Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΛΑ NBA Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΣΤΕΡΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ!

    Με φαντασμαγορικό τρόπο αλα ΝΒΑ έγινε η παρουσίαση της νέας φανέλας του Εξάστερου για τη νέα σεζόν...(+7 fotos)

    Η εταιρία ένδυσης και αθλητικών ειδών,η Adidas σε συνεργασία με την πράσινη ΚΑΕ είχε επιφυλάξει δύο εκπλήξεις στους οπαδούς της ομάδας! Η πρώτη ήταν ότι στο background της φανέλας υπάρχει ένα μεγάλο τριφύλλι αλά Μπόστον Σέλτικς και η δεύτερη... ότι η 3η εμφάνιση είναι σε μαύρο χρώμα!

    Δηλώσεις αρχικά έκανε ο Παύλος Γιαννακόπουλος: 
    "Φίλες και φίλοι, ας ευχαριστώ που βρίσκεστε σήμερα κοντά μας. Άλλη μια χρονιά ξεκινά για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Εύχομαι να κερδίσουμε και πάλι τον τίτλο της Ευρωλίγκας, ώστε να προσθέσουμε ακόμα ένα αστέρι στη φανέλα της adidas. Εύχομαι υγεία. Θερμά συγχαρητήρια στην adidas για τη συμβολή της"

    O Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είπε...
    "Είμαστε στην αρχή της σεζόν. Είναι δύσκολο να πετύχουμε ότι και πέρσι. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες με τους οποίους θα δουλέψουμε σκληρά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο» δήλωσε ο Ζοτς, ο οποίος όταν κράτησε τη φανέλα του, αστειεύτηκε λέγοντας: "Δεν πιστεύω να νομίζεται ότι επειδή πήρα φανέλα ότι θα παίξω κιόλας"

    Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους,είπε...
    "Κάνουμε το καλύτερο για το Σύλλογο. Εύχομαι να πετύχουμε τα ίδια με τα προηγούμενα χρόνια".

    Ο Ντέιβιντ Λόγκαν, είπε...
    "Ελπίζω να πάρετε καλές φωτογραφίες. Η νέα εμφάνιση είναι η πιο άνετη που έχω φορέσει ποτέ. Ελπίζω να αρέσει στους φιλάθλους και να μας υποστηρίξουν όπως κάνουν πάντα".

    Ο Στίβεν Σμιθ, είπε...
    "Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω". 

    Ο Αλέξης Κυρίτσης, είπε...
    "Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου, ώστε να βοηθήσω στις επιτυχίες της ομάδας, ικανοποιώντας τον κόσμο, το τεχνικό επιτελείο και τους προέδρους".

    Ενώ ο Πατ Καλάθης, είπε... 
    "Είμαι στην ο,μάδα για να βοηθήσω το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου να επαναλάβουμε τις περσινές επιτυχίες. Δουλεύουμε σκληρά".

    Στην παρουσίαση της φανέλας προβλήθηκε και το σχετικό βίντεο που είχε κυκλοφορήσει ως promo των νέων εμφανίσεων με τους παίκτες να... μοιράζονται τις λευκές και τις πράσινες φανέλες και μόνο ο Δημήτρης Διαμαντίδης να φοράει την εντυπωσιακή μαύρη φανέλα!

    Λίγα λόγια για τη νέα φανέλα...
    Η adidas σχεδίασε και κατασκεύασε την NBA Revolution 30, την πιο προηγμένη τεχνολογικά εμφάνιση μπάσκετ, με σκοπό να ενισχύσει τις επιδόσεις των παιχτών στο γήπεδο. Οι νέες εμφανίσεις είναι κατασκευασμένες κατά 60% από ανακυκλώσιμα υλικά, απορροφούν την υγρασία σε λιγότερο από 3'' ως αποτέλεσμα της χρήσης των υφασμάτων ClimaCool, ενώ ενσωματώνουν την τεχνολογία Formotion, που ενισχύει την φυσική κίνηση του αθλητή.

    Ακομα, η adidas μείωσε το βάρος της εμφάνισης χρησιμοποιώντας ελαφρύτερα υλικά, αυξάνοντας έτσι την άνεση που απολαμβάνουν οι παίκτες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για τη δημιουργία της NBA Revolution 30, η adidas συνεργάστηκε με το NBA για τέσσερα χρόνια. Περισσότεροι από 200 παίκτες του NBA συμμετείχαν στα τεστ δοκιμάζοντας τις νέες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια προπονήσεων και αγώνων, ενώ ερευνητές μελετούσαν την αποτελεσματικότητα των καινοτομιών και συνέλεγαν τα δεδομένα από τους αθλητές.
    ------------------------------------------------

    (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση)






















































































    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad