Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΙΠΕ ΤΟ "ΝΑΙ" Ο ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

    Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του δανεισμού του Κάστρο βρίσκεται το Τριφύλλι μετά και την χθεσινή συνάντηση που είχε η διοίκηση της Πόρτο με τον παίχτη για το μέλλον του...(+λεπτομέρειες)

    Όπως σας γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο χθες(κλικ εδώ ), η συνάντηση του παίχτη με την Πόρτο θα ήταν καθοριστική, έτσι και έγινε...σύμφωνα και με δημοσιεύματα εφημερίδας, ο 23χρονος άσσος είπε το ναι στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στην Πορτογαλία και με την προτροπή της διοίκησης του πορτογαλικού συλλόγου...!

    Μπορεί η Χιχόν να πίεζε μόνο πλευρά τον παίχτη να μείνει στην Ισπανία άλλα δεν άργησαν να καταλάβουν πως η Πόρτο είναι αυτή που είχε τον τελευταίο λόγο... και αυτός ήταν να τηρήσει το προσύμφωνο που είχε με τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του παίχτη με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

    Αυτό που μένει λοιπόν για να έρθει ο Κάστρο στην Ελλάδα τα επόμενα 24ωρα, είναι να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Πλεσί στη Γερμανική Ινγκολσταντ και εκτός απροόπτου αυτό θα γίνει τις επόμενες ώρες καλύπτοντας την μικρή οικονομική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στο Γάλλο και την ομάδα της β' Γερμανίας. 


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad