Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ"

    O εκπρόσωπος του Τζίγγερ, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος θα παραιτηθεί τις επόμενες ώρες, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού...


    -Αναλυτικά δήλωσε στο ραδιόφωνο του SKAI:

    Για την παραίτηση του από το ΔΣ, είπε: "Ακολουθεί η δική μου παραίτηση, την οποία θα στείλω εντός της ημέρας στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού και θα αποχωρήσω. Ως άνθρωπος ο οποίος αγαπάω τον Παναθηναϊκό, θα συνεχίσω να είμαι δίπλα του. Τώρα όμως εκπροσωπώ έναν συγκεκριμένο μέτοχο και αφού αυτός αποχωρεί, αποτελεί υποχρέωση μας να τον ακολουθήσουμε".

    Για τη λειτουργία του ΔΣ και της διοικούσας επιτροπής,είπε: "Με τη διοικούσα επιτροπή δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μένουν άλλα τρία μέλη και μπορεί να συνέρθει κανονικά. Για το ΔΣ υπάρχουν δύο επιλογές. Να λειτουργήσει με λιγότερα μέλη, ακόμα και με 11 έχει τη δυνατότητα ή να παραιτηθεί σύσσωμο και να εκλεγεί νέο από έκτακτη ΓΣ. Αυτό θα το αποφασίσουν τα μέλη μεταξύ τους. Υπάρχει βέβαια η παράμετρος εάν τα υφιστάμενα μέλη θέλουν να πάρουν αποφάσεις με ελλειπή σύνθεση".

    Για την πιθανότητα διάλυσης του Παναθηναϊκού, είπε: "Η διάλυση του Παναθηναϊκού είναι ένα μακρινό σενάριο. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι ο Παναθηναϊκός θα φτάσει εκεί. Η κατάσταση είναι δύσκολη, όμως πιστεύω πως θα δοθούν οι λύσεις για να μην καταλήξουμε εκεί. Εγώ θα έλεγα ότι είναι μία ακραία πιθανότητα". 

    Για την επικείμενη στάση πληρωμών σε δυο μήνες, είπε: "Το οικονομικό είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα, αφού δεν ολοκληρώθηκε η ΑΜΚ. Θέλω να τονίσω δύο πράγματα. Πιστεύω πως θα βρεθεί λύση, είτε διότι κάποιος από τους υπάρχοντες μετόχους θα βάλει χρήματα, είτε γιατί θα εμφανιστεί νέος επενδυτής. Πάντως τώρα δεν υπάρχει λύση ή πρόταση. Όμως ακόμα και να μην βρεθεί κάτι, θα βιώσουμε δύσκολες περιόδους όπως άλλες ομάδες, αλλά θα επιβιώσουμε. Η διοίκηση απαρτίζεται από ικανά στελέχη και μπορεί να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό μέσα από τα προβλήματα".

    Για το αν ο Βγενόπουλος είναι η σωστή λύση για τον Παναθηναϊκό, είπε: "Μόνο ο ίδιος ξέρει αν μπορεί. Από ότι διάβασα θα δώσει συνέντευξη Τύπου, οπότε ας περιμένουμε να ακούσουμε τι έχει να πει".

    Editorial: (greenarea team)



    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad