Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΕΛΑΣ..."

    Ο DeepGreen γράφει: Συμβαίνουν παράξενα πράγματα στον Παναθηναϊκό μας αδέλφια και θα μου επιτρέψετε να το τραβίξω λίγο το κορδόνι...

    Mιας και μέχρι σήμερα δεν έχω διαψευστεί, σε αντίθεση με όσους έχουν πιστέψει ότι σε λίγο θα κολυμπάμε στα πετροδολάρια του Αλ Σαούντ τρεχαγυρευόπουλου Μπιν Λάντεν Τσακ Τσουκ. Διαβάζω το θέμα «Αστεία η προσφορά της AXIOM…» και αναρωτιέμαι για τα εξής:

    1. Πλησιάζει η Arboris για να συζητήσει την προσέλκυση επενδυτών και την τρώει το μαύρο σκοτάδι σε χρόνο dt δια στόματος θανάση Γιαννακόπουλου.

    2. Πλησιάζει η Axiom για να συζητήσει ένα project και ενώ ζητά εμπιστευτικότητα, πριν βγουν απ την πόρτα του δικηγόρου όλα τα μμε την έχουν κρεμάσει στο τσιγκέλι με πληροφορίες εκ των έσω... οι οποίες διαψεύδονται απ τους ανθρώπους της εταιρείας αλλά… η πρώτη εντύπωση έχει μείνει στην κοινή γνώμη, αφού η διάψευση τους περνά στα ψιλά γράμματα κι όχι απ όλα τα ΜΜΕ.

    3. Μας παίζει κανονικά με τον φραπέ στο χέρι κάποιος Τσάκας με κάποιον Πρίγκιπα και τα συναφή και το περιβάλλον Βαρδινογιάννη συζητά... και περιμένει... κτλ κτλ Και κοιτάξτε κάτι συμπτώσεις:

    Τόσο η Arboris όσο και η Axiom έχουν ζητήσει πλήρη ενημέρωση για τα οικονομικά δεδομένα και το γηπεδικό project και έφαγαν πόρτα, από την πρώτη κιόλας επαφή! Και τι επαφή; Όχι με τον κλώνο του Τσάκα, αλλά με Διευθύντες Συμβούλους που ήλθαν Ελλάδα με τα χαρτιά τους να συζητήσουν σοβαρά… Ο Τσάκας όμως ο λεβέντης, ούτε τα οικονομικά ζήτησε για λογαριασμό του Πρίγκιπα, ούτε για το τι συμβαίνει στο γηπεδικό ενδιαφέρθηκε... σσσ... και δέκα αυγά Αραβίας! Σιγά μη σκάσει κοτζάμ Πρίγκιπας για τέτοιες λεπτομέρειες.

    Έσκασε μύτη στα γραφεία μια Δευτέρα πρωί και είπε: «αγοράζουμε Παναθηναϊκο». Ποιος είναι; ποιον εκπροσωπεί; τι θα κάνουν; Λίγο μας ενδιαφέρει. Αυτό που μετράει είναι ότι η πλευρά Βαρδινογιάννη το συζητά.

    Όχι βέβαια πως ακούσαμε μέχρι σήμερα κάποια επίσημη δήλωση του ίδιου του Τζίγκερ. Όχι! Δεν έχει μιλήσει. Ούτε κανείς άλλος απ το περιβάλλον του επίσημα έχει βγει στα μΜΕ να μας πει κάτι επίσημα. Οι εφημερίδες και τα sites γράφουν διαρκώς για πληροφορίες «απ το περιβάλλον Βαρδινογιάννη».
    Ε τι καθόμαστε λοιπόν και δεν υπογράφουμε με τον παλίκαρο τον Αμπντουλαχ; Άντε να πέφτουν οι υπογραφές να ησυχάσουν κι αυτοί να ησυχάσουμε κι εμείς και να έχουμε να κάνουμε μετά με τον Τσάκα στα VIP του ΟΑΚΑ. Εμπρός λοιπόν, γιατί καθυστερούμε;
    Υπάρχει μήπως κανείς εδώ ανάμεσα μας που δεν αναγνωρίζει τις καθαρές και αγνές προθέσεις της οικογένειας ΒΑρδινογιάννη;
    Εμείς Χριστό αυτοί Αλλάχα μα και οι δυο μας αχ και βαχ… θα τραγουδάμε εν χορώ στο ματς με τον Εργοτέλη, για χα μπι μπι για λελελι χορεψε μου τσιφτετελι.

    Υ.Γ.1. Ότι γράφω δεν ξεγράφει. Και αναλαμβάνω στο ακέραιο την ευθύνη της εκτίμησης που έχω κάνει και σας γράφω: ΟΤΙ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΣΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΗ ΠΕΤΡΑ. 

    Υ.Γ.2. Πατσαβούρες τους είχε κάνει ο Θείος Κρόκος δέκα και πλέον χρόνια και δεν διανοήθηκε ούτε ο "καπετάνιος" ούτε ο ραλίστας να του κάνουν μια μήνυση (για προσβολή του αθλήματος ας πούμε βρε αδελφέ). Τον Βγενόπουλο, τον μέγα αυτό εχθρό του Παναθηναϊκού, στο άψε σβήσε του την έριξαν... Ε ρε κέφια.
      

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad