Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΗΠΕΔΟ...ΓΙΑ NA ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΟΥΣ"

    ''Κύριοι'' της υποτιθέμενης διοίκησης να σας θυμίσω πως ο Παναθηνα'ι'κός δεν σας ανήκει. Ανήκει σε όλους εμάς...

    Ανήκει στον πράσινο λαό του και όχι σε σένα ''κύριε'' Βαρδινογιάννη.Πήρες την φανέλα, την ιστορία, την κληρονομιά μας, την ιδέα μας και εκατομμύρια πράσινες καρδιές και τα κατάντησες όλα αυτά μία ομάδα της ''γειτονιάς''. Μας κατέστρεψες, μας αφάνισες, μας διάλυσες. Δεν θα σου πω το κλασσικό ''πούλα και τον π....ο'', γιατί δεν καταλαβαίνεις. Το μόνο που καταλαβαίνεις εσύ και πιστεύεις είναι ο ''θεός του χρήματος''. Αν ήθελες να κάνεις ομάδα θα το είχες κάνει, αλλά δεν θέλεις.

    Μήπως πράσινα αδέρφια ήρθε η ώρα να στείλουμε ένα μήνυμα?
    Δεν θέλουμε να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός μας, ούτε να δείξουμε μία εικόνα ''κάφρων'' φιλάθλων που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο σπάζοντας και καίγοντας ότι βρει στο διάβα της, αν και δεν μας έχετε αφήσει περιθώρια και πολύ φοβάμαι πως θα ζήσουμε μία παρόμοια κατάσταση όπως είχε γίνει εκείνη τη ''μαύρη'' μέρα στην ''Λεωφόρο'' μας στις 17 Ιουνίου του 1964. Γιατί ''κύριοι'' η ιστορία επαναλαμβάνεται...

    Κανείς στο γήπεδο. Έχουμε τα ''όπλα'' και μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε. Η αποχή από το γήπεδο αυτή την στιγμή θα ήταν το καλύτερο. Δύσκολο και βαρύ για όλους μας, όμως μόνο έτσι θα πάρει χαμπάρι ο ''κύριος'' Βαρδινογιάννης. Και άντε να σε δω τότε μάγκα μου πως θα πληρώσεις όλους αυτούς τους μισθοφόρους που έχεις μαζέψει και μας τους παρουσιάζεις για ''ποδοσφαιριστές''. Ρε ο ΠΑΟ δεν είναι αυτοκινητάκι, ούτε επιχείρηση κατάλαβε το επιτέλους. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.... Φτάνει η κοροϊδία. Φτάνει το κάζο από τους ''ανύπαρκτους γκέι'' και τα κιτρινόμαυρα ''κοράκια'' που γι αυτούς μια Ευρωπαϊκή νύχτα του ''τριφυλλιού'' είναι όλη τους η πορεία στην Ευρώπη.
    Δεν μπορείς ''κύριε'' Βαρδινογιάννη να παίζεις με την ιστορία μας, την ομάδα μας και τις ''πράσινες'' καρδιές μας, Δεν μπορείς πλέον να μας κοροϊδεύεις. Αν πραγματικά θέλεις τον Παναθηναϊκό κάνε τον πάλι την ομάδα που σέβονταν και φοβούνταν σε Ελλάδα και Ευρώπη διαφορετικά τράβα..... και φύγε.

    Για μένα αδέρφια... κανείς στο γήπεδο για να σώσουμε τον Παναθηναϊκό μας. Για να σταθούμε πάλι όρθιοι με το κεφάλι ψηλά πρέπει να γίνουμε η ''ασπίδα'' της ομάδας. Γιατί είμαστε γνήσιοι ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΙ.

    Υ.Γ. Όσα γράφω είναι προσωπική μου άποψη και μόνο, άπλα ήθελα να την μοιραστώ μαζί σας είτε έχετε ίδιες απόψεις είτε όχι... μπορείτε να τις γράψετε με σχόλιο και πολύ ευχαρίστως να κάνουμε διάλογο...!

    Editorial: GREEN13DEVIL

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad