Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ... ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!

    Ο ΑΝΤΙred γράφει: Πως τα λέει, πως τα λέει...Νέες δηλώσεις ήθους και εξυγίανσης του πρωταθλήματος από αυτόν που το έστειλε στο βούρκο...

    Διαβάστε παρακάτω χαρακτηριστικά αποσπάσματα από τις δηλώσεις του για να γελάσουμε όλοι μαζί...

    "Την χρονιά που πέρασε αντιμετωπίσαμε μεγάλα και δύσκολα προβλήματα. Είναι ώρα σήμερα ενόψει του νέου πρωταθλήματος να πούμε μερικά πράγματα με το όνομα τους. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας ελπίζοντας, κάποιοι από εμάς, να αποκομίσουμε κάποια πρόσκαιρα οφέλη..."

    -Εσύ τώρα δηλαδή είσαι ειλικρινής ε...?Μας έπεισες....

     "Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δέχεται μια επίθεση η οποία κατά καιρούς γίνεται πιο έντονη γιατί εξυπηρετεί κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα και κάποιους πολύ λίγους...Αυτή την επίθεση μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε μόνο με την ενότητα και την τίμια στάση απέναντι ο ένας στον άλλο..."

    -Όλα αυτά τα συμφέροντα που λες...εξυπηρετούν μόνο την ομάδα σου και δεν δικαιούσαι να μιλάς εσύ για ενότητα και τιμιότητα...

    "Δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε τίποτα καλύτερο απλώς πετροβολώντας το ποδόσφαιρο, κτυπώντας με δηλώσεις και υπονοούμενα και λασπολογώντας..."

    -Υπονοούμενα και λασπολογίες μόνο εσύ πετάς από τη μέρα που ανέλαβες την ομάδα της Τρούμπας...

    "Η κάθαρση στο ποδόσφαιρο, όποια και να είναι, πρέπει να γίνει ουσιαστικά και με σεβασμό στους νόμους αλλά προπάντων τίμια. Χωρίς κραυγές, υποκρισίες, μεγαλοστομίες και βεβιασμένες ενέργειες..."

    -Η τίμια και η μόνη κάθαρση είναι να παίσει η ομάδα σου στη β' εθνική!

    Και κάτι άλλο...

    1ον) Πως γίνετε στη κλήρωση του πρωταθλήματος η ομάδα του λιμανιού για πρώτη φορά στα χρονικά να παίρνει ιδικό κλειδάριθμο για να μην έχει ντέρμπι στις 10 πρώτες αγωνιστικές επειδή έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις...? Ε βέβαια μην κουραστεί το τσίρκο...αλλά τις 5αρες δεν τις γλιτώνετε...!!!

    2ον) Πως γίνετε η ΕΠΟ να κάνει τα χατίρια του Βαγγέλη που από πέρσι ζητούσε επίμονα τον Βασσάρα υπεύθυνο για τους ορισμούς διαιτητών στην Σουπερ Λιγκ και σήμερα το ανακοίνωσε και επίσημα...με υπεύθυνο για του παρατηρητές τον Δούρο...? Μετά από όλα αυτά θέλουνε να μιλάνε και για κάθαρση...Κάθαρση της μαλακίας είναι αυτή...άλλο ένα πρωτάθλημα με σφαγές από κοράκια έρχεται...!!!


    Editorial: ANTIred

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad