Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΑXIOM CAPITAL ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ!

    Θέλουν να προλάβουν τον πρίγκιπα στις εξελίξεις οι άνθρωποι του τρίτου επενδυτικού fund...

    Τελικά δεν πρόκειται για μια εταιρία και τόσο "κολοσσός", μπορεί αρχικά να κυκλοφόρησε παντού στα σαιτ κλπ, το όνομα της Action Capital,τελικά όμως έγιναν οι διευκρινήσεις σήμερα και το όνομα της εταιρίας-μεσολαβητή είναι η Axiom Capital με έδρα το Λονδίνο.

    Η εταιρία σαφώς δεν ειναι στο ίδιο βεληνεκές με την Arboris Capital, αλλά η δραστηριότητες της είναι ίδιες σχεδόν, δηλαδή... Καταχωρήσεις σε χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο/ Συγχωνεύσεις & Εξαγορές -Εξεύρεση Πόρων / Παγκόσμια αξίες και μέσα/ Εταιρικές και Επιχειρηματική Στρατηγική Συμβουλευτική/ Συμβουλευτικό Ταμείο, παροχή συμβουλευτικών και επενδυτικών υπηρεσιών.

    Επίσης κάτι που δεν έχει βγει στον τύπο ακόμα, στην εταιρία υπάρχουν και δυο Έλληνες συνεργάτες, αυτοί είναι οι... Γιώργος Παναγίωτου είναι λογιστής, σύμβουλος και μάνατζερ επιχειρήσεων και ο Σεραφείμ Καρέλης, είναι δικηγόρος και δραστηριοπειοίται στην Ανατολική Ευρώπη και τα Βαλκάνια, στις ειδηκοτητες  του είναι οι εμπορικές συναλλαγές και η συλλογή κεφαλαίων.

    Πριν λίγες ώρες πρόεδρος της Axiom Capital, Tόνι Ντρούρι, υποστήριξε ότι χει βρεθεί επενδυτής για τον Παναθηναϊκό, χαρακτηριστικά είπε....

    "Είναι αλήθεια πως έχουμε επενδυτή που θέλει να κάνει δικό του το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με την πλευρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη και είναι πιθανό να υπάρξει και ραντεβού τις επόμενες ημέρες".

    Για το ποιος είναι ο επενδυτής,είπε... "Σε αυτή τη φάση δεν μπορώ να σας πω ποιος είναι ο επενδυτής. Το μοναδικό που πρέπει να γνωρίζετε αυτή τη στιγμή είναι ότι μιλάμε για κεφάλαια από την Αμερική. Θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα γενικότερα και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο".

    Ενώ τις επόμενες ώρες σύμφωνα με πληροφορίες, έρχεται στην Ελλάδα ο επικεφαλής της εταιρικής χρηματοδότησης της εταιρίας, ο κ. Ντέιβιντ Σινκλαίρ. Θα έχει συνάντηση με τον αντιπρόσωπο της εταιρίας στην Ελλάδα και στη συνέχεια θα γίνει συνάντηση στο δικηγορικό γραφείο που έχει παραχωρήσει τις μετοχές της η οικογένεια Βαρδινογιάννη.


    Ediorial: (greenarea team)
     

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad