Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ"

    Με αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα στη Δανία μίλησε ο Ζεσουάλδο Φερειρα στη καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με Οντένσε...


    -Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φερέιρα:

    Για την Οντένσε:
    Η Οντένσε είναι μια ομάδα πολύ οργανωμένη τακτικά και έχει ένα σύνολο πολύ δυνατών παικτών με καλή φυσική κατάσταση. Είναι σαν ομάδα, λόγω χαρακτήρας και χώρας, ένα σύνολο που παίζει αισιόδοξα".

    Για την καλύτερη αγωνιστική ετοιμότητα των Δανών: 
    "Αυτή την στιγμή έχουν το προβάδισμα γιατί έχουν 2 αγώνες πρωταθλήματος στα πόδια τους και αυτό είναι σημαντικό. Στο τελευταίο ματς έπαιξε κατά του πρωταθλητή. Αύριο ξεκινάμε μια σημαντική φάση στην πορεία της ομάδας, όμως, δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε την πραγματικότητα που λέει ότι δουλεύουμε μόλις 23 ημέρες".


    Για την κρισιμότητα του πρώτου ματς και για το ποιος είναι το φαβορί: 
    "Έχουμε λίγο διάστημα που κάνουμε δουλειά, έχουμε μεγάλο αγώνα μπροστά μας και πρέπει να παίξουμε με διάθεση καλή και συγκέντρωση. Δεν τελειώνουν όλα αύριο, εξάλλου. Υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι στην Αθήνα. Ο προπονητής της Οντένσε θεωρεί φαβορί τον Παναθηναϊκό. Βγάζει την πίεση από τους δικούς του παίκτες και την βάζει σε εμάς".


    Για το τι ψάχνει ο Παναθηναϊκός στη Δανία:
    "Είναι σημαντικό οι παίκτες μας να πάνε με αυτοπεποίθηση και γνωρίζοντας πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν. Ξέρουμε τις δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και σε τέτοιου είδους αγώνες η ομάδα που παίζει στην έδρα της θέλει ένα γκολ για να αντιμετωπίσει ευοίωνα το δεύτερο ματς. Αυτό φαίνεται πάντα με τα γκολ και την διαφορά των τερμάτων, αλλά βεβαίως όλες οι ομάδες που παίζουν σε αυτά τα ματς ξέρουν πόσο σημαντικό είναι το εκτός έδρας γκολ. Και εμείς αυτό το έχουμε υπ'όψιν μας".

    Για το πώς θα αντιμετωπίσει το ματς ο Παναθηναϊκός: 
    "Έχω την πεποίθηση ότι η ομάδα που θέλει να παίξει σε αυτές τις διοργανώσεις είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσει καλά. Ξέρουμε ότι πολλοί παίκτες ξέρουν ποια είναι η ταυτότητα της ομάδας. Δεν έχουμε φτάσει στο τέλειο. Αύριο θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο μας πρόσωπο με πρόσωπο. Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία. Ήρθαμε για να παίξουμε σωστά. Καμία ομάδα αυτή την στιγμή δεν είναι έτοιμη. Πρέπει να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε σωστά για να ανταπεξέλθουμε".


    Για τον ρόλο της εμπειρίας: 
    "Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, με εμπειρία με καλή θέση στην ΟΥΕΦΑ και αύριο κάνουμε την αρχή. Αύριο θα δούμε προς τα που θα πάει η μπάλα. Η εμπειρία έχει βαρύτητα, αν οι παίκτες μας θα έχουν την δυνατότητα να το δείξουν στο γήπεδο. Άρα, λοιπόν, αύριο θα πρέπει να... μεταφράσουν την εμπειρία σε θέληση και καλή διάθεση για να αντιμετωπίσουν μια ομάδα με θέληση να παίξουν στον αυριανό αγώνα".


    Ενώ ο Κώστας Κατσουράνης που μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της ομάδας, δήλωσε...

    "Δεν μπορώ να πω που είμαστε δυνατοί και που όχι, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία μας. Είναι δικά μας θέματα και θα τα κρίνουμε όλα στο τέλος της σεζόν, όταν θα έχουν κριθεί τα πάντα. Δεν θα πούμε πως θα παίξουμε αύριο. Θα τα δείτε αύριο στο γήπεδο. Όποια ομάδα είναι πιο συγκεντρωμένη παίρνει την πρόκριση".

    Στη συνέχεια δήλωσε...

    "Αυτό θέλουμε και πρέπει να κάνουμε και εμείς. Όσο λιγότερα λάθη κάνεις, τόσο περισσότερο είσαι κοντά στην πρόκριση. Πρέπει να κάνουμε αυτά που έχουμε δουλέψει. Το μυστικό είναι να έχουμε θέληση. Αν δώσουμε το 100% η ομάδα θα πάρει αυτό που θέλει".

    Editorial: (greenarea team) 
      

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad