικούσα επιτροπή θα καταθέσει δύο υποθέσεις εργασίας για την επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, μία με ΑΜΚ ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ και μια ύψους 15 εκατ. ευρώ, ώστε να αρχίσει γρήγορα ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς που διαφαίνεται στον ορίζοντα δύσκολη...!
    -------------------------------------------------------------
    -VIDEO:



    Υ.Γ. Μόλις 3.000 περίπου ήταν οι οπαδοί σήμερα στο ΟΑΚΑ δείγμα του πόσο απογοητευμένος είναι ο κόσμος φέτος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδα αλλά και την διοικητική ανυπαρξία, παρ' όλα αυτά φώναζαν συνθήματα συνέχεια(+αποδοκιμασίες) για την ομάδα, τον Σισέ αλλά και για το φαίναλ φορ που έρχεται για τον Πεντάστερο, αυτό που κυριαρχούσε ήταν το... "Βουντού βουντού και πράσινη μαγεία το κύπελλο θα φέρουμε από την Ισπανία...".


    Editorial: (greenarea team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)
    ===================================================================
    >>>Μην χάσετε σήμερα Δευτέρα το νέο άρθρο του δημοσιογράφου /αρθρογράφου μας TRIFILATOY, για τα διοικητικά της ομάδας εν' όψη του Δ.Σ...
    ===================================================================

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad