Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙ...?

    O ANTIred γράφει:Τώρα παει έδεσε το γλυκό...Μετά τους Χάουαρντ, Λούκας ήρθε να προστεθεί και ο Κάιν Χάινς, που θέλει μαζί με την ομάδα του να πάρει τη θέση του Εξάστερου σε Ελλάδα και Ευρώπη...(+VIDEO)

    Ρε παιδιά ονειρούπολη έγινε ο Πειραιάς? Έχουμε μείνει πολύ πίσω τελικά...αυτοί κάνουν όνειρα και εμείς ράβουμαι αστέρια-κούπες...!(χαχαχα)

    Ας δούμε κάποιες "ατάκες" που είπε στην Γαυροφυλλάδά ο ονειροπόλος κ.Χαινς...


    "Όταν πρωτοήρθα στην Ευρώπη ένας από τους βασικούς μου στόχους ήταν να καταφέρω να αγωνιστώ σε μια σπουδαία ομάδα και ο Ολυμπιακός είναι πραγματικά σπουδαία. Ουσιαστικά το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Πάντα ήθελα να αγωνιστώ σε ένα σύλλογο με σπουδαία ιστορία, που να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη."


    Τι αντίδρασή ειχες στην πρόταση του Ολυμπιακού; "Όταν με ενημέρωσε ο μάνατζέρ μου για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, πίστευα πως μου έκανε πλάκα. Είναι από τα πράγματα που εύχεσαι να συμβούν, αλλά δεν τους δίνεις και πολλές πιθανότητες. Αμέσως είπα στον εκπρόσωπό μου να κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να υπογράψω στον Ολυμπιακό".


    Για τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό τι ξερεις; "Γνωρίζω την κόντρα με τον Παναθηναϊκό. Οι μεταξύ μας αγώνες θα είναι ενδιαφέρουσα εμπειρία για μένα. Το βλέπω σαν πρόκληση. Αυτοί στέφθηκαν πρωταθλητές και θέλω να πάρω τη θέση τους και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη".


    Που πας ρε Καραμήτροχαινς...? Το έμαθες καλά το ποίημα για τα πρόβατα όμως...

    -VIDEO: Η Γλυκερία και ο Ζότς σου αφιερώνουν ένα τραγουδάκι Χάινς, για άκουσε το μαζί με τους άλλους...




    Υ.Γ. Μετά από όλα αυτά τα ωραία που είπε μπορούμε να γελάσουμε όλοι μαζί...!!!

    Editorial: ANTIred

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad