Header Ads

  • Breaking Green News

    ΓΟΝΤΙΚΑΣ: "ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ..."

    Μια μέρα μετά το "κάζο" στην υπόθεση δανεισμού του Αντρέ Κάστρο, ο Δημήτρης Γόντικας μίλησε για όλους και για όλα...

    Σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό, αναφέρθηκε στο "ναυάγιο" για Κάστρο, το παιχνίδι με Μακάμπι, τα οικονομικά της ΠΑΕ, για το αν  θα γίνουν μεταγραφές, αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και άλλα...



    -Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα είπε στη συνέντευξη:


    "Για μας κυρίαρχο ζήτημα είναι το παιχνίδι το αυριανό στο Τελ Αβίβ, εκεί όπου δεν κατάφερα να δώσω το παρών λόγω υποχρεώσεων"



    Για το Europa League, είπε: 
    "Είναι και τα χρήματα στη μέση, σημαντικά και απαραίτητα, πρωταρχικό κομμάτι όμως είναι το αγωνιστικό".


    Για το πως χάθηκε ο Κάστρο ,είπε: 
    "Υπήρχε μια συγκεκριμένη επικοινωνία, υπήρχε μια καταρχήν προσυμφωνία η οποία όμως με την παρέμβαση της Χιχόν έπεσε σε δυσθεώρητα ύψη, η Χιχόν έδωσε 600.000 για δανεισμό ενός έτους, το συνολικό κόστος για μας θα ήταν της τάξης του 1,5 εκ. για δανεισμό ενός ετους, αυτό δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε...

    Από την στιγμή που είπαμε προχωράμε, παρενέβη πάλι η συγκεκριμένη ομάδα, ανεβάζοντας συνεχώς τις προσφορές, εκεί όπου έπαιζε πέρσι και υπήρχε επικοινωνία...


    Προφανώς δεν έχει γίνει αντιληπτό σε τι κατάσταση βρισκόμαστε, αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟ καλείται να τα βγάλει πέρα από τα έσοδα που θα έχει ο ίδιος σαν ομάδα, είμαστε υποχρεωμένοι να κινηθούμε μόνοι μας, αν έρθει και άλλη πρόταση για παίκτη μας, είμαστε υποχρεωμένοι να την εξετάσουμε...


    Καταλαβαίνω τις ανησυχίες του κόσμου, η ομάδα όμως έχει μια πραγματικότητα λειτουργίας, για μένα που είμαι υποχρεωμένος να την διασφαλίσω, δεν υπάρχει κανείς άλλος, υπάρχουμε μόνο εμείς...".


    Από εδώ και πέρα;

    "Δεν μπορούμε να κινούμαστε μόνο με συναισθήματα αλλά με τα δεδομένα"


    "Έχουνε και ένα κάρο άλλα ζητήματα, θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα μας; Δεν θα ξεκινήσει;"


    "Αν είναι δυνατόν να πει κάποιος στη θέση μου ότι αισθάνομαι μια χαρά με αυτό που συμβαίνει. Όμως κάποιος στη θέση μου πρέπει να κάνει κουμάντο με αυτά που έχει".


    "Εγώ ήρθα με τελείως διαφορετικά δεδομένα, με έβαλαν μέσα σε πολύ σημαντικότερους... μπελάδες, ευχάριστους μεν αλλά μπελάδες, πείτε ότι εγώ παραιτούμαι, ποια θα είναι η επόμενη μέρα".


    Για το αν θα βρεθεί κανείς προ των ευθυνών του, είπε:
    "Έγινε στην τελευταία γενική συνέλευση, αποφασίστηκε αύξηση κεφαλαίου και δεν έγινε., αν αύριο πούμε ως διοίκηση γεια σας, τότε θα δημιουργηθούν σοβαρότατα θέματα"


    Για το εάν είχε πωληθεί ο Πλεσί,είπε:
    "Όχι στα λεφτά που φτάσαμε για τον Κάστρο, θα πληρώναμε 1,.5 εκατ. για δανεισμό ενός χρόνου; Όχι"


    "Η Χιχόν δεν αντιμετωπίζει τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς σήμερα και σαν χώρα και σαν ομάδα"

    "Δεν πρόκειται για κανένα ναυάγιο, εμείς αξιολογήσαμε ότι δεν γινόταν να πληρώσουμε τόσα λεφτά"


    "Για τις επόμενες κινήσεις μας, θα κριθούν από τα αποτελέσματα των αγώνων και από το τεχνικό τιμ"


    Η υπόθεση Κάστρο γιατί κράτησε τόσες μέρες;
    "Προφανώς και δεν κάναμε εμείς σίριαλ τον Κάστρο, η υπόθεση υπήρχε αλλά δεν βγήκαμε ποτέ να πούμε, ξέρετε παιδιά ξεκινάμε τώρα. Μη φανταστείτε ότι εμείς ξεκινάμε αυτό το πράγμα, βγαίνουμε και κάνουμε μια ανακοίνωση"


    "Υπάρχουν και άλλα θέματα με άλλους δανεικούς που μας αφορούν"

    "Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον κ. Φερέιρα, βλέπω τι δουλειά γίνεται, θεωρώ ότι θα είναι αξιόμαχος αγωνιστικά...
    Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε τις καλύτερες λύσεις στα ζητούμενα τα αγωνιστικά και πάντα σε συνεργασία με τον προπονητή"


    "Όλοι όσοι ανακατεύονται σε τέτοιες θέσεις και συνεργάζονται με ανθρώπους και συμβουλεύονται ανθρώπους. Ο κ. Φερέιρα έμαθε από μένα ότι δεν θα είναι ο Κάστρο μαζί μας και από κει και πέρα συγκεντρώθηκε στον επόμενο στόχο το παιχνίδι και στους επόμενους στόχους"


    "Όλες οι υποθέσεις των άλλων δανεικών τρέχουν από τέλη Μαϊου, αν κάποιος νομίζει ότι είναι εύκολο, κάνει λάθος, σε κάποιες περιπτώσεις ρυθμίζεται ακόμη και τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών".


    Με τους μετόχους επικοινωνείτε;

    "Με τους μετόχους έχω αρκετά αραιή επικοινωνία, έχω μιλήσει με τον κ. Βαρδινογιάννη, με τον κ. Πατέρα. Με τον κ. Βγενόπουλο λιγότερο"


    "Η κουβέντα για το εάν θα μπορούσαν να βάλουν χρήματα, έγινε με τον πιο επίσημο χαρακτήρα και δεν υλοποιήθηκε, εάν κάποιος επιθυμεί να συνεισφέρει εδώ είμαστε με τα ταμεία ανοικτά. Αυτή την στιγμή όμως ενεργούμε μόνοι μας και δεν έχουμε οφειλόμενα στους τελευταίους δέκα μήνες"


    Για το που βρίσκεται το άνοιγμα της ΠΑΕ,είπε:
    "Εχει μειωθεί αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν καλυφθεί πλήρως οι λειτουργικές ανάγκες της εταιρείας. Γι αυτό είπα πως εάν έρθει αύριο πρόταση, είμαστε υποχρεωμένοι να την εξετάσουμε, αν δεν έρθει θα δούμε τι θα κάνουμε. Κατορθώσαμε να πουλήσουμε, κάνουμε ότι μπορούμε να μειώσουμε τα έξοδά μας και παράλληλα να έχουμε τον ΠΑΟ μέσα στους στόχους του"


    Για το πρωτάθλημα, είπε:
    "Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι, μίλησα με τον κ. Κομνηνό και μου είπε πως δεν έχει καμία απόφαση από την πολιτεία που να αποτρέπει την έναρξη του πρωταθλήματος"


    Για την παραμονή Βόλου στο πρωτάθλημα ,είπε:

    "Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων είναι μια απαράδεκτη απόφαση. Δεν είναι δυνατόν μια απόφαση που είναι αντίθετη με το αίσθημα δικαίου, να μην πάσχει"


    "Το πρωτάθλημα έχει ομάδες να ξεκινήσει, μιλάμε για δύο παράλληλες διαδικασίες, ποινική και πειθαρχική, η εξέλιξη της πειθαρχικής θα εξαρτάται από τα αποτελέσματα της ποινική. Κάποτε πρέπει να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο"


    "Γνωρίζω πως πολλές από τις ενδιαφερόμενες ομάδες περιμένουν το σκεπτικό για να το προσβάλλουν"

    "Ποιο είναι το μήνυμα εάν δεν τιμωρούνται οι υπεύθυνοι;"


    "Σας θυμίζω ότι ο ΠΑΟ με αφορμή τα γεγονότα του Καραϊσκάκη έχει ήδη καταθέσει προτάσεις και ότι περνάει από το χέρι μας θα το κάνουμε, δεν γίνεται να αφήνουμε ασχολίαστες τέτοιες αποφάσεις"

    Αντιδράσατε για όσα είπε ο κ.Μαρινάκης;
    "Όχι, δεν αντέδρασα σε όσα είπε ο Μαρινάκης, Είχαμε άλλα πράγματα να κάνουμε εκείνη την ώρα στην Superleague".

    "Εγώ έχω ζητήσει από τον κόσμο να στηρίξει και θα το ξανακάνω, οι μέτοχοι έχουν ζητήσει; δεν το γνωρίζω"


    "Ο μόνος πραγματικά άμεσος συνεργάτης είναι οι φίλαθλοί μας, από κει και πέρα δεν μπορώ να κρίνω τους μετόχους, κινούνται σε ένα επίπεδο πάνω από μας που είμαστε το λειτουργικό κομμάτι...


    Δεν ξέρω πως ακριβώς είναι η τοποθέτηση των μετόχων όσων αφορά την στήριξη. Είναι κάτι που δεν το επηρεάζουμε εμείς, από κει και πέρα εμείς κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ως και προς την κατεύθυνση των μετόχων, όμως δεν μπορούμε να το επιβάλλουμε"


    "Θέλω να διαβεβαιώσω τους φίλους του ΠΑΟ ότι κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, οι στόχοι του ΠΑΟ είναι πάντα στην κορυφή και εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε"


    "Ο τρόπος που έχουμε εμείς για να κάνουμε τον κόσμο να ρθει κοντά μας είναι αγωνιστική επιτυχία, κάτι να ελπίζει"


    "Ελπίζω να προκριθούμε για πάρα πολλούς λόγους, εκεί πρέπει να εστιάσουμε τις προσπάθειές μας"


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad