Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ

    Στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που έγινε σήμερα αποφασίστηκε να γίνει άμεσα γενική συνέλευση για την εκλογή νέου 20μελούς διοικητικού συμβουλίου...

    Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γόντικα έχουν ως εξής:

    "Πρέπει να γίνει εκλογή του νέου Δ.Σ. Υπάρχουν ικανά άτομα που μπορούν να βοηθήσουν για να έχουμε μία διοικητική σταθερότητα"

    "Κάθε ένας που ενδιαφέρεται, μπορεί να έρθει να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του. Έγινε και μια ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας. Το σημαντικό είναι πως το ΔΣ θα κριθεί να λάβει σημαντικές αποφάσεις. Θα πρέπει να έχουμε την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου".

    Σε ερώτηση για το αν έχει λάβει μήνυμα από κάποιον μέτοχο για ενεργή συμμετοχή αλλά και το έλλειμμα, απάντησε: 
    "Δεν έχω λάβει κανένα μήνυμα. Έχουμε άλλα ζητήματα αυτή την στιγμή, όπως την αγωνιστική παρουσία της ομάδας και κάποιες ενέργειες από εμάς για τη σωστή διοίκηση της ομάδας. Δεν μπορούμε να κάνουμε οικονομικές τοποθετήσεις, το μόνο που μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να μεταφέρει κάποιες υποθέσεις από τη νέα χρονιά". 

    Στο Δ.Σ ήταν οι... Δημήτρης Γόντικας, Νίκος Χατζηνικολάου, Σωτήρης Τζήμας, Στράτος Σωπήλης, Δημήτριος Δομάζος, Μαρία Λομβάρδου - Ζούλα, Σωτήρης Λουμίδης, Εμμανουήλ Μαυροκουκουλάκης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Κώστας Ελευθεράκης, Λεωνίδας Πολέμης.

    Ενώ το παρόν δεν έδωσαν οι 6 εκπρόσωποι του Τζίγγερ , ο Παναγιωτης Δαβάρης και οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι.


    -Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει...
    "Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, το οποίο συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου με νόμιμη απαρτία, αποφάσισε ομόφωνα τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης στις 4 Οκτωβρίου 2011, προκειμένου οι κκ. μέτοχοι να προβούν στην εκλογή νέου Δ.Σ. Σε περίπτωση μη απαρτίας θα υπάρξει επαναληπτική Γενική Συνέλευση στις 17 Οκτωβρίου". 


    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad