Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ"

    Την φιλοσοφία του στο ανέπτυξε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα, τονίζοντας πως όταν δουλεύεις έρχονται και τα καλά αποτελέσματα...

    -Αναλυτικά όσα δήλωσε:

    Για το ότι ο Καραγεωργίου είπε πως είδε τον καλύτερο Παναθηναϊκό των τελευταίων ετών,είπε:

    "Εγώ δεν μπορώ να πω το ίδιο, είμαι εδώ μόνο δέκα μήνες. Όταν ο αντίπαλος προπονητής κάνει τέτοιο σχόλιο, αυτό μας ικανοποιεί. Απ' ότι έχω δει όσο προπονώ την ομάδα, έχω δει καλές στιγμές. Είναι απόδειξη της αυτοπεποίθησης που πρέπει να έχουμε. Κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά. Είμαστε διαφορετικοί από πέρυσι. Έχουμε νέους ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιριστές από πέρυσι, που όμως δουλεύουν διαφορετικά. Πιστεύω ακράδαντα στην καλή δουλειά και στους εργατικούς ποδοσφαιριστές. φέτος έχουμε άλλη νοοτροπία, όμως δουλεύοντας όλοι μαζί, ο χρόνος είναι υπέρ μας. Εφόσον δουλεύουμε σωστά, θα έρθουν οι ανάλογες επιτυχίες".

    Για το ότι ο Παναθηναϊκός παίζει καλά χωρίς να έχει κλασικό επιθετικό,είπε:
    "Εάν επέλεξα αυτό τον τρόπο, το έκανα γιατί έχω τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές. Για αυτό μιλάω για οργάνωση. Είναι ανάγκη να οργανωθεί η ομάδα με βάση τους ποδοσφαιριστές και τους στόχους που έχω. Από την αρχή έλεγα ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα. Ο σύλλογος πρέπει να διαθέτει μία ομάδα που νικάει και παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, για να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο. Αυτό σημαίνει σωστή οργάνωση, να επιλέγεις τους κατάλληλους για το σύλλογο.

    Δεν υπάρχουν ομάδες δυνατές σε άμυνα ή επίθεση. Υπάρχουν ομάδες ισορροπημένες. Τώρα ο Παναθηναϊκός έχει ισορροπία και δημιουργεί προβλήματα στον επιθετικό τρόπο των αντιπάλων και κοιτάει να βγάλει με καλό τρόπο τα δικά του πλεονεκτήματα. Μετά θέλει να πετυχαίνει γκολ και να νικάει. Με αυτοπεποίθηση τα καταφέρνουμε και αποκτούν περισσότερη οι ποδοσφαιριστές με τη δουλειά τους. Με τους τρόπους που περιέγραψα, γίνονται οι μεγάλες ομάδες και οι επιτυχίες. Έχουμε εφτά ποδοσφαιριστές εκτός ομάδας. Παρόλα αυτά, ξεπεράσαμε τα προβλήματα γιατί έχουμε οργάνωση. Οι παίκτες μας φαίνονται καλύτεροι. Πολλοί έρχονται από πέρυσι, σήμερα νέοι ήταν ο Ζέκα και ο Κουίνσι. Εσείς από αυτό το γεγονός μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα. Εμένα η καθημερινή ενασχόληση με το ποδόσφαιρο αποτελεί ένα μεγάλο πάθος. Στην προπόνηση ότι αφήνω να καταλάβουν οι παίκτες, είναι ότι προπονούμαστε και δουλεύουμε για τη νίκη. Αυτός είναι ένας στόχος που δεν πετυχαίνουν πάντα όλοι παίκτες, γιατί δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα".

    Για τον τραυματισμό του Μπουμσόνγκ,είπες:
    "Ο Μπουμσόνγκ αισθάνθηκε ενόχληση στο μυ του ποδιού του. Αφήσαμε λίγο χρόνο να δούμε αν μπορεί να επανέλθει, αλλά συνέβη ότι υπήρχε περίπτωση να υποτροπιάσει. Ο σκοπός ήταν να τον προστατέψω, αλλά δεν ξέρω πόσο σοβαρός είναι. Νομίζω ότι σε 48 ώρες θα είναι εντάξει".

    Editorial: (greenarea team) 
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad