Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟΤΣΕ: "ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΙΣΕ, ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΩ"

    Για την συνέχεια στο πρωτάθλημα και τα περί σύγκρισης του με τον Σισέ, μίλησε ο Τότσε...(+ δηλώσεις Κουίνσι, Σαριέγκι)

    Αναλυτικά είπε...

    "Ήταν μία νίκη που βοηθάει τον Παναθηναϊκό, θεωρώ πως βελτιωνόμαστε. Η ομάδα αποδίδει καλύτερα και παίζει με περισσότερο μυαλό"

    Για τα διοικητικά και αν τους επηρεάζουν, είπε:

    "Η ομάδα είναι ενωμένη, παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Τα πράγματα είναι δύσκολα σε τέτοιες καταστάσεις, όμως μας βοηθάει ο κόσμος που σήμερα ήταν κοντά μας."  

    Για τη "σύγκριση" με τον Σισέ, είπε:
    "Εγώ ποτέ δεν είπα ότι είμαι ο Σισέ. Δουλεύω κάθε μέρα με σκοπό να σκοράρω όσο περισσότερο μπορώ για να βοηθάω την ομάδα να νικάει."

    Για το αν μπορούν να πάρουν τον τίτλο, είπε: 
    "Βεβαίως για αυτό δουλεύουμε, αυτός είναι ο σκοπός μας και δείχνουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε."
    -----------------

     -Κουίνσι: "Κάναμε το 2στα2 και συνεχίζουμε"

    "Είμαι ικανοποιημένος από τη σημερινή μας εμφάνιση. Αποκλειστήκαμε από το Champions League και το Εuropa League, αλλά η σεζόν είναι μεγάλη και στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, γιατί τότε θα παίξουμε και κατευθείαν στους ομίλους.

    Έχουμε μεγάλους στόχους και ξεκινήσαμε καλά. Κάναμε το δύο στα δύο, πήραμε έξι βαθμούς και ελπίζω να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό για να πάρουμε το πρωτάθλημα".

    Για τα διοικητικά, είπε:
    "Γνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση στα διοικητικά, όμως ως ποδοσφαιριστές οφείλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο και αυτό κάνουμε, προσπαθώντας για το καλύτερο για την ομάδα.

    Αν παίξουμε με την ίδια νοοτροπία και την ίδια ψυχολογία και στον Ατρόμητο, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε και εκεί τη νίκη και να συνεχίσουμε νικηφόρα".

    Για τον ίδιο, είπε: 
    "Προσωπικά αισθάνομαι καλύτερα παιχνίδι μα παιχνίδι και ανεβαίνει και η αυτοπεποίθησή μου μέσα στην ομάδα. Με βοηθούν και οι συμπαίκτες μου για αυτό και θεωρώ πως με πολύ δουλειά θα γίνομαι τόσο εγώ όσο και η ομάδα καλύτεροι"
    ---------------------

    -Σαριέγκι: "θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα"

    "Πρέπει να παλέψουμε και θα παλέψουμε για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων των φιλάθλων και θα προσπαθήσουμε να τους φέρουμε κοντά μας"

    Για τους Νίνη και Χριστοδουλόπουλο, είπε: 
    "Ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για αυτούς (εννοεί που αφιερώσουν τα γκολ). Χρειάζονται δύναμη αυτή τη στιγμή και ελπίζουμε να είναι όσο πιο σύντομα δυνατοί κοντά μας."

    Editorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad