Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

    Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μας είπε ότι ξαφνιάστηκε με την απόφαση, ενώ την ήξερε πολύ πριν βγει. Ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς τους κατηγόρησε ξανά...

    Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο fm100...

    "Οι δικαστές που έβγαλαν την χθεσινή απόφαση κοίταξαν τις τσέπες τους..."

    "O εισηγητής κ.Βλάσσης έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον κ.Θανάση Κανελλόπουλο, ο οποίος υπήρξε αντιπρόεδρος του Ουλμπιακού Βόλου. Φαίνεται ότι έπεισε τον πρόεδρο της επιτροπής-συνταξιούχο αρεοπαγίτη κ.Θέμελη να πάρει αυτή την προκλητική απόφαση, η οποία βάζει ταφόπλακα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.


    Τώρα πρέπει να βγάλουν από τη φυλακή τον Μπέο και τον Τσακογιάννη και να τους ζητήσουν και συγγνώμη. Τα γκαρσόνια ξενοδοχείου στην Πελλοπόνησο, όπου παραθερίζει ο κ.Πιλάβιος, γνώριζαν ότι θα ανατραπεί η απόφαση. Μιλάμε για τη μεγαλύτερη αλητεία στην ιστορία του ποδοσφαίρου και ακέραιη ευθύνη φέρει ο κ.Γερουλάνος".


    Ενώ ο κ. Μπιτσαξής στο ίδιο ραδιόφωνο είπε...

    "Μέχρι τις 26 Αυγούστου η κυβέρνηση θα παρακολoυθεί προσεκτικά τη διαδικασία εξυγίανσης και θα αποφασίσει αν το πρωτάθλημα αρχίσει στην ώρα του, δηλαδη στις 27/8..."
    --------------------------------------------------------------------------------

    Ο κ. Κανελλόπουλος σαν υπάλληλος του Βαγγέλη και του Αχιλλέα έκανε ότι μπορούσε...πάτησε στην ανηθικότητα των δικαστών που θα έπαιρναν την απόφαση. Ο κόσμος διερωτάται τι θα γίνει όταν κληθούν οι 68 κατηγορούμενοι από τις αρχές...μέσα σε αυτούς είναι και οι Κανελλόπουλος, Βαγγέλης, Μποροβήλος, Θωμάς και άλλοι...!
    Χωρίς αυταπάτες, μετά από αυτά που είδαμε δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να τιμωρηθεί κάνεις και για τίποτα...γιατί απλά δεν υπάρχει ηθική ούτε για δήγμα, όλοι τους είναι μέσα στη σαπίλα...!!!

    Με ψέματα και και βρομιές κάτω από το τραπέζι δεν γίνεται καμία κάθαρση...ο κόσμος έχασε και την τελευταία του ελπίδα!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad