Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΩΜΩΔΙΑ...ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

    Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει αυτό που είπαμε την άλλη φορά...την αγγαρεία δηλαδή, αυτή τι φορά όμως προβληματίζει και κουράζει πάρα πολύ με το παιχνίδι του...(vιdeο)

    Βασανίζετε ο κόσμος να βλέπει αυτό το ποδόσφαιρο..., ωραία συμφωνούμε μας έκλεψαν το πρωτάθλημα,  έχουμε εξασφαλίσει και την διαφορά για τα Play Off, αυτό όμως δεν δίνει το δικαίωμα στους παίχτες να παρουσιάζουν αυτή την άθλια εικόνα....δεν πάει άλλο, ας το δουν αυτό οι μέτοχοι!

    -Ας δούμε το ματς αναλυτικά:

    Ο Φερέιρα παρέταξε την ομάδα  με αλλαγές στην ενδεκάδα, πραγματοποιώντας τέσσερις αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Κάτω από τα γκολπόστ ντεμπούτο έκανε ο Στέφανος Κοτσόλης, με τους Βύντρα, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος στην άμυνα, τους Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη αμυντικά χαφ, τον Λέτο αριστερά, τον Μαρίνο δεξιά και τον Χριστοδουλόπουλο πίσω από τον Πετρόπουλο.

    Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σαν να μην υπήρχε η ομάδα στο γήπεδο... Ένας νωχελικός και βαρετός  Παναθηναϊκός, που δεν είχε τη "δύναμη" να διασπάσει τη διπλή ζώνη άμυνας του Πανσερραϊκού! Η ομάδα του Φερέιρα είχε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν ήξερε πως να την χρησιμοποιήσει για να γίνει απειλητικός στην αντίπαλη περιοχή, καθώς πολύ σπάνια βλέπαμε μια ορθόδοξη ανάπτυξη από τους Πράσινους...!

    Οι δύο ομάδες μάχονταν σε παιχνίδι κέντρου, τα λεπτά περνούσαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο πλην δύο ευκαιριών των γηπεδούχων με τον Πάρκερ και τον Κοτσόλη να φωνάζει "παρών" και να σώζει την εστία του. Όλα πήγαιναν προς το "Χ" ως το αποτέλεσμα του ημιχρόνου, ο Ανάκογλου όμως, με μια πολύ καλή μπαλιά  τροφοδότησε στην πλάτη της "αργής" άμυνας του Τριφυλλιού τον Γεωργιάδη (μεταγραφικός στόχος των πράσινων), ο οποίος άνοιξε το σκορ για το 1-0!

    Στο δεύτερο ημίχρονο με την έναρξη του, ο Πορτογάλος τεχνικός πέρασε τον Νίνη στην θέση του Μαρίνου, με τον εορτάζοντα (έκλεισε τα 21) να παίρνει θέση πίσω από τον Πετρόπουλο, τον Χριστοδουλόπουλο να έρχεται δεξιά και τον Κατσουράνη δίπλα στον Ζιλμπέρτο. Το Τριφύλλι είχε την υπεροχή, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως απείλεισε ιδιαίτερα τους γηπεδούχους, ενώ το γκολ που πέτυχε ο Πετρόπουλος στο 58' λεπτό που ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.
    Στον αγώνα πέρασε και ο Γκοβού αντί του Σπυρόπουλου και το σύστημα να γυρίζει σε 3-4-3, με Καντέ, Μπουμσόνγκ, Βύντρα στην άμυνα. Ο Φερέιρα το πάλεψε όσο μπορούσε από τον πάγκο, πήρε τα ρίσκα αλλά δεν βοήθησαν πέραν του Κοτσόλη που όποτε χρειάστηκε έδειχνε αυτό που ήξερε, γενικά όμως η ομάδα δεν είχε τη διάθεση να αλλάξει τα δεδομένα του συγκεκριμένου αγώνα.

    Σημαντικό είναι να τονίσουμε πως η πρώτη καλή και η τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού στη αντίπαλη περιοχή και γενικά στο παιχνίδι, έγινε στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων όταν ο Μπουμσόνγκ απέτυχε να "νικήσει" από πολύ κοντά τον Ράντμαν και να ισοφαρίσει το παιχνίδι, η ομάδα των Σερρών πέτυχε μια τιμητική νίκη γι' αυτούς που θα θυμούνται για καιρό, γιατί είναι ήδη στη βήτα κατηγορία, τελικό σκορ 1-0.

    ==============================================================
    -ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ....

    ΓΟΝΤΙΚΑΣ: "ΣΗΜΑ ΚΥΝΔΙΝΟΥ..." 
    Ανήσυχος εμφανίστηκε ο προεδρεύον πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετα και την σημερινή κακή απόδοση της ομάδας.

    Δήλωσε συγκεκριμένα μετά από ερωτήσεις:


    -Ηταν καμπανάκι κινδύνου εν όψει πλέι οφ αυτή η εμφάνιση αυτή..?
     "Μας ανησυχήσει όλους αυτή η εικόνα, πράγματι ήταν πολύ κακή μέρα. Δεν καταφέραμε να κάνουμε ούτε μια φάση σε ολόκληρο το παιχνίδι. Δεν είναι μικρό καμπανάκι, είναι σαν να βαράνε οι καμπάνες της Μητρόπολης. Αυτό που έχουμε ως στόχο είναι η δεύτερη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ και για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να διατηρήσουμε τη διαφορά που έχουμε τώρα. Με εμφανίσεις σαν την σημερινή δεν θα μπορέσουμε να το κάνουμε και αυτό πρέπει να αλλάξει παρ' αυτά. Θα πάρουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για να δούμε τη πρέπει να γίνει. Δεν μίλησα στους παίκτες σήμερα, δεν γίνονται εν θερμώ αυτά".

    -Είχατε "επαφή" για τους Γεωργιάδη και Ανάκογλου?
    "Όχι δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Όλα αυτά θα κριθούν άλλη στιγμή. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι τα εσωτερικά μας θέματα και το πώς θα βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ".

    -Ολα αυτά... με τα διοικητικά επηρεάζουν τους παίκτες?
    "Στον αθλητισμό δεν υπάρχει τίποτα που να είναι εντελώς άσχετο, αλλά αυτό αφορά άλλες διαδικασίες του συλλόγου. Είναι σαν να με ρωτάτε αν κάποιος που ζει στην Ελλάδα σήμερα, επηρεάζεται απ' όσα συμβαίνουν. Προφανώς. Αλλά όλοι είμαστε επαγγελματίες και στη δουλεία του ο καθένας πρέπει να φροντίζει να επηρεάζεται όσο το δυνατόν λιγότερο. Αυτό είναι το μήνυμα".

    ---------------------------------
    ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ: "ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ..."

    Απογοηιτευμένος με την εμφάνιση της ομάδας ηταν ο βραζιλιάνος άσσος, δήλωσε χαρακτηριστικά...

    "Θα πρέπει να ντρεπόμαστε για την εμφάνισή μας στο σημερινό παιχνίδι. Ημασταν απογοητευτικοί",

    -Δηλώσεις εκανε και ο Καντέ λεγοντας τα εξης:
    "Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δεν ήταν Παναθηναϊκός αυτός. Δεν είχαμε καθόλου ενέργεια και πάθος. Ηταν σαν να μην ήρθαμε καθόλου εδώ. Είναι ντροπή για μας. Εχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια, ακολουθούν και πλέι οφ και δεν είναι αυτός ο τρόπος που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε. Θα είναι πολύ δύσκολο για μας αν συνεχίσουμε έτσι. Ο στόχος του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σημαντικός".

    Στη συνέχεια κατέληξε λέγοντας: "Πρέπει να αποδείξουμε σ' αυτά τα παιχνίδια ότι αξίζουμε να βγούμε σ' αυτή τη διοργάνωση. Ζητάμε συγνώμη για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα σήμερα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά και αυτή τη βδομάδα και μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος και να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς".
    ----------------------------
    -VIDEO: Το γκολ του αγώνα:



    Editorial:(greenarea team)


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad