Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ! ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ...

    Δυο ίδια σκάνδαλα σε δυο διαφορετικές χώρες, δυο διαφορετικές δικαστικές και ποδοσφαιρικές αποφάσεις...

    Δυο χώρες... Ελλάδα και Τουρκία, στη δεύτερη οι θεσμοί λειτουργούν γρήγορα και αποφασιστικά ενώ στην πρώτη λειτουργούν δειλά και σε ρυθμούς χελώνας...

    Τις τελευταίες ώρες η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας αποφάσισε η έναρξη του πρωταθλήματος να ξεκινήσει στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου ενώ είχε προγραμματιστεί για τις αρχές Αυγούστου, ο λόγος αυτής της απόφασης ήταν γιατί εκκρεμούν ακόμα δικαστικές αποφάσεις για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια και αν δεν τελεσιδικήσουν οι αποφάσεις δύσκολα θα αρχίσει το πρωτάθλημα. 

    Όπως σας είχε γράψει αρθρογράφος μας σε προηγούμενο άρθρο... Ο πρόεδρος  της πρωταθλήτριας Τουρκίας Φενερμπαχτσε με τις περισσότερες κατηγόριες από όλους είναι στη φυλακή όπως επίσης παράγοντες της Τράμπσονσπορ και της κυπελλούχου Τουρκίας Μπεσίκτας που το τρόπαιο το επέστρεψε(αυτό στη χώρα μας δεν θα γινόταν πότε!) στην ομοσπονδία γιατί δεν ήταν στα πλαίσια νόμιμου αγώνα.

    Εδώ στην Ελλάδα έγιναν ακριβώς τα αντίθετα...Κανείς πρόεδρος μεγάλης ομάδας δεν πήγε φυλακή παρά τις κατηγορίες...και το πρωτάθλημα μας θα ξεκινήσει κανονικά όπως αποφασίστηκε στις 27 Αυγούστου ενώ υπάρχει σε εξέλιξη δικαστική έρευνα και ποινικές διώξεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί ούτε καν σε πρώτο βαθμό, σε προέδρους ομάδων μεταξύ αυτών και για τον πρόεδρο της "πρωταθλήτριας" ομάδας στο πρωτάθλημα τον ΟΣΦΠ, αλλά και σε παράγοντες κόκκινων παραρτημάτων...!

    Και μας βγαίνει ο κ.Πιλάβιο κοκορεύοντας να μας λέει...Να έχετε εμπιστοσύνη στα θεσμικά όργανα...ποια όργανα? Τα ανύπαρκτα και τα δέσμια-υποκινούμενα από κόκκινες βρομιές όπως είναι οι παράγοντες της ΕΠΟ και όχι μόνο...!!!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad