Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ!

    Τι πράγμα είναι αυτοί ρε...ούτε ήθος έχουν ούτε τίποτα, αντι να κατηγορήσουν τους προέδρους που έκαναν την ομάδα τους πέτσινη...

    Άρχισαν τα πρωτοσέλιδα της τρέλας...δεν γνωρίζουν τίποτα για την προεδραρα τους...όλα είναι ψεύτικα...χτυπούν την μεγάλη τους ομάδα γιατί δεν μπορούν αλλιώς...και ένα σορό μπούρδες που μόνο τα πρόβατα που τους διαβάσουν τα μασάνε...!


    Τέτοια φάρα δεν έχει υπάρξει στα παγκόσμια χρονικά...τόσα σκάνδαλα είχε η ομάδα τους...τι να θυμηθούμε...παραγκα1,παραγκα2 και άλλα στο παρελθόν, τότε ήταν από παράνομες υποκλοπές λέγανε...τώρα τι να πούνε που είναι ΟΛΑ ΝΟΜΙΜΑ καταγεγραμμένα....?

    Αν είχαν ένα ίχνος τιμιότητα θα κατέκριναν αυτούς που εμπλέκονται στις λίστες των κατηγορουμένων...άλλα δεν το κάνουν γιατί οι περισσότεροι είναι φιλαράκια της ομάδας τους και των προέδρων τους...!

    Για τον φίλο τους τον Αχιλλέα δεν υπάρχει καμία αναφορά στο εξώφυλλο...άλλες φορές τον παρουσίαζαν σαν εξυγίαντή όπως και τον πρόεδρο τους...!

    Για τον Μπουρουσάκο υπάρχει αναφορά και τον κατακρίνετε με βάση τις συνομιλίες και λέτε ότι έχει φύγει από την ομαδούλα σας. Για να καταλάβουμε δηλαδή....στο θέμα του Μπουρούση τα ηχογραφημένα ντοκουμέντα να μιλάει ο παίκτης με τον Μάκη Ψωμιάδη για ντόπα τα θεωρείτε νόμιμα και του προέδρου σας τα θεωρείτε ψεύτικα....?
    Πως γίνετε αυτό ρε φερέφωνα? Αφού όλα τα στοιχεία ειτε του Μπουρούση είτε του προέδρου σας προέρχονται από την ίδια δικογραφία και προϊόν ίδιας έρευνας!

    Ενώ για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο γράφετε ότι περιμένετε να τον καλέσει ο εισαγγελέας να δειτε τι θα πει για να αθωωθεί...και εδώ αμφιβάλλετε για τον παίχτη σας, ενώ για τον πρόεδρο σας δεν αμφιβάλλετε ποτέ...η τιμιότητα τον διακατέχει...αφού ρέει από τα μπατζάκια του...!


    -ΡΕΖΙΛΙΔΕΣ ΉΣΑΣΤΑΝ...ΡΕΖΙΛΙΔΕΣ ΕΙΣΤΕ....ΡΕΖΙΛΙΔΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ...!!!


    -ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ!!!

    Editorial:ANTIred

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad