Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΣΤΡΟ!

    Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθάρισαν στην διοίκηση της Πόρτο πως  ενεργοποιούν την προφορική συμφωνία μεταξύ τους και με τον Κάστρο...(+τελευταία νέα...)

    Ύστερα από προτροπή του Φερέιρα προς την διοίκηση γιατί θέλει να έχει τον παίχτη στα δυο παιχνίδια με την Μακάμπι για τα πλει-οφ του Γιουρώπα Λιγκ καθώς είναι ήδη έτοιμος από αγωνιστικής πλευράς.


    Καθοριστικό ρόλο στη ταχύτητα των εξελίξεων παίζει και η αποχώρηση του Πλεσί από τους πράσινους, χθες ο Γάλλος ήταν στο Παρίσι και είχε επαφές με ομάδες από την Γαλλία για κάτι καλύτερο... και με ανθρώπους της Ινγκλοσταντ. Στην ΠΑΕ σκέφτονται ακόμα και να αφήσουν ελεύθερο τον Γάλλο και με όποια ομάδα βρει ο ίδιος να υπάρχει ο όρος για ποσοστό μεταπώλησης, ακόμα και με αυτή τη λύση οι πράσινοι γλυτώνουν ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ, χρήματα που θα έπαιρνε ο Πλεσί, ενώ τώρα θα δοθούν για τον δανεισμό του Αντρέ Κάστρο.

    Τις τελευταίες ώρες η επικοινωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Πόρτο είναι συνεχής για την ολοκλήρωση και των τελευταίων λεπτομερειών για τον δανεισμό του νεαρού μέσου στο Τριφύλλι σε ένα ποσό που φτάνει τις 750.000 ευρώ για ένα έτος, καλύτερη πρόταση η Πόρτο δεν έχει. Σήμερα Τετάρτη ο Κάστρο παίζει φιλικό με την Εθνική Πορτογαλίας, αν την Πέμπτη ή Παρασκευή πάνε όλα καλά τότε θα δηλωθεί στην λίστα για την ΟΥΕΦΑ για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στη θέση του Γιούρκα Σειταρίδη.

    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad