Header Ads

  • Breaking Green News

    ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ: "ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ"

    Μετά το "άδειασμα" από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ για Γαύρο του Βόλου και Καβάλα, λογικό ήταν η πολιτεία να ψάχνει τρόπους να ρεφάρει κατά της απόφασης...

    Ο αρμόδιος υπουργός για τον αθλητισμό Παύλος Γερουλάνος ξεκαθάρισε πως δεν θα δεχθούμε την απόφαση της ΕΠΟ γιατί δεν είναι διαφανής και θα ψάξουμε άλλους τρόπους για την δικαίωση του δημόσιου αισθήματος στο θέμα των στημένων αγώνων.


    Χαρακτηριστικά είπε σε πολιτική εφημερίδα...

     "Δεν μπορεί η αθλητική Δικαιοσύνη να τιμωρεί κι εμείς να αποδεχόμαστε οι ίδιες ιδιοκτησίες να διοικούν τις ομάδες. Δεν μπορούμε να δεχτούμε τις ιδιοκτησίες-μαϊμούδες".

    Αυτό ήταν σαφές υπαινιγμός για τον Βόλο και την Καβάλα, σαν να προαγγέλλει τιμωρίες, επίσης την Τρίτη θα συνεδριάσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να συζητήσει το θέμα της άδειας 7 συλλόγων της Σούπερ Λίγκας, μεταξύ των αυτών είναι ο Γαύρος Βόλου και η Καβάλα, οι οποίες θα ελεγχθούν για το ιδιοκτησιακό τους, είναι φανερό πως δεν θέλουν την παραμονή των δυο ομάδων στην Σούπερ Λίγκα. 


    Για το νέο Πειθαρχικό Κώδικα, αλλά και την χρηματοδότηση των ομάδων της Λίγκας είπε...
    "Η διαδικασία της έφεσης δημιουργεί ερωτηματικά για το κατά πόσο η ΕΠΟ προτίθεται να σεβαστεί το Πειθαρχικό Δίκαιο. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να μη χρηματοδοτούμε διοργανώτριες Αρχές μέχρι να δούμε ότι είναι αποφασισμένες να τηρήσουν τον νέο Πειθαρχικό Κώδικα".


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad