Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

    Πάρα την  ατυχία στο τέλος, το τριφύλλι κρατάει τη τύχη και το εισιτήριο για τα πλέι-οφ στα χεριά του...(+Video, δηλώσεις-παραλειπόμενα...) 


    Την άλλη βδομάδα με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ με σοβαρότητα και άπλα να είναι PANATHINAIKOS μπορεί να πάρει την πρόκριση...

    Η ομάδα με ελλείψεις, τραυματισμούς και χωρίς σπουδαίες μεταγραφές, έκανε πολύ καλό παιχνίδι και στο τέλος από ατυχία δεν έφυγε με το διπλό...

    Πολύ καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού αλλά προς το τέλος του παιχνιδιού δεν είχε καθαρό μυαλό και ισοφαρίστηκε 1-1.

    O αγώνας ημίχρονο, ημίχρονο...

    Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με την ενδεκάδα που είχε στο φιλικό με τον Ατρόμητο , σε σχήμα  4-3-3 με κορυφή τον Πετρόπουλο...

    Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα καθώς έπαιζαν και στη έδρα τους, δημιούργησαν δυο επικίνδυνες φάσεις στη εστία του Τζόρβα με πιο σημαντική του Ουτάκα στο 6' λεπτό, που σούταρε έφυγε άουτ και μία κεφαλιά του Γιόχανσον στο 29' λεπτό με τη ίδια κατάληξη.

    Οι  Πράσινοι μετά το 25' λεπτό ανέβασαν απόδοση καλύπτοντας κενούς χώρους στο γήπεδο και απείλησε δύο φορές με τα μακρινά σουτ των Νίνη και Κατσουράνη, που ήταν άστοχα, παραλίγο να έρθει το γκολ στο 34' λεπτό, με τον Μαρίνο να βγάζει πολύ καλή μπαλιά στον Λέτο και τον Αργεντίνο να αποφεύγει με ωραίο τρόπο τον Ρουντ και να σουτάρει στην κλειστή γωνία του Βέσελς, με τον τελευταίο να κάνει την απόκρουση του αγώνα, σώζοντας την ομάδα του!

    Στο 41' λεπτό ο Σόρενσεν κάνει δυνατό-αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Σιμάο, αλλά ο διαιτητής του την χάρισε βγάζοντας του μόνο την κίτρινη κάρτα, σκορ ημιχρόνου 0-0.

    Πολύ καλό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο για τον Παναθηναϊκό, πέτυχε αυτό που ήθελε... ένα εκτός έδρας γκολ που θα του έδινε προβάδισμα για την πρόκριση, το γκολ ήρθε  μετά από σέντρα του Βύντρα, ο Πετρόπουλος έστρωσε στον Λέτο που με ένα δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα της Οντενσε.

    Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με τον Ουτακα και Αντερεασεν σε δύο φάσεις να ισοφαρίσουν , αλλά και οι δυο ήταν άστοχοι... Στο 67'λεπτο οι Δανοί ρίχνουν στον αγώνα τον Ντζεμπά Ντζεμπά.

    Πέντε λεπτά μετά ο Κουίνσι κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Γκανέζος φορ πέρασε στη θέση που Πετρόπουλου που ήταν πολύ κακός, αλλά μετά από οδηγία του Φερειρα στην κορυφή της επίθεσης πήγε ο Λέτο, ο οποίος είχε με ωραία ενέργεια στο 82' λεπτό, ανάγκασε τον Βέσελς να απομακρύνει σε κόρνερ για τους πράσινους.

    Καθώς ο αγώνας κυλούσε προς το τέλος του, η Οντένσε πίεζε στην άμυνα τα καρέ των πρασίνων για να ισοφαρίσει, στο 88' λεπτό ο Τζόρβας έσωσε την εστία του μετά από σουτ του Ρεγκίνιουσεν, όμως ένα λεπτό μετα ο αμυντικός της Οντένσε κατάφερε να "νικήσει" στον αέρα τον Σαριέγκι με τον Τζορβα να μην κάνει έξοδο για να διώξει, η μπάλα κατέληξε στα πράσινα δίχτυα για το 1-1.

    Κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων ο Κουίνσι είχε τη ευκαιρία να βάλει το πρώτο του γκολ με το Τριφύλλι δίνοντας και τη νίκη, αλλά ο γκολκίπερ της Οντενσε βγήκε γρήγορα και πρόλαβε, με αποτέλεσμα να έχουμε τελικό σκορ πρόκρισης 1-1 για τον Παναθηναικό.


    Οι ενδεκάδες:

    Οντενσε: (Χένρικ Κλάουσεν): Βέσελς, Ρούουντ, Αντρέασεν, Κρίστενσεν, Ουτάκα, Ρεγκίνιουσεν, Φαλκ (85΄ Χεγκ), Γιόχανσον, Σόρενσεν, Μεντί (46΄ Γκίσλασον, 68΄ λ. τρ. Τζεμπά-Τζεμπά), Καντρίι.

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Νίνης (77΄ Καραγκούνης), Λέτο, Μαρίνος, Πετρόπουλος (72΄ Κουίνσι).
    -------------------------
    ΔΗΛΏΣΕΙΣ & ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΑΝΙΑ:

    Στην καθιερωμενη συνεντευξη τυπου μετα τον αγώνα ο Φερειρα δήλωσε:

    "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και την ομάδα γιατί μόλις με 24 μέρες προετοιμασίας αντιμετώπισαν μια πολύ δυνατή και πολύ καλή ομάδα. Όπως είχα πει χθες ήρθαμε για τη νίκη. Όταν όμως δεχόμαστε γκολ λίγο πριν από τη λήξη μας αφήνει μιας πικρή γεύση. Το αποτέλεσμα όμως μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο. Μας δίνει όμως καλές προοπτικές για τον επαναληπτικό αγώνα στην Αθήνα"

    Απάντησε και σε ερωτησεις...

    -Ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας της σεζόν. Είδατε αυτά που θέλατε και τι παραπάνω περιμένετε για τον επαναληπτικό;

    "Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα μας προκειμένου να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Στην Αθήνα ο αγώνας θα είναι πιο δύσκολος από ότι εδώ. Ο αντίπαλός μας ξέρει πως πρέπει να σκοράρει αλλιώς θα αποκλειστεί. Έχει δυνατές αντεπιθέσεις. Εμείς πρέπει να παίξουμε με συνοχή, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να έχουμε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες των αντιπάλων μας. Σημαντική θα είναι και η παρουσία των φιλάθλων μας. Ελπίζω ότι θα μας βοηθήσουν να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα".


    -Ο Παναθηναϊκός έχασε τον μεγάλο του σταρ, τον Σισέ, μπορεί να βρει ένα νέο αστέρι στο πρόσωπο του Λέτο;

    "Δεν μου αρέσουν οι ομάδες που έχουν αστέρια γιατί το αστέρι είναι η ίδια ομάδα. Οσον αφορά τον Λέτο είναι η τρίτη του χρονιά στην ομάδα. Οπότε δεν μπορούμε να τον αποκαλέσουμε έτσι, αφού είναι παλιός. Ολοι γνωρίζετε τις δυσκολίες που είχαμε. Παρόλο αυτά δημιουργήσαμε ένα καλό σύνολο, μια καλή ομάδα. Η ομάδα χρειάζεται συνοχή όχι αστέρια. Οι ομάδες που έχουν αστέρια αντιμετωπίζουν δύο προβλήματα. Όταν λείψει το αστέρι τι γίνεται; Χρειάζεται μια ομάδα που να έχει συνοχή και να παίζει ως καλή ομάδα".

    -Είδαμε τον Κουίνσι να αγωνίζεται, πότε να περιμένουμε να δούμε τον Τοτσέ;

    "Ο Κουίνσι και ο Τοτσέ προπονούνται μόλις 4 μέρες. Θα χρειαστούν τουλάχιστον 3 εβδομάδες για να είναι έτοιμοι".
    ------------------

    *Δεν ήρθε το δώρο απο το Ντα Λουζ...

    Το παιχνίδι στο Ντα Λουζ, ήταν το... πάρτι της Μπενφίκα αλλά το γκολ ήρθε στο 71', όταν ο Νολίτο κατάφερε να διασπάσει την άμυνα των Τούρκων και να ανοίξει το σκορ για τους Πορτογάλους, οι οποίοι διπλασίασαν τα τέρματά τους και έβαλαν τις βάσεις για την πρόκριση με το δεύτερο γκολ, που πέτυχε ο Γκαϊτάν στο 88'.
    ------------------------------
     -VIDEO: 
     



    Editorial:(greenarea team)


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad