Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΤΗ Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ Β' Ο ΓΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΒΑΛΑ!

    H επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού(ΕΕΑ) διόρθωσε το σκανδαλώδες λάθος της ΕΠΟ και υποβίβασε τον Γαύρο του Βόλου και την Καβάλα στην Δ' εθνική κατηγορία...

    Η ΕΕΑ δεν έδωσε άδεια συμμέτοχης στο πρωτάθλημα γιατί δεν είναι "καθαρές" ιδιοκτησιακά, καθώς και οι δυο πρόεδροι των ομάδων είναι κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με τον έναν να βρίσκετε ήδη στη φυλακή και τον αλλο να καταζητείται και από την αστυνομία και Ιντερπόλ.

    Μιλάμε για ανατρεπτική απόφαση...γιατί όχι απλά υποβιβάζονται στη Football League(β' Εθνική), αλλά στην ουσία διαλύονται σαν εταιρείες και πάνε στην Δ' Εθνική, δηλαδή στο ερασιτεχνικό. Και οι δύο αναμένεται να προσφύγουν στο συμβούλιο Επικρατείας, ωστόσο, η απόφαση θα αργήσει πολύ να εξεταστεί και οι πιθανότητες για να αλλάξουν τα δεδομένα είναι πολύ λίγες.

    Πλέον, η σέντρα του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για το προσεχές Σάββατο είναι απίθανο να πραγματοποιηθεί... Θυμίζουμε μάλιστα πως η Καβάλα θα αντιμετώπιζε στην πρεμιέρα τον Γαύρο.

    Πιστοποιητικό δεν χορηγήθηκε και στην ΑΕΚ, η οποία πήρε προθεσμία μέχρι την Πέμπτη 25/8 για διευκρινήσεις και πιο συγκεκριμένα για ένα έγγραφο που αφορά στην φορολογική της ενημερότητα. Οι υπόλοιπες ομάδες των οποίων οι φάκελοι ελέγχθηκαν σήμερα πήραν το πιστοποιητικό κάτι που σημαίνει ότι οι 13 από τις 16 ομάδες της Super League έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

    Στη συνεδρίαση και ο Σταύρος Ψωμιάδης και σύσσωμο το νομικό τμήμα της Καβάλας. Οι άνθρωποι της ομάδας συνομίλησαν αρχικά με μέλη της επιτροπής, ενώ ο Ψωμιάδης προσπάθησε να εξηγήσει τη θέση της ομάδας του. Μάλιστα το πρωϊ είχε αποχωρήσει προκειμένου να προσκομίσει την κατάθεσή του, όπως κι έγινε, ωστόσο τελικά δεν κατάφερε να ελαφρύνει τη θέση της ομάδας του.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad