Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ...!!!

    Πολύ σημαντική νίκη-διπλό (0-2) για την ομάδα μας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στο παράρτημα της Κέρκυρας, πάνω απ' όλα είναι ψυχολογική νίκη για την συνέχεια...(+Αναλυτικό άρθρο & VIDEO)

    Ανεβασμένοι οι πράσινοι στο δεύτερο ημίχρονο, βοήθησαν και οι αλλαγές του Φερέιρα, ειδικά με τον Λέτο, πίεσαν ψηλά και κατάφεραν με τον Ζέκα να κερδίσουν πέναλτι όπου ευστόχησε ο Λέτο κάνοντας το 0-1, στη συνέχεια λίγο πριν το τέλος, ο Νίνης με τη βοήθεια της τύχης κάνει το 0-2.


    -Ας δούμε τον αγώνα ημίχρονο, ημίχρονο...

    Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός, έπαιζε πολύ συντηρητικά και δεν τόλμαγε επιθετικά. Η ομάδα της Κέρκυρας, παίζοντας με ενισχυμένο κέντρο σε 4-1-4-1 και μοναδικό προωθημένο τον Μαζνόφ κρατούσε τους πράσινους μακριά από την εστία του Αναστασόπουλου και μάλιστα οι Φαίακες ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο 13', όταν ο Γκουστάβο πέρασε τον Ιωαννίδη, έβγαλε παράλληλη σέντρα, η μπάλα έφυγε από τον Κοτσόλη και τελευταία στιγμή ο Βύντρα με προβολή έσωσε προτού ο Ιωάννου σκοράρει! Το Τριφύλλι απάντησε στο 15' λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Ιωαννίδη, Βενέτης και Βέντσελ μπερδεύτηκαν, αλλά ο Τοτσέ αιφνιδιάστηκε και σούταρε άσχημα σε άουτ!

    Για τους πράσινους η καλύτερη στιγμή ήρθε στο 31'λεπτό με τον Κουίνσι να αποφεύγει τον Βενέτη να κάνει και το σουτ με πορεία προς το τέρμα, αλλά ο Αναστασόπουλος μάζεψε με διπλή προσπάθεια. Από την πλευρά της η Κέρκυρα θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 41' με το απευθείας φάουλ του Λόβιν, όμως ο Κοτσόλης απέκρουσε σε κόρνερ, με το ημίχρονο να κλείνει με τον Τοτσέ να μην μπορεί να βάλει καλά την προβολή, ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Κλέιτον και τον Αναστασόπουλο να μπλοκάρει.

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φερέιρα πέρασε στον αγώνα τον Λέτο αντί του "κακού" Κλέιτον και άλλαξε εικόνα του Παναθηναϊκού προς το καλύτερο. Ο Αργεντίνος έπαιξε στο δεξί φτερό και είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Ζεκά που έκανε καλό ματς, αλλά και με τον Βύντρα. Οι πράσινοι άρχισαν να παίζουν πιο σωστά και να πιέζουν την εστία των γηπεδούχων.

    Σε μια πολύ καλή συνεργασία του Βύντρα με τον Ζεκά, ο Πορτογάλος κέρδισε πέναλτι από τον Οσμάν στο 61' λεπτό, το οποίο αξιοποίησε ο Λέτο, που νίκησε τον Αναστασόπουλο από την άσπρη βούλα και έκανε το 0-1 για το Τριφυλλι, μέσα σε πανηγυρισμούς από τους 400 περίπου οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο των Φαιάκων.

    Στη συνέχεια οι παίχτες του Φερειρα είχαν κάποιες καλές προσπάθειες με τον Ζεκά και τον Κουίνσι για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, ενώ η Κέρκυρα προσπάθησε με μακρινά σουτ του Λόβιν και του Τουμέρ να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Στις καθυστερήσεις από "άτσαλο" διώξιμο του Αναστασόπουλου πάνω στην Νίνη, οι πράσινοι έκαναν το 0-2, με τον ίδιο τρόπο όπως πέρυσι στο ντεμπούτο του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο του Παναθηναϊκού, τελικό σκορ 0-2.

    VIDEO:




    Υ.Γ.Αύριο οι γαύρο φυλλάδες θα γράφουν για μούφα πέναλτι στο Ζεκα, για μαϊμούδες κλπ, όμως το πέναλτι είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ και σωστά το έδωσε ο διαιτητής...υπάρχει τράβηγμα της φανέλας και απώθηση!!!


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad