Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗ!"

    Μπορεί ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια να μην έχει τις πορείες που μας είχε συνηθίσει στην Ευρώπη, αλλά ακόμα και έτσι ήρθε ξανά η διεθνής αναγνώριση...

    Πριν λίγες μέρες η κορυφαία αθλητική εφημερίδα στον κόσμο L'Equipe(μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως) , είχε εκτενές αφιέρωμα στην διοργάνωση του Champions League από το 1995 έως το 2011, δεν γινόταν να λείπει ο Panathinaikos.

    Η Γαλλική εφημερίδα παρουσίασε και μια συνολική βαθμολογία από το το 1995 μέχρι σήμερα, με όλες της ομάδες που έχουν πάρει μέρος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τα κριτήρια της βαθμολογία έχουν ως εξής... 30 βαθμούς στους νικητές της διοργάνωσης, 15 βαθμούς στους φιναλίστ, 10 βαθμούς στις ομάδες που πήγαν ημιτελικούς και 5 βαθμούς στις ομάδες που πήγαν προημιτελικά.

    Να τονίσω σε αυτό το σημείο, για όσους δεν το ξέρουν η L'Equipe εμμέσως πλην σαφώς δημιούργησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών (Champions League) και εμπνευστής ήταν ο δημοσιογράφος της Γκαμπριέλ Ανό, μαζί με άλλους τέσσερις συνεργάτες του, το λέω αυτό για να μην νομίζουν κάποιοι αλλόθρησκοι πως μιλάμε για καμία τυχαία αθλητική εφημερίδα, ικανούς τους έχω γι' αυτό, πάντα κάνουν το άσπρο, μαύρο...!


    -Οι πρώτες 10 ομάδες της βαθμολογίας είναι:

    1. Ρεάλ Μαδρίτης- 483 (βαθμούς)
    2. Mίλαν- 330
    3. Μπάγερν Μονάχου- 288
    4. Μπαρτσελόνα- 250
    5. Λίβερπουλ- 237
    6. Μάντσεστερ Γιουν.- 229
    7. 'Αγιαξ- 220
    8. Μπενφίκα-217
    9. Γιουβέντους- 215
    10.'Ιντερ-184


    Ο Panathinaikos μας φιγουράρει 18η θέση, ψηλότερα από την κορυφαία γαλλική ομάδα την Μαρσέιγ, 21η θέση, αλλά ακόμα και από τις 'Αρσεναλ και Τσέλσι. Ενώ ο Γαύρος που έχει περισσότερες συμμετοχές στη διοργάνωση σαν ψευτοπρωταθλητής, είναι στην 31η θέση και η ΑΕΚουλα στην 61η θέση.

    *Τo παραπάνω θέμα δεν είχε πολύ αναφορά, σχεδόν καθόλου στον ελληνικό τύπο(ηλεκτρονικό και μη) ίσως να μην το γνώριζαν ή η κόκκινη προπαγάνδα έκανε την δουλεία της. 

    Editorial: ΑΝΤΙred  
      

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad