Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΟΣΟ ΠΑΤΟ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ!

    Η φωτογραφία τα λέει όλα! Το αποτέλεσμα με την Κούλα τραγικό, να δούμε για πόσο ακόμα θα βλέπουμε αυτή την κατάντια του Παναθηναϊκού, για πόσο ακόμα θα βλέπουμε την απραξία τον α-μετόχων μπροστά σε αυτό το χάλι που έχει φτάσει η ομάδα...(video, παραλειπόμενα, δηλώσεις...)


    Για άλλη μια φορά ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε με την αναμενόμενη ενδεκάδα, αυτή που είχε δοκιμάσει στις δύο τελευταίες προπονήσεις ο Φερέιρα. Ο Τζόρβας ήταν κάτω από τα γκολπόστ, με τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Καντέ στην άμυνα, τον Ζιλμπέρτο αμυντικό χαφ, με τους Κατσουράνη, Νίνη μπροστά του, στο αριστερό "φτερό" τον Χριστοδουλόπουλο, στο δεξί τον Λουίς Γκαρσία και στην κορυφή της επίθεσης τον Σισέ.

    -Ας δούμε των αγώνα ημίχρονο, ημίχρονο...

    Το ξεκίνημα δεν ήταν και το καλύτερο για τους Πράσινους καθώς δέχθηκε γκολ στα πρώτα 2 λεπτά...όταν ο Καράμπελας έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά,με Μπλάνκο να την αφήνει για τον Λεονάρντο, ο οποίος απέφυγε εύκολα τον Καντέ και νίκησε τον Τζόρβα, κάνοντας έτσι το 0-1 για τους τυπικά φιλοξενούμενους , με την πράσινη άμυνα να μοιάζει ξέφραγο αμπέλι στην φάση! Μετά από λίγα λεπτά οι πράσινοι ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, οι παίχτες πίεζαν για την ισοφάριση και είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 10' λεπτο με τον Νίνη να βγάζει στον Σισέ, αυτός έπιασε ένα άτσαλο σουτ από τα δεξιά, ο Λουίς Γκαρσία έβαλε την προβολή, αλλά χωρίς θετική κατάληξη...!
    Η καλύτερη στιγμή ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν ο Μπουμσόνγκ έβγαλε στον Νίνη, αυτός έκανε μία κούρσα από το κέντρο και λίγο πριν την μεγάλη περιοχή σούταρε δυνατά, με τον Σαχά να πραγματοποιεί την πρώτη μεγάλη επέμβαση του αγώνα, αποκρούοντας σε κόρνερ! Στην εξέλιξη της φάσης... από φάουλ του Λουίς Γκαρσία, ο Βύντρα έπιασε εξ επαφής την κεφαλιά, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

    Στη συνέχεια και ενώ οι πράσινοι πίεζαν... από στραβοκλωτσιά του Μανωλά στο 22' λεπτό, ο Παναθηναϊκός κέρδισε κόρνερ και έφερε "πανικό" για δύο λεπτά στην περιοχή της ΑΕΚ εκτελώντας τρία σερί κόρνερ. Στην πρώτη εκτέλεση του Λουίς Γκαρσία, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά με κατεύθυνση τα δίχτυα και ο Σαχά έδιωξε πάλι σε κόρνερ. Το δεύτερο έδιωξε σε νέο κόρνερ η άμυνα. Στο τρίτο ήταν και το φαρμακερό που λέμε... Και πάλι από τα σέντρα του Γκαρσία, στο πρώτο δοκάρι πατάχθηκε ο Μπλάνκο και με κεφαλιά θέλοντας να παει προς τα πίσω τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, ισοφαρίζοντας 1-1 για τον Παναθηναϊκό στο 24ο λεπτό!
    Μετά το 32' λεπτό άρχισαν οι φωνές από πλευράς του Παναθηναϊκού καθώς σε μια φάση ο Σισέ... κέρδισε την μπάλα από τον Δέλλα και την ώρα που ετοιμαζόταν να σουτάρει σπρώχτηκε αντικανονικά από τον Μανωλά, πέφτοντας στην περιοχή, ο Γάλλος διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι και δίκαια, όμως ο Τσινιάρης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και του έβγαλε και κίτρινη κάρτα από πάνω. Το πρώτο ημίχρονο κλείνει προς το τέλος με ευκαιρία των φιλοξενουμένων, όταν ο Γεωργέας έβγαλε τη σέντρα, ο Καφές έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε πάνω στον Μπουμσόνγκ, αλλάζοντας πορεία και πέρασε μόλις δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τζόρβα,σκορ ημιχρόνου 1-1.


    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε κάπως πιο δυνατά με εμφανείς τις διαθέσεις του. Ξεκίνησε μάλιστα με μια μεγάλη φάση, στην οποία ο Σάχα πραγματοποίησε ακόμη μια μεγάλη απόκρουση σε κεφαλιά του Σισέ μόλις στο 46΄λεπτο. Οι Πράσινοι συνέχισαν να πιέζουν... αλλά δεν μπορούσαν να μπουν εύκολα στην αντίπαλη περιοχή και να δημιουργήσουν κινδύνους στον αντίπαλο,στη συνέχεια γινόταν περισσότερο παιχνίδι κέντρου χωρίς κάτι σπουδαίο...

    Στο 72' λεπτο ο Φερέιρα αναγκαστικά απέσυρε τον Λουίς Γκαρσία, που είχε καλή παρουσία μετά από καιρό, βάζοντας στην θέση του τον Κλέιτον. Τρία λεπτά αργότερα, ο Κατσουράνης έβγαλε σέντρα, ο Σισέ έκανε το πλασέ, αλλά ο Σαχά ήταν σε ετοιμότητα. Στο 80' λεπτο κάτω από αποδοκιμασίες αποσύρθηκε ο κακός Χριστοδουλόπουλος και πέρασε στον αγώνα ο Πετρόπουλος, με τον Φερέιρα να γεμίζει την επίθεσή του μήπως και αλλάξει κάτι θετικά...άλλα δεν...!
    Το παιχνίδι χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία μέχρι το 84΄λεπτο, όταν και ο Σάχα έδειξε ξανά πως είναι σε εκπληκτική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, αποκρούοντας σωτήρια την εξ επαφής προβολή του Βύντρα μετά το φάουλ-κομπίνα των παικτών του Φερέιρα και πολύ έξυπνη πάσα του Κατσουράνη. Πάλι όπως στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έτσι και στο δεύτερο, οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να πάρουν τη νίκη... με τον Καφέ στο 90' λεπτο να αποτυγχάνει να στείλει από πολύ κοντά να τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από κεφαλιά του Ντιόπ και καλή απόκρουση του Τζόρβα, τέλος του αγώνα...τελικό σκορ 1-1.

    *Οι οργανωμένοι του ΦΟΡΕΑ κρατήθηκαν μέχρι το 89' και μετά άρχισαν να βρίζουν την οικογένεια Βαρδινογιάννη, με το υπόλοιπο γήπεδο να τους αποδοκιμάζει! Στη συνέχεια φώναξαν κι άλλα συνθήματα για τους υπόλοιπους μετόχους, επειδή δεν βάζουν χρήματα..."Πατέρα, Βγενόπουλε και Γιαννακοπουλαίοι βάλτε λεφτά μας πνίξανε τα χρέη", το νέο σύνθημα που ακούστηκε φέτος στο ΟΑΚΑ.
    --------------------
    ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ & ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:

    Εκνευρισμένος χωρίς να έχει καμία διάθεση για δηλώσεις αποχώρησε από το ΟΑΚΑ ο ένας εκ των μετόχων της ΠΑΕ, Θανάσης Γιαννακόπουλος...

    Το σύνθημα που ακούστηκε στο τέλος του αγώνα κατά όλων των μετόχων της ΠΑΕ και το οποίο περιελάμβανε και το όνομα της οικογενείας τους, προφανώς τον ενόχλησε όπως ήταν λογικό,συν την απογοήτευσή του, έχοντας επιστρέψει μόλις πριν λίγες μέρες από τη Βαρκελώνη, μαζί με όλα αυτά ήταν και η κακή εικόνα του Τριφυλλιού με την Αεκ,δεν γινόταν να μην πάρει και την οικογένεια του η "μπάλα" από την αντίδραση του κόσμου...!

    Ενώ πριν την έναρξη του αγώνα στο ΟΑΚΑ και σχετικά μετά από ερώτηση πως το ποδόσφαιρο με το μπάσκετ του παναθηναϊκού φέτος είναι στο άλλο άκρο, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θ.Γιαννακόπουλος... " Είναι μία πραγματικότητα. Στο μπάσκετ πήραμε το έκτο ευρωπαϊκό και είναι ένας μεγάλος άθλος. Στο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή είμαστε στα κάτω μας. Υπάρχει όμως ένα γνωμικό, που λέει: "εκ της τέφρας αναγεννιόμαστε". Αν ενώσουμε όλες τις δυνάμεις θα αλλάξει η εικόνα. Πιστεύω ότι θα βρεθούν χρήματα. Είναι τραγικό να πουλήσουμε σπουδαίους αθλητές. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ενισχυθεί και όχι να αποδυναμωθεί ".
    ---------------------

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ"
    Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη τύπου μετά των αγώνα ήταν απογοητευμένος από την ισοπαλία, αλλά παράλληλα τα "έβαλε"
    και με τη διαιτησία του Τσινιάρη...

    Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου...

    "Ποτέ δεν υπάρχει μόνο ένας λόγος που κάτι δεν πάει καλά. Κάναμε επιθετικό παιχνίδι, με πολλές φάσεις για να κερδίσουμε. Το να δέχεσαι ένα γρήγορο γκολ δεν είναι κάτι εύκολο αλλά αντιδράσαμε σωστά. Ουσιαστικά η στιγμή αυτή ήταν η πιο αποφασιστική. Όταν είμαστε στο 1-1 υπήρξε μια φάση που όλοι δείτε. Ήταν ένα διπλό πέναλτι πάνω στον Σισέ. Όταν δεν βλέπεις ένα πέναλτι, οκ. Όταν δεν βλέπεις δύο πέναλτι πάνω στην ίδια φάση αυτό είναι δύσκολο να το αποδεχθείς.

    Ήταν μια αποφασιστική στιγμή. Η δεύτερη ήταν στο δεύτερο μέρος όταν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 2-1. Αυτό που έγινε γκολ στα πρώτα λεπτά, μπορούσαμε να το κάνουμε και εμείς στην επανάληψη. Ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες αλλά δεν κερδίσαμε. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε κάτι. Στις δηλώσεις που έκανε στην Τούμπα είχα πει ότι πρέπει να δούμε τα παιχνίδια με περισσότερο ομαδικό πνεύμα, με περισσότερες φιλοδοξίες. Σήμερα δεν έχω να πω σχετικά με αυτό. Τίποτα το επιλήψιμο για τους παίκτες μου.

    Ακόμη υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια. Ουσιαστικά η πρόκριση είναι στο χέρι μας. Αυτό που με προβληματίζει είναι η κόπωση και ουσιαστικά υπάρχουν πράγματα που πρέπει να επιλύσουμε. Σε αυτό τον αγώνα είχαμε κούραση. Καταστάσεις που δύσκολα μπορούν να επανέλθουν. Είναι πράγματα που πρέπει να αξιολογήσω και να τα λύσω αύριο το πρωί γιατί πρέπει να φτιάξω την αποστολή για τον Βόλο. Δεν έχουμε χρόνο και το γεγονός ότι ο αγώνας έγινε σήμερα μειώνει το διάστημα και αυξάνει την πίεση τόσο σε εμάς όσο και στους άλλους. Ο Παναθηναϊκός έχει όλες τις δυνατότητες να κερδίσει τα πλέι-οφ".


    Σε ερώτηση αναφορικά με το αν σκέφτεται να προφυλάξει ορισμένους ποδοσφαιριστές του στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, είπε: "Όχι. Απλά πρέπει να δω ποιοι είναι πιο έτοιμοι για να παίξουν. Ο χρόνος είναι λίγος. Αυτό που λέτε μπορεί να γίνει σε ένα πρωτάθλημα. Τώρα δεν μπορεί να γίνει. Δεν ξέρω ποιος έγραψε ότι βγάλαμε τον Γκαρσία από την ναφθαλίνη. Πιστεύω ότι αυτό ήταν ένα αστείο. Πρέπει να προσέχεις τι γράφεις γιατί ήταν τραυματισμένος. Άρα, λοιπόν, έπρεπε για ένα διάστημα να προετοιμαστεί και είναι λογικό όταν κάποιος επιστρέφει μετά από καιρό δεν έχει ρυθμό. Καταλαβαίνετε ότι όποιος έρχεται μετά από καιρό θέλει χρόνο για να βρει ρυθμό. Αυτή η εικόνα της ναφθαλίνης είναι λανθασμένη. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Κανείς δεν μπορεί να παίξει όταν είναι τραυματίας".


    Λίγο πριν αποχωρήσει από τη αίθουσα, επανήλθε στην διαιτησία του Τσινιάρη λέγοντας: "Όλοι αγαπάτε το ποδόσφαιρο. Το γνωρίζετε. Πόσα πέναλτι έπρεπε να δώσει ο διαιτητής; Ξέρετε γιατί; Το λέω γιατί είστε οι άνθρωποι που έχετε άποψη και είδατε το παιχνίδι. Εγώ δεν θα διαβάσω εφημερίδες. Δεν ξέρω να το κάνω. Θα ήθελα να έχω την δυνατότητα να δω τι θα απαντήσετε, αύριο γράφοντας στις εφημερίδες. Υπάρχουν διαιτητές που όπως άκουσα ποτέ δεν δίνουν πέναλτι. Αλλά δύο πέναλτι στην ίδια φάση.
    ----------------------------
    ΣΑΡΙΕΓΚΙ: "ΑΞΙΖΑΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ..."

    Ο Γιόσου Σαριέγκι φανερά απογοητευμένος με το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει την ΑΕΚ, τόνισε ότι οι Πράσινοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και το μόνο που τους έλειπε ήταν το δεύτερο γκολ που θα τους χάριζε το τρίποντο.

     Δήλωσε χαρακτηριστικά...

    "Αξίζαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ, παρά το ότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και έπρεπε να νικήσουμε αλλά, έτσι είναι το ποδόσφαιρο και δεν πετύχαμε δεύτερο γκολ".


    Ενώ για την συνέχεια των play-offs τόνισε:

    "Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Τώρα έχουμε δύο ομάδες από πάνω μας. Είναι δύσκολο γιατί σε τρεις μέρες παίζουμε πάλι. Πρέπει να πάμε στον Βόλο με όλη την δύναμη που έχουμε και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι".
    --------------------------------
    -VIDEO: Φάσεις και γκολ:



    *Το άρθρο θα είχε αναρτηθεί χθες, αλλά για λόγο συντήρησης του greenarea βγαίνει σήμερα, λυπούμαστε γι' αυτό και ζητάμε συγνώμη από τους αναγνώστες...)

    Υ.Γ. Ο GREENSNIPER στο τελευταίο του άρθρο σας είχε αποκαλύψει το σχέδιο κατά του Παναθηναϊκού, διαβάστε εδώ...!

    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad