Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ"

    Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα(διαμέσου Μαρινάκη), για την έναρξη του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο...

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΠΑΕ:

    "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καταγγέλει τη διαδικασία έκδοσης ανακοίνωσης εκ μέρους της Super league χωρίς προηγούμενη ενημέρωση όλων των μελών ή σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Συνεπώς, η διαδικασία με την οποία εκδήλωσε την πρόθεσή της η Super League, για έναρξη του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο, είναι αυθαίρετη.


    Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διαχωρίζει τη θέση της από τη δήλωση της πρόθεσης αυτής, ή οποία υποκριτικά βασίζεται δήθεν σε έναν προγραμματισμό ο οποίος είχε γίνει με εντελώς διαφορετικά δεδομένα για το χώρο του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου".
    --------------------------------------------------------------------------------------

    Προφανώς ο πρόεδρος της ομάδας της ντροπής θέλει να ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα για να κάνει μια άνετη νίκη κόντρα στο παράρτημα του Λεβαδειακού ή της αδύναμης Δόξα Δράμας, όπου θα πάρουν τις θέσεις του Γαύρου του Βόλου και της Καβάλας, αν τις πάρουν γιατί εκκρεμούν οι εφέσεις της Λάρισας και του Πανσερραικού.


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad