Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΡΒΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!

    Το ξεπούλημα συνεχίζεται! Ο Αλέξης Τζόρβας για τα επόμενα δυο χρόνια θα αγωνίζεται στην ιταλική Παλέρμο...(+Πληροφορίες...)

    Πριν λίγη ώρα μάθαμε πως ο Τζόρβας αποκλειστικέ από την εντεκάδα για τον σημερινό αγώνα με τη Μακάμπι γιατί ένιωθε ενοχλήσεις, ήταν ψέμα,η αλήθεια είναι ότι... η διοίκηση της Παλέρμο ζήτησε από την ΠΑΕ να αποκλειστεί ο διεθνής τερματοφύλακας για να μην τραυματιστεί καθώς αυτό ήταν και στους όρους της συμφωνίας.

    Η συμφωνία έκλεισε μεταξύ των δυο πλευρών, περίπου στο1,1 εκατ. ευρώ, αν και αρχικά οι πράσινοι ζήτησαν 1,5 εκατ. ευρώ. Με δεδομένο οτι το συμβόλαιο του Τζόρβα ολοκληρώνεται με τη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και οι πράσινοι θα γλιτώσουν 350,000 ευρώ φέτος, κάπως έτσι ήρθε το deal.

    Στον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την εστία του τριφυλλιού θα υπερασπιστεί ο Στέφανος Κοτσόλης, παρότι αρχικά ήταν εκτός αποστολής! Αρχικά ο Φερέιρα ήθελε Καρνέζη, άλλα κατέληξε στον Κοτσόλη.

    Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του Τζόρβα...και καλοβλέπουν τις περιπτώσεις  του 27χρονου Ελβετού Ελντίν Γιακούποβιτς( μείνει ελεύθερος από τον Βόλο) και του 26χρονου Τσέχου Τόμας Τσέρνι της Χάμιλτον, τον οποίο οι πράσινοι παρακολουθούν εδώ και 6 μήνες.


    Editorial:(greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad