Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ...Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ"

    O ANTIred γράφει: Οι άνθρωποι δεν παίζονται! Δεν υπάρχουν... μοιράζουν, μοιράζουν και ξαναμοιράζουν προβατοτροφή με τη σέσουλα...


    Χθες είχε φιλικό η ομάδα της κλεψιάς με την Βέρντερ Βρέμης και ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τους Γαύρους λέει... να παίζουν "διαστημική" μπάλα για 60 λεπτά με τα δευτεροτρίτα της Βέρντερ, όταν μπήκαν κάποιοι από τους βασικούς έκαναν "πλάκα" με τους αμυντικούς του Γαύρου.
    Οι παίχτες της Βερντερ δεν έβαζαν τα πόδια τους σε φάσεις με παίχτες των Λιμανίσιων γιατί ξέρουν τι κριάρια είναι και δεν ήθελαν να ριψοκινδυνεύσουν σε κάποιο τραυματισμό καθώς σε λίγες μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα της Μπουντεσλιγκα, μιλάμε για πολύ παραμύθι από τα φερέφωνα της φυλλάδας...! 


    Το πρωτοσέλιδο μας προτρέπει-απειλεί...ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ..ΚΡΥΤΕΙΤΕ!
    Αμάν αμάν αμάν τι πάθαμε...όλες οι ομάδες της Ευρώπης σκέφτονται να μην πάρουν μέρος τελικά στους ομίλους του Τσαμπιονς Λιγκ φοβούμενοι την υπερομάδα της Τρούμπας.

    Επίσης μας λέει ότι...ΈΒΓΑΛΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΓΚΡΜΠΙΤΣ!
    Από τη μια μας λέει να κρυφτούμε και από την άλλη...και θα τυφλωθούμε φίλοι μου από τον παίχτη γλωσσοδέτης, τον Γκρμπιτς, γι' αυτό λοιπόν τέρμα από εδώ και πέρα...δεν θα βγαίνετε από τα σπίτι σας...ούτε και θα βλέπετε αγώνες του Γαύρου γιατί επιλύστε με τύφλωση λόγο υψηλού ποδοσφαιρικού θεάματος. (χαχαχαχ...)

    Θα το γράφω πάντα στο τέλος κάθε άρθρου...ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ, ΞΕΡΕΙΣ...ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!


    Editorial: ANTIred

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad