Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ Μ@ΛΑΚΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!

    Ο ΑΝΤΙred γράφει: Πόσο μα πόσο ανάπηρα μυαλά μπορεί να είναι αυτοί που τους δίνουν 1.50 ευρώ για να τους αγοράσουν; Μετά αναρωτιόνται γιατί τους λεμέ πρόβατα...(+VIDEO)

    Τα σημερινά πρωτοσέλιδα δεν υπάρχουν άπλα, τα πρωτοσέλιδα τους είναι ο ορισμός της προβατοτροφής! Αυτά που γράφουν είναι γέλια μέχρι αηδίας...


    Η πρώτη Γαυροφυλλάδα λέει...ΕΙΧΕ "ΜΕΣΙ" ΚΑΙ ΓΙΑ 45' ΗΤΑΝ ΜΠΑΡΤΣΑ! Και συνεχίζει... έκανε ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΠΡΕΣΙΝΓΚ, είχε ΤΑΧΥΤΗΤΑ CHAMPIONS LEAGUE..."ΠΑΠΑΔΕΣ" ΑΠΟ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ,ΚΕΒΙΝ,ΦΟΥΣΤΕΡ και ΙΜΠΑΓΑΣΑ.
    Ρε παιδιά ο γαύρος έγινε Μπαρτσελόνα και Ρεαλ μαζί σε ένα φιλικό παιχνίδι που προηγήθηκαν και τελικά έχασαν 2-1, πως αυτό έγινε μετά από όλα αυτά μόνο αυτοί οι Γκέμπελς που τα έγραψαν ξέρουν...!

    Ενώ ο Προβαταθλητής λέει...ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΛΑ...πόσο δηλαδή μεγάλη μπάλα ρε φερέφωνα? Όσο είναι το ανάπηρο μυαλό σας που γράφετε αυτές τις π@παριες...!!!
     
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ, ΞΕΡΕΙΣ...ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...!!!

    VIDEO:Το παρακάτω βίντεο είναι αφιερωμένο στους μαλάκες που γράφουν αυτές τις μπούρδες στις φυλλάδες και στα πρόβατα που τις διαβάζουν...(κάποια στιγμή το βίντεο λέει και για τον Γαύρο...).





    Editorial: ANTIred

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad