Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ

    Η επίσημη επιστολή αποχώρησης που μοίρασε ο  Γιάννης Βαρδινογιάννης πριν την συνέντευξη τύπου...

    -Αναφέρει χαρακτηριστικά:

    "Η σημερινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καταδεικνύει ότι η μόνη λύση για να βγούμε από το αδιέξοδο είναι η αποχώρηση τόσο της οικογένειας μου, όσο και εμού προσωπικά από τον Παναθηναϊκό. 
    Όπως φαίνεται, μόνο με αυτό τον τρόπο θα δοθεί ένα τέλος στην εσωστρέφεια και στη διχόνοια που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών. Από τη στιγμή που δεν αποτελούμε πλέον μέρος της παναθηναϊκής εξίσωσης, θα εκλείψουν οι δικαιολογίες για τη συντήρηση της δυσάρεστης αυτής καταστασης. Αποχωρούμε άμεσα, καθιστώντας πλέον τις μετοχές που κατέχουμε, ήτοι το 54,7%, ανενεργές και αδρανείς, παραδίδοντας αυτές σε πληρεξούσιο αναγνωρισμένο δικηγορικό γραφείο της Αθήνας. Επί της ουσίας, αυτό σημαίνει ότι δεν θα συμμετέχουμε πλέον σε οποιασδήποτε μορφής διοικητικές αποφάσεις. 

    Συγκεκριμένα, δεν θα λαμβάνουμε μέρος σε Γενικές Συνελεύσεις και θα ορίζουμε μέλη στο ΔΣ. Οι υπόλοιποι μέτοχοι που κατέχουν το 45,3% - Ιδιώτες και Ερασιτέχνης - έχουν πλέον την απαιτούμενη πλειοψηφία και μπορούν να ασκήσουν διοίκηση και να λάβουν τις αποφάσεις τους για την επόμενη μέρα της ομάδας. Η πρωτοβουλία μας αφήνει ελεύθερο το πεδίο για να βρεθεί κάποιος ενδιαφερομενος να προτείνει μία ρεαλιστική και βιώσιμη λύση για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Αναλυτικές και εμπεριστατωμένες προτάσεις θα πρέπει να κατατεθούν εγγράφως και επωνύμως στην ΠΑΕ χωρίς να διακινούνται αποσπασματικώς και επιφανειακώς μέσω των ΜΜΕ. 

    Το προσφιλές σε πολλούς θέμα της μεταβίβασης των μετοχών μας στον Ερασιτέχνη, που απαντάται σε πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες είναι άτοπο. Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός τελεί υπό διοίκηση Πρωτοδικείου και δε δύναται να επιβαρυνθεί με τη διαχείριση ενός τόσο δύσκολου θέματος. Εξάλλου, ως κάτοχος του 10% των μετόχων καθίσταται ρυθμιστής των αποφάσεων για το μέλλον του Παναθηναϊκού. 

    Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή σπαράζεται από έναν άνανδρο πόλεμο που χτίζεται μεθοδικά εδώ και πολύ καιρό. Κυρίαρχο ρόλο στην αντιπαράθεση αυτή έχει η στοχοποιήση της οικογένειας μου και εμού προσωπικά, ως η πηγή των δεινών για την ομάδα. Πολλοί, χρησιμοποιώντας ως άλλοθι την αντιπαλότητα τους στο πρόσωπο μου, προχωρούν σε ύβρεις και βανδαλισμούς στο γήπεδο, απαξιώνοντας και αποσυντονίζοντας την ομάδα.

    Με υψηλό αίσθημα ευθύνης δίνουμε σήμερα ένα τέλος στον εμφύλιο αυτό, αποχωρώντας από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Δεν θα υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία, με πρόσχημα την παρουσία της οικογένειας μου, για έριδες και αντιπαραθέσεις. Μετά από 32 χρόνια συνεχούς προσφοράς και αρωγής η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πρέπει να πορευτεί χωρίς την οικογένεια Βαρδινογιάννη".


    Editorial: (greenarea team)



    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad