Header Ads

  • Breaking Green News

    ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ Ο ΝΤΟΥΓΚΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ!

    Η Ευκαιρία που παρουσιάζετε αν η Καβάλα υποβιβαστεί, θέλει να εκμεταλλευθεί ο Παναθηναϊκός φέρνοντας στη Παιανία τον Ντουγκλάο...(+ όλες οι εξελίξεις για τις αποδεσμεύσεις παιχτών)

     Η περίπτωση του θεωρείτε η καλύτερη αυτή τη στιγμή από την ελληνική αγορά, μάλιστα κάποιες πληροφορίες μιλάνε πως ο παίχτης είναι στο περίμενε και αυτό γιατί πρώτα πρέπει να πουληθεί ο Μπουμσόνγκ, ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει ήδη με την Βόλσμπούρκ σε ένα ποσό κοντά στις 550.000 ευρώ και μέχρι τα μέσα της εβδομάδας θα έχει τελειώσει και αυτό το θέμα.

    Ο Δημήτρη Γόντικας θα έχει επικοινωνία με Φερέιρα για το θέμα του Ντουγκλάο ζητώντας την άποψη του και αν τον θέλει στο δυναμικό της ομάδας για την νέα χρονιά ή έχει υπόψιν του κάποια άλλη λύση από την αγορά της Πορτογαλίας.

    Ένας άλλος Γάλλος που φαίνεται να αποχωρεί από την Παιανία είναι και Νταμιάν Πλεσί, όπως σας είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο ο μάνατζερ του θα έφερνε πρόταση για τον δανεισμό του, η πρόταση αυτή ήρθε τελικά από την ομάδα Ινγκολσαντ  της β' Γερμανίας και οι Πράσινοι την εξετάζουν με θετικά.

    Ένα νέο όνομα που ήρθε στη επικαιρότητα για τους Πράσινους είναι ο πρώην παίχτης της Μακάμπι Τελ Αβιβ και της Μπόλτον... Ταμίρ Κοέν, ο διεθνής με την εθνική Ισραήλ προορίζετε για αντικαταστάτης του Σιμάο σε περίπτωση που στα γραφεία της ομάδας έρθει μια ικανοποιητική οικονομική πρόταση για τον Μονζαβικανό μέσο.

    Editorial: (greenarea team)
       

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad