Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ... ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ"

    Για ακόμα μια φορά ο Φερέιρα προσπάθησε να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του και να πιστέψουν στη πρόκριση στον αγώνα της Πέμπτης...


    -Τα λόγια του Πορτογάλου προς τους παίχτες ήταν...

    "Καταλαβαίνω, το αποτέλεσμα στο Τελ Αβίβ ήταν πολύ βαρύ για εμάς, αλλά θέλω να ξέρετε ότι εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμα. Έχουμε τις δικές μας πιθανότητες.


    "Γνωρίζω ότι πολλοί έχουν βιαστεί να μας ξεγράψουν, θεωρώντας ότι έχουμε αποκλειστεί, αλλά πρέπει να τους αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος"


    "Στο χέρι μας είναι, αν το πιστέψουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να πάρουμε εμείς την πρόκριση. Όπως θα θυμάστε καλά, στο διάστημα που βρίσκομαι εδώ και σε άλλες περιπτώσεις μας είχαν “τελειωμένους”, αλλά εμείς είχαμε τη διάθεση και το κουράγιο για να ανατρέψουμε τα δεδομένα"


    "Και μπορούμε να το κάνουμε ξανά και τώρα. Αρκεί να το πιστέψουμε ότι μπορούμε. Αυτός ο αγώνας δεν είναι για μένα. Είναι για εσάς. Σε άλλες περιπτώσεις πήρα εγώ την ευθύνη, αλλά τώρα πρέπει να το κάνετε εσείς"


    Και κατέληξε λέγοντας...

    Σας έχουν καταλογίσει πολλά αυτές τις μέρες. Τώρα όμως είναι η ώρα να βγάλετε τον εγωισμό σας στο γήπεδο. Στο Ισραήλ παίζαμε αδιάφορα, αλλά τώρα πρέπει εσείς να δώσετε απαντήσεις".


    Editorial:(greenarea team)


    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad