Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ...ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΙΟ"

    O DoctorGreen  γράφει: Να που τα πράγματα πλέον σοβαρεύουν πάρα πολύ και οι εξελίξεις τρέχουν, ευτυχώς θετικά για τον Παναθηναϊκό...

    Είχαμε το ενδιαφέρον πριν 3 βδομάδες περίπου του Σαουδάραβα πρίγκιπα με εκπρόσωπο τον Βλάση Τσάκα, και την Παρασκεύη (η ΠΑΕ φαίνεται να γνώριζε 2 μέρες πρίν) βγήκε στο φως της δημοσιότητας μια πολύ σοβαρή πρόταση από επιχειρηματικό fund από την Αραβία με εκπρόσωπο στη Ελλάδα τον Γιώργο Γεωργίου.(όχι ο δημοσιογράφος)

    Οι δυο προτάσεις διαφέρουν ως προς την σοβαρότητα και την πρώτη προσέγγιση ενδιαφέροντος, τι θέλω να πω...

    Ο κ.Βλάσης Τσάκας είχε παει την πρόταση ενδιαφέροντος για τις μετοχές του Τζίγγερ, από τον πρίγκιπα σε γενική συνέλευση με πολύ πρόχειρο τρόπο, χωρίς κανένα υπογεγραμμένο έγγραφο-επίσημο και η προχειρότητα φάνηκε και από την μεταφορά του στα γραφεία της ΠΑΕ, που έγινε με ένα ταξί!

    Mε αυτά τα δεδομένα... πως στην αρχή τα ΜΜΕ και οι φίλαθλοι να πάρουν σοβαρά μια τέτοια πρόταση; Με το δίκιο τους όλοι αν την αμφισβήτησαν, άσχετα αν η πρόταση αυτή με διαφόρους τρόπους και αργοπορημένα, κατατέθηκε ολοκληρωμένα την Παρασκευή στο δικηγορικό γραφείο που έχει εξουσιοδοτήσει ο Τζίγγερ, με όλα τα έγγραφα και υπογεγραμμένα από τον πρίγκιπα, όπως θα έπρεπε να γίνει από την αρχή και όχι μετά από 20 μέρες.

    Όσον άφορα την δεύτερη πρόταση από τον κ. Γιώργο Γεωργίου που μαθεύτηκε, έγινε ακριβώς το αντίθετο από ότι είχε πράξει ο κ.Βλάσης Τσάκας, ο κ.Γεωργίου μετέφερε ολοκληρωμένη πρόταση, με πλήρη φάκελο από την πρώτη μέρα, όπως δηλαδή γίνεται παγκοσμίως σε τέτοια μεγάλα μεγέθη εταιριών, ούτε πήγε με ταξί και "παντόφλες", πήγε με ένα πολυτελέστατο αμάξι και γραβατωμένος όπως αρμόζει στις επιχειρηματικές περιστάσεις, χωρίς να αμφισβητηθεί η πρόταση του απο κανέναν.

    Θα μου πείτε αυτά είναι λεπτομέρειες...,ναι αλλά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά στην σοβαρότητα μια πρότασης! 

    Τα γεγονότα που υπάρχουν τώρα μας κάνουν όλους φίλοι μου να ελπίζουμε σε πραγματικά δεδομένα και όχι φανταστικά, δεδομένα που αν πάρουν τελική και θετική κατάληξη, τότε θα δώσουν στον παναθηναϊκό μας μια τεράστια δυναμική για τα ελληνικά χρονικά, που χρειάζεται ώστε να συνεχιστεί το όνειρο που σταμάτησε το 1996...!

    Είμαστε κοντά και ας έχουμε πίστη! 

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad