Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΚΑΙ Ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

    Ο ΑΝΤΙred γράφει: Εμπρός για νέα "χειρουργεία" με την πριονοκορδέλα... Είναι το νέο σύνθημα της ΚΕΔ και του Βασσάρα για το νέο πρωτάθλημα...

    Καλά τις εκτελεί τις εντολές που παίρνει ο νέος επικεφαλής(δωράκι και αυτό) για τους ορισμούς διαιτητών για φέτος, θα ακολουθήσουν και άλλα δωράκια στη συνέχεια... αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

    Στα τεστ ετοιμότητας διαιτητών και βοηθών που έγιναν πριν λίγες μέρες για το νέο πρωτάθλημα, ο κ.Βασσάρας πέρασε τον Καλόπουλο στη λίστα με αυτούς που θα επιλεγούν για να μπουν στους πίνακες της ΕΠΟ-ΚΕΔ, ενώ έκοψε τον Τσινιάρη γιατί έκανε λέει...ένα λάθος στις εξετάσεις...δικαιολογίες της πλάκας!


    Γιατί κ.Βασσάρα εσύ που δεν έχεις κάνει ποτέ(λέμε τώρα..) λάθος, έκοψες τον Τσινιάρη..? Μήπως επειδή πέρσι δεν έδωσε ένα πέναλτι στον Γαύρο...? Η' μήπως επειδή ο άλλος Γαύρος του... Βόλου "αδικήθηκε" σε ένα παιχνίδι και είπες να μη στεναχωρήσεις τον φίλο του Αχιλλέα...? Λέω μήπως...

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο Καλόπουλος θα είναι κανονικά στους πίνακες για το νέο πρωτάθλημα, ο διαιτητής που έσφαξε τον Παναθηναϊκό με τον πιο ανήθικο τρόπο στο ντέρμπι της κλοπής για χάρη του Βαγγέλη και του Αχιλλέα, θα έχει την ευκαιρία να τον ξανά βρει στο δρόμο του σε κάποια από τα παιχνίδια στη νέα αγωνιστική περίοδο.

    Οι πιθανότητες να μην υπάρχει στους πίνακες είναι λιγοστές...και αυτό θα γίνει μόνο αν από Σεπτέμβρη που θα κληθούν οι 68 κατηγορούμενοι από τον εισαγγελέα και υπάρξουν ποινές για το σκάνδαλο με τα στημένα...Να θυμίσω πως στους 68 κατηγορουμένους είναι και ο Δ.Καλόπουλος μαζί με την παρέα... Μαρινάκη, Κανελλόπουλο, Μητρόπουλο, Μποροβήλο, Σπάθα και ο επόπτης Τρύφωνας αλλά ο τελευταίος "αποχώρισε μόνος του" από τη διαιτησία δηλώνοντας προσωπικούς λόγους.

    Όπως καταλάβατε φίλοι μου...η κάθαρση τελείωσε πριν καν ξεκινήσει όπως έγραφε και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν λίγες μέρες...!

    Για να καταλήξω... Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ...!!!


    Editorial: ANTIred

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad