Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΟΙ ΦΑΠΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΑΚΟ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΜΟΥ!

    Φάπα,φάπα φούπα και το σβέρκο σου τον κάνω σούπα πελατάκο ολυμπιλαγέ μου! Νίκη για το Εξαστερο 78-66 επί του Τρουπμαικού και πλέον οι πράσινοι χρειάζονται μια νίκη στα επόμενα 3 ματς για να κατακτήσουν ένα ακόμα πρωτάθλημα...(+Video,παραλειπόμενα και δηλώσεις των πρωταγωνιστών)

    Αν και ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε άσχημα τον αγώνα, στη συνέχεια βρήκε τις λύσεις και με κορυφαίους τους Διαμαντίδη, Μπατίστ και "γονάτισε" για δεύτερη φορά τον πελάτη του σε ισάριθμους τελικούς παίρνοντας τη νίκη με 78-66, αφήνοντας τους Χοψονίδη-νούλη, Ντουντα να κλαίνε για τη διαιτησία...και τον "10μέρες" να λέει πως δεν θα παει στην Εθνική Ελλάδος επειδή και καλα δεν τον σέβονται αυτοί που διοικούν(διαιτησία, κλπ) το ελληνικό μπάσκετ!

    -Aς δούμε τον αγώνα δεκάλεπτο, δεκάλεπτο...

    Στο πρώτο δεκάλεπτο οι πράσινοι δεν ξεκίνησαν ιδιαίτερα καλά τον δεύτερο τελικό της Α1, πραγματοποιώντας ορισμένες κακές επιθέσεις, με αποτέλεσμα ο Γαύρος να πάρει ένα προβάδισμα 9-2 στο 5' λεπτό. Ο Ζότς κάλεσε άμεσα τους παίκτες του για οδηγίες, όμως η κατάσταση δεν άλλαξε και η διαφορά έφτασε ακόμα και στους 9 πόντους 10-19 πριν ο Μπατίστ με δύο εύστοχες βολές γράψει το τελικό σκορ για το πρώτο δεκάλεπτο12-19.

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο το τριφύλλι ξεκίνησε με ένα γρήγορο σερί 5-0, μειώνοντας σε 17-19. Λίγο αργότερα ο Τεόντοσιτς χρεώθηκε με τεχνική ποινή και η ισοφάριση από τον Τσαρτσαρή ήταν γεγονός στο12' λεπτό και σκορ 22-22. Οι πράσινοι στη συνέχεια έπεσα αγωνιστικά και οι φιλοξενούμενοι με  τον Φραγκοσπανούλη με 10 προσωπικούς πόντους βοήθησε την ομάδα να φτάσει την διαφορά για πρώτη φορά σε διψήφιο νούμερο 33-43 και με δυο βολές του Μπατίστ οι πράσινοι μειώνουν για το τελικό σκορ δευτέρου δεκάλεπτου 37-43.

    Στο τρίτο δεκάλεπτο οι εξάστεροι δεν μάσισαν με τη διαφορά...και ανέτρεψαν μέσα σε 2' λεπτά από την έναρξη το προβάδισμα του Γαύρου, παίρνοντας για πρώτη φορά στο ματς το κεφάλι στο σκορ με 46-45. Από εδώ και μετά  το προβάδισμα άλλαζε χέρια σε κάθε επίθεση, όλα αυτά μέχρι το 52-53, καθώς ακολούθησαν  δύο βόμβες τριών πόντων από Νίκολας και Φώτση που έφεραν το τριφύλλι στο +5 και σκορ 58-53, αυτό "άναψε φωτιά" στους οπαδούς στην εξέδρα. Με τρίποντο ο Παπαλουκάς κλείνει το τρίτο δεκάλεπτο με σκορ 60-58.

    Στο τέταρτο δεκάλεπτο τα πράγματα πήραν το δρόμο τους...οι φιλοξενούμενοι έχαναν την κατοχή σε κρίσιμες επιθέσεις. Κάπου εκεί οι παίκτες του Ζοτς άρχισαν και έχτισαν μια διαφορά αρχικά 7 πόντων με σκορ 67-60 και στην συνέχεια 8 πόντων από εύστοχο τρίποντο του Σάτο 5' λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι  δεν μπορούσαν...και με ένα καλάθι του Τσαρτσαρή, αλλά και τρία συνεχόμενα επιθετικά ριμπάουντ αποτέλεσαν ο φινάλε για τον Τρουμπαικό, που βρέθηκε στο -12 και σκορ 74-62. Ο Εξάστερος έκανε το 2-0 στις νίκες άνετα, με τελικό σκορ 78-66.


    Τα δεκάλεπτα: 12-19, 37-43, 60-58, 78-66

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ:(Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Μάριτς 4, Μπατίστ 19, Φώτσης 5(1), Σάτο 7(1), Νίκολας 9(2), Τσαρτσαρής 6, Διαμαντίδης 15(1), Βουγιούκας 2, Καλάθης 9(1), Καϊμακόγλου 2.

    =================================================================
    -ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ-ΔΕΙΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ:

    ΖΟΤΣ:"EΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ"


    Ο Ζέλικο δεν ήθελε να αναφερθεί πολύ στη διαιτησία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στον δεύτερο μεταξύ τους τελικό για την Α1 μπάσκετ.

    Δήλωσε αναλυτικά:

    "Όλοι καταλαβαίνουν ότι επρόκειτο για δύο διαφορετικά ημίχρονα, ξεκινήσαμε παιχνίδι με νευρικότητα και κάναμε αδικαιολόγητα λάθη. Ήμασταν προετοιμασμένοι και περιμέναμε την αλλαγή σε ζώνη της άμυνας του Ολυμπιακού. Αλλά ακόμα και εάν είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα, έχεις νευρικότητα...
    Αυτό είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο, ότι θα έπρεπε να φάω μισή ώρα για τους εξηγήσω όλα τα λάθη που έκαναν στο πρώτο ημίχρονο. Και τους είπα ότι όλα εξαρτώνται από εμάς, να παίξουν με αυτοσυγκέντρωση. Παίζαμε στην έδρα μας και έδειχναν να φοβούνται το παιχνίδι".

    "Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα. Κάναμε δύο λάθη σε επίθεση του Ολυμπιακού (με Μπατίστ και Φώτση). Όπως είπε ο Ιβκοβιτς μετά τον τελικό του Κυπέλλου, ο τρόπος που παίζουμε άμυνα είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον και δεν είναι κάτι πολύ εύκολο. Στο β' ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, αυτό είναι αναμφισβήτο. Ο Ολυμπιακός ήταν μέσα στο παιχνίδι".

    "Το 2-0 αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να επανέλθει στο ματς και να πάρει τη σειρά. Σε όλα τα ματς νιώθουμε κάποιου είδους πίεση. θα είναι λάθος εάν πιστέψουμε ότι με το 2-0 έχουν τελειώσει τα πράγματα. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος".

    "Δεν μίλησα για διαιτησία όταν έγινε το 3-0, δεν θα μιλήσω για τη διαιτησία. Είναι αδύνατο η διαιτησία να είναι 100% σωστή στο μπάσκετ. Μπορούμε να βρούμε λάθη σε όλους τους αγώνες, αλλά η απάντηση δίνεται μέσα στο γήπεδο".
    ----------------------------------------------------
    ΤΡΑΡΤΣΑΡΗΣ:"ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΕΦ..."

    Δήλωσε αναλυτικά:

    "Δεν νομίζω ότι περίμενε κανείς ότι θα είχε εύκολα παιχνίδια, ξέραμε ότι θα έρθει ο Ολυμπιακός για τη νίκη. Στην αρχή δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, μετά όμως είχαμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση και παίξαμε καλύτερη άμυνα. Σε κάθε παιχνίδι βοηθάει και κάποιος διαφορετικός παίκτης αν βγάλουμε εκείνους που τραβάνε το κουπί τον Δημήτρη και τον Μάικ. Ευχαριστούμε και τον κόσμο μας.

    Δεν έχει κριθεί τίποτα, έχουμε και άλλα παιχνίδια θα πάμε στο ΣΕΦ για να τελειώσουμε τη σειρά εκεί, αλλά ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός. Μέσα στο γήπεδο οι φιλίες ξεχνιούνται αυτά ξεκαθαρίζονται στο τέλος του ματς".

    -Ενώ άλλοι τέσσερις παίχτες των πράσινων δήλωσαν:

    ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ: "ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ..."
    Αναλυτικά είπε:

    "Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Το πρωτάθλημα κρίνεται στις 3 νίκες. Ελπίζουμε στο επόμενο να τα καταφέρουμε. Δεν παίξαμε καλή άμυνα. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και τελικά φτάσαμε στο στόχο μας. Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι αυτός είναι ο συνδυασμός (σ.σ. άμυνα και επίθεση), που του δίνει το πρωτάθλημα"

    ΚΑΛΑΘΗΣ: "ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ"
    Αναλυτικά είπε:

    "Δεν αρχίσαμε καλά. Στο δεύτερο ανεβήκαμε, αλλάξαμε πολλά και φτάσαμε στη νίκη. Είναι δύσκολο, θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι, γιατί μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Δεν γιορτάζουμε ακόμα τίποτα, πρέπει πρώτα να πετύχουμε την τρίτη νίκη"

    ΚΑΙΜΑΚΟΓΛΟΥ:"ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 3-2 ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ, ΑΚΟΜΑ..."
    Αναλυτικά είπε:

    "Σημαντικό ήταν το 1-0. Σήμερα είχαμε ανυπομονησία και ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο την μετατρέψαμε σε κίνητρο. Κάνε το 2-0 ως οφείλαμε και τώρα μπορούμε να πούμε ότι έχουμε το πλεονέκτημα. Στο μυαλό μας πρέπει να έχουμε ότι ο Ολυμπιακός μας έχει 3-2 στις νίκες εφέτος και θέλουμε μία νίκη ακόμη για να τους φτάσουμε".

    "Πολλές φορές εφέτος έχουμε βρεθεί να κάνουμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Σήμερα το πρώτο μας ήταν πολύ κακό. Έπαιξε καλύτερα βέβαια και ο Ολυμπιακός. Για το δεύτερο ημίχρονο αν δει κανείς την στατιστική, θα δει ότι δεχθήκαμε μόνο 23 πόντους, η άμυνα ήταν το κλειδί. Η ομάδα αυτή έχει χτιστεί για να παίζει άμυνα και χάρη σε αυτή φτάσαμε στο τέλος σε μία εύκολη νίκη"

    ΝΙΚΟΛΑΣ:"ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΘΕΛΟΥΜΕ..."
    Αναλυτικά είπε:
    "Χρειαζόμαστε άλλη μία νίκη. Αυτό θα πάμε να κάνουμε στο ΣΕΦ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο επιθετικοί, πήραμε ριμπάουντ, μεγαλώσαμε τη διαφορά στο σκορ και νικήσαμε".
    ---------------------------------------------------------------------------------

    -VIDEO: 15 λεπτά βίντεο με πολλά καλάθια του αγώνα:



    Y.Γ.Δεν βάζει μυαλό ο Τεοντοσιτς...καθώς πέταξε μπουκάλι προς το μέρος που κάθονταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, λίγο πριν την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. Ο Σέρβος του Γαύρου ήταν πολύ εκνευρισμένος και σύμφωνα και με όσα αναφέρει η Αστυνομία, πέταξε προς την πλευρά των φιλάθλων που κάθονταν στις VIP πολυθρόνες ένα μπουκάλι.Αμέσως δημιουργήθηκε ένταση με τους οπαδούς των Πρασίνων να πετάνε αντικείμενα προς τον αγωνιστικό χώρο, τα οποία όμως σταμάτησαν στο προστατευτικό δίχτυ.
    ---------------------------

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad