Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΤΡΕΧΕΙ" ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ!

    Όσο το δυνατόν πιο γρήγορα θέλει να προχωρήσει το πλάνο που έχει θέσει για το αύριο του Παναθηναϊκού, ο Ανδρέας Βγενόπουλος... 

    Άμεσα τα επόμενα 24 ώρα θα έχει νεα επικοινωνία με τον Δημήτρη Γόντικα, ώστε να πραγματοποιηθεί σύντομα έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο και για το θέμα της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου 15 εκατ. ευρώ, ενώ στις 4 Οκτωβρίου να γίνει κανονικά η γενική συνέλευση των μετόχων όπως έχει προγραμματιστεί.

    Ο "mister Mig" εδώ και μέρες έχει αρχίσει ήδη τις επαφές του με σκοπό να έχει στο πλευρό του ισχυρούς οικονομικά συμπαίχτες με Παναθηναϊκά αισθήματα, αν σε πρώτη φάση αυτοί δεν βρεθούν όσοι θα ήθελε, τότε είναι αποφασισμένος να βάλει μόνος του έως και 10 εκατ. ευρώ για να συμπληρωθεί η ΑΜΚ, βέβαια κάτι τέτοιο θα αυξήσει κατά πολύ το ποσοστό του στον Παναθηναϊκό, από το 11% που έχει τώρα.

    Πληροφορίες λένε πως έχει ήδη κάποιους συμπαίκτες μαζί του για την χρηματοδότηση της ομάδας, ενώ έχει βρει και τους ανθρώπους που θα τον εκπροσωπούν στην νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου.

    Μετά την συνέντευξη τύπου, θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα από Νικόλα Πατέρα και Αδαμάντιο Πολέμη για συμμέτοχη τους στην αύξηση ανάλογα πάντα με το ποσοστό που θα έχουν. Σύντομα πάντως θα μάθουμε τι θα γίνει και με ποιους θα γίνει η νέα αρχή στον Παναθηναϊκό μας.Υπομονή...


    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad