Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑ!

    Η Είδηση έσκασε ξαφνικά με τον εκπρόσωπο του Σαουδάραβα στο Δ.Σ και τα 220 εκατομμύρια ευρώ για επενδύσεις στον Παναθηναϊκό...

    Ο Δημήτρης Γοντικας μετά το τέλος του Δ.Σ, βγήκε και ενημέρωσε τους δημοσιογράφους λέγοντας τους...

    "Το μόνο που μπορώ να πω εγώ ότι υπάρχει κατατεθειμένη πρόταση για αγορά ενός ποσοστού της εταιρίας, η θα εξεταστεί εξονυχιστικά".

    Επίσης είπε... "εμπλουτίστηκε η ημερήσια διάταξη της Γ.Σ. της 4ης Οκτωβρίου με όσα είχε ζητήσει ο κ. Βγενόπουλος, για την αύξηση των 15 εκατ. ευρώ".


    Ο Βλάσης Τσάκας, εκπρόσωπος της εταιρίας από τη Σαουδική Αραβία, τόνισε: "Μόλις κατατέθηκε η πρόταση, εκπροσωπώ τον Σαουδάραβα πρίγκιπα, το όνομα του οποίου δεν ξέρω αν έγινε γνωστό από την ΠΑΕ. Λέγεται Σουλτάν Μπιν Αρφάν Αλ Σαούντ. 

    Είναι ένας νέος πρίγκιπας, 26 χρονών και έχω την τιμή να είναι φίλος μου. Έκανα πολλές προσπάθειες εδώ και καιρό για να πετύχω την προσφορά, και την καταφέραμε. Πιστεύω θα πάμε καλά, η πρόταση είναι ξεκάθαρη.

    Και συνέχισε..."Μιλάμε για το ποσοστό του κ. Βαρδινογιάννη το οποίο από τις 5 του μήνα διαθέτει δωρεάν". 

    Όταν ρωτήθηκε για τα ποσά που θέλει να βάλει ο Σαουδάραβας, είπε: 
    "Μιλάμε για ένα πράγμα 220 εκατομμύρια".  

    Για το αν θα επιδιώξει συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, είπε:
    "Βεβαίως. Μέχρι τέλος του μήνα, στις αρχές Οκτώβριου ο πρίγκιπας θα είναι στην Ελλάδα. Μπορώ να σας δώσω αύριο το προφίλ. Είναι διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας. Έχει πολλές εταιρίες, μία από αυτές ασχολείται με κατασκευές. Είναι νέος με μοντέρνες αντιλήψεις, ενδιαφέρεται για επενδύσεις στην Ελλάδα".

    Για το γεγονός ότι ο ίδιος ο κ. Τσάκας είχε εμπλακεί και σε σενάριο αγοράς πλειοψηφικού πακέτου μετοχών του ΠΑΟΚ, είπε:
    "Εκεί ήταν καθαρά μια μπίζνα, εδώ είναι μια αγάπη".

    Για το αν το θέμα του γηπέδου αφορά τον Βοτανικό, είπε: 
    "Εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό". 

    -Τα μέλη του Δ.Σ είπαν...

    Ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης: 
    "Ζητάμε να στείλει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μια επιστολή που να λέει ότι στη συγκεκριμένη θυγατρική (σ.σ. ΓΗΠΕΛ) στην οποία προήδρευε δεν υπάρχουν βάρη ούτε απαιτήσεις τρίτων. Στο επίπεδο των εν λόγω κυρίων είναι συνήθεις συναλλαγή και σύνηθες μέτρο κυρίως στην Αγγλία.

    Θα ήθελα να ξέρω το πνεύμα και τους λόγους και το σκοπό της ομαδικής παραίτησης των 7, 6 συν 1, μελών του Δ.Σ. Τι εξυπηρετεί, πού οδηγεί και γιατί άφησαν κολοβό ένα συμβούλιο που δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις με τις απουσίες. Σήμερα ήμασταν 11".


    Όταν ρωτήθηκε για το θέμα που προέκυψε με τους Σαουδάραβες,είπε:
    "Θα σας τα πει το προεδρείο όλα. Είμαστε στην πλησιέστερη λύση με μια απλή επιστολή (εννοεί το θέμα Βγενόπουλου και ΓΗΠΕΛ)".

    Η εκπρόσωπος επίσης του Ανδρέα Βγενόπουλου στο Δ.Σ, Μαρία Λομβάρδου - Ζούλα, είπε:
    "Το θέμα είναι της αποχώρησης των μελών του Δ.Σ. που άφησε ένα Δ.Σ. που δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση, γιατί χρειάζονται 14 άτομα. Εγώ ως παλιά αθλήτρια ντρέπομαι. Δεν θα άφηνα ποτέ τον Παναθηναϊκό χωρίς τη δυνατότητα να ληφθεί καμία αποφαση"
     ----------

     Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad