Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ

    Συνελήφθη ο ένας από τους δυο εγκληματίες που ευθύνεται για τον άδικο χαμό του 21 χρόνου οπαδού Γιάννη Ρουσάκη στη Κρήτη...

    Η αστυνομία συνέλαβε το δράστη πριν λίγες ώρες στο Ρέθυμνο, ενώ οι αρχές εκτιμούν πως βρίσκονται πολύ κοντά και στη σύλληψη του δευτέρου δράστη.

    Για το θέμα έκανε δηλώσεις και οΥπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρηστός Παπουτσής, λέγοντας τα εξής...

    "Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία δεν θα δείξουν καμία ανοχή σε αυτούς που εμφανίζονται ως φίλαθλοι για να επιδίδονται σε μια διαρκή αντιπαράθεση βίας με κίνδυνο της ζωής τους.

    Δεν είναι δυνατόν νέα παιδιά, ανάμεσά τους και ανήλικοι, να αφήνονται να εγκλωβίζονται στον κύκλο της βίας και του αίματος, που καμία σχέση δεν έχει με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Καλώ όλους τους φιλάθλους που αγαπούν το ποδόσφαιρο, που αγαπούν τις ομάδες τους να αντιδράσουν. Να απομονώσουν με κάθε τρόπο όσους επιλέγουν τη βία και την παρανομία.

    Πρέπει να επιμείνουμε, ούτως ώστε να μην επιτρέπουμε να κρύβεται η βία πίσω από τους οργανωμένους συνδέσμους, αλλά αντίθετα να φωλιάζει η αγάπη για το ποδόσφαιρο, η αγάπη για τον αθλητισμό και η άμιλλα ανάμεσα στα παιδιά και τους νέους ανθρώπους.

    Πρέπει να ισχύσουν και στην Ελλάδα οι κανονισμοί για τη σχέση φιλάθλων - σωματείων που ισχύουν παντού στις υπόλοιπες χώρες. Είναι αδιανόητο να τους συνδέει μόνο η άρρωστη σχέση της βίας. Οι ΠΑΕ έχουν μεγάλη ευθύνη. Οι ιθύνοντες των ομάδων δεν μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

    Είναι ντροπή να επικρατούν συνθήκες μπανανίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Χρειάζεται να υπάρξει πλήρης εξυγίανση χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση". 

    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad