Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΑΣ ΓΑ...ΡΓΑΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥΤ@Ν@ΚΙΑ

    Κλαίνε, κλαίνε, κλαίνε μόνο αυτό ξέρουν! Ακόμα εφιάλτες βλέπουν με τον Πατέρα, το όνομα του ακούνε και τρέμει όλο στο Λιμανάκι...

    Έχουν καταστραφεί σαν ομάδα και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι...ψάχνουν  να σώσουν ότι  μπορούν και να ρίξουν τις προβατοτροφές στα πρόβατα τους...κατηγορώντας τον μεγάλο γα@ια τους...

    Λισαξαν πάνω στην απόγνωση τους οι προβατοφυλλάδες και τα σαιτ τους... βγάζοντας και καλά μπόμπες συνομιλίες μεταξύ Νικόλα Πατέρα και  Μάκη Ψωμιάδη, ενώ στην πραγματικότητα μιλάμε για στρακαστρούκες...!

    Είναι τόσο άχρηστοι να φανταστείτε που οι συνομιλίες Πατέρα και Ψωμιάδη μιλάνε για τις εκπομπές του Θωμαίδη,τις βρομιές του προέδρου τους και τις κασέτες...όπου ο Πατέρας έσωσε τον πρόεδρο τους από τη φυλακή γιατί αν έβγαινε στη δημοσιότητα η τρίτη κασέτα τώρα δεν θα υπήρχαν στον ποδοσφαιρικό χάρτη... ούτε η ομάδα τους, ούτε η προεδράρα τους...!!

    Για να καταλήξω...ο Πατέρας δεν είναι κατηγορούμενος στις δικογραφίες τις εισαγγελίας για τα στημένα, ενώ ο πρόεδρος τους κατηγορείτε για δυο πολύ σοβαρές κακουργηματικές πράξεις που αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ κ.Φάκου, ο ΟΣΦΠ κινδυνεύει πολύ σοβαρά να υποβιβαστεί στην β' εθνική...!!!

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ, ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΤΕ...

    Editorial:ANTIred

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad